Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co z tą Politechniką w Łomży? |
No to czekamy kiedy Edyta zaprosi na pepkowke.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co z tą Politechniką w Łomży? |
A jak juz nas zaprosi to bedziemy tanczyć dwa tygodnie.
|
|
Te sa niezle: Idzie Irek przez polanę i wpier... sie w krowiane cala mordka uje... lezy w gów... po kolana Kiedy Irek przebiegnie Ci droge nie mow ze to pech dugon h... zlam mu noge zeby sku... zdechl.
|
|
Dr. Drozyner na ul. Rycerskiej jest b.dobrym fachowcem, uslugi nie sa drogie, a rezultat pozostaje na dlugie lata, i co najwazniejsze jest naprawde wspanialym czlowiekiem, polecam ja wszystkim.......
|
|
Czy ktos z ogladajacych forum wybiera sie 31 maja na koncert Metallicy w Chorzowie? Jezeli tak i ma pomysl na dojazd to mail me plz:P
|
|
Temat sie krecii.... jak widać odhcody kormoranów to bardzo wciagający i smierdzacy temat.... -------------------------------------------- | Nie dajmy wyginąc kormoranom | --------------------------------------------
|
|
No właśnie...cholerna tpsa! Niestety jestem na nią skazana bo mieszkam poza Łomżą, gdzie nie ma innych operatorów internetu...Oczywiście neo mi nie "przysługuje". Od 3 tygodni czekam na wiadomość czy mogę się podłączyć do sdi. Chcę zostawić u nich pieniądze a oni jakoś podchodzą do tego bez entuzjazmu. Dziwna ta firma.
|
|
myslę że by było znacznie milej na forum jakby część postów przeskoczyła do "ZOO"
|
|
Prawdopodobnie najlepsztm dostawcą internetu jest TPSA, ale ja mam w siecie kablowej VECTRANET i jestem bardzo zadowolony- malo place za abonament, umowa krótsza niz u innych operatorow i wogole jest OK. ===================================================== Czy ty jesteś graczem czy też może nie, Każdy z moich ludzi bardzo dobrze wie, Że ja jestem szejkiem, w moim mieście, Wznieście ręce w powietrze ===================================================
|
|
Co ciekawego i oryginalnego można zrobić na prima aprilis? W szkole na przykład, albo gdzieś indziej? :-)
|
|
Nasrać w pampersa zjeść i potem nabrać wszystkich, że to była tylko czekolada. Jak wyprubujesz to daj znać
|
|
Matyjasz, ma racje, jeden skate park wystaczy, ten obecny jest coraz mniej popularny, nie ma potrzeby budować nowego.
|
|
Tester ty też nie filozofuj, bo jakąś encyklopedię przpisujesz a i tak jesteś głupi.
|
|
Nie, tak tylko pytam...
|
|
Ale nic z tego nie wyszło?
|
|
KONIEC TEMATU. Kur... wam. wkurzacie mnie. Nie za dowoleni ? to se zmieńcie operatora. TYLE.
|
|
Przemek slumsie morda w kubeł!!!!! Maj
|
|
Znam duzo dziewczyn ktore musialy sie rozbierac na zwyklych badaniach. Jakie badania wymagaja zdejmowania stanika?? Dziewczyny wpiszcie sie jezeli was to spotkalo. --- Iota Geminorum
|
|
Wystarczy wyciągnąć wnioski i pragnę zauważyć życie sie toczy dalej, a nad rozlanym mlekiem nie ma co beczeć... nastepnym razem hymn moze zaspiewac chor 4lomza zlożony z wiernych klikaczy.... no ale kompromitacja bedzie chyba przekazywana pokoleniom z dziada na wnuka... aby nauka byla madra z tej kompromitacji...
|
|
och och och "A siewodnia w stometrowkie Abagnał ja wsiech riebijat Wot, szto znaczit trienirowka Wsie riebijata gawariat..." Autor zapomniany
|
|
Najpierw rybaki, później leśniki, strażaki, strażniki itd. ...
|
|
Chowaj Wino Do Plecaka!
|
|
Witam. Przeczytałem właśnie przed chwilą że wycięto drzewa przy Szosie Zambrowskiej. Chciałbym się dowiedźieć czy wszystkie. Może ktoś mi napisać?? Mam pytanie w zwiąku z drzewami. Dlaczego je ścięto?? Mam rodzinny dom w tych okolicach i zawsze kiedy przyjeżdżłem widok tych starych kasztanowców (i nie tylko) przypominał mi moje młode lata, kiedy z kumpalmi wspinaliśmy się na te drzewa ( ewntualnie kasztany na drogę rzucaliśmy :)) ) Poza tym one naprawdę były ładne i znakomicie "były wkomponowane" w tą ulicę. Komu one przeszkadzały i w jakim je celu ścięto jest dla mnie zagadką. Może ktoś mnie oświeci i mi to wytłumaczy. Pozdrawiam
|
|
Jak narazie jest zbyt mało szczegółów, tzn. kto ile rzucił itp. i nie ma żadnego artykułu, ale to dopiero dwa tygodnie może coś się zmieni :)
|
|
w koncu. Ludzie zwolnijce szkoda zycia!!!1
|
|
a ile będzie osub
|
|
No nie, lepszego dowcipu to tu jeszcze nie czytałem :-))) "Lepsze radio wykupuje lepszych prezenterów" ??? Żeby kogoś wykupić, trzeba napierw zapłacić. Szkoda, że nie orientujecie się, jak Radio BAB płaci swoim pracownikom. O ile tu w ogóle można mówić o płaceniu. Raczej o nieuzasadnionej zmianie warunków pracy, niewystawianiu umów i zaleganiu z pensją od wielu miesięcy. To są wolontariusze, nie pracownicy. I chwała im, że za darmo chcą tam pracować. Ocierając łzy ze śmiechu, pozdrawiam wszystkich sympatyków Radia BAB. grover
|
|
Mysle że to dobre polskie Radio. Jestem od kilku lat w Stanach i mogę dzięki Radiu Bab słuchać co się dzieje w Łomży. Chłopcy w Łomży - zawsze Wam coś niepasuje ?
|
|
Czy ma ktoś tanio do sprzedania dysk twardy, ok 2 lub więcej MB ? Potrzebuję dla braciaka. studiodef@poczta.wp.pl
|
|
Ciekawe czy będą łapać.
|
|
a ja czasami chodzę i co :)
|
|
W Inecie placisz za stala przepustowosc (ale chyba wiekszosc potwierdzi ze nie ma takiej jaka wykupila), w IST natomiast masz lacze podzielone i raz jest szybciej raz wolniej (wedlug moich znajomych nawet w czasie szczytu przepustowosc nie jest gorsza niz najtansza w 4lan). Dlatego uwazam ze Inet to dziadostwo ale przez glupote musze sie jeszcze meczyc z banda tych pajacow 20 miesiecy!!
|
|
Co im to da ? Chyba tylko gówniarzeria będzie rozrabiac, a potem kroć się przed Policją. Tacy cfani są ? To niech spróbują z Policją - sam na sam !!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |