Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rodzina doktora Goebbelsa czuje się poniżona porównaniem go do Janusza Palikota! |
Cały czas słyszymy o sponsorach!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko na dzień dzisiejszy jedynym pewnym sponsorem jest miasto!!!!! Kasa z miasta by dawno była, tylko nikt z nich nie startuje do parlamentu. Na utrzymanie drużyny wystarczy kasa z fotoradarów, które tak zasilają miejską kase, jeżeli prezesi pobierają jakieś wynagrodzenie za nieudolne zarządzanie drużyną to jest jakieś nieporozumienie!!!!!!!!!!!!!!!! Na dzień dzisiejszy wszystko jest jedną wielką lipą!!!!!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rodzina doktora Goebbelsa czuje się poniżona porównaniem go do Janusza Palikota! |
Treść jest ukryta
|
|
Re: Rodzina doktora Goebbelsa czuje się poniżona porównaniem go do Janusza Palikota! |
Ogolnie klub jest bardzo fajny, muzyka jest fajna, jedyne to co mi sie nie podoba to srednia wieku 15-16 lat :/ zeby tego nie bylo, to byloby tak jak kiedys za starych czasow, ale niestety czasy sie zmieniaja :( a o gwalcie na 13-latce nie slyszalem
|
|
Arek Mierzejewski: min dla takiej ideii ze ten klub jest dla mnie i dla wielu łomżyniaków bardzo ważną częścią życia, mecz jest okazją do oderwania sie od tej szarej rzeczywistości, która nas otacza dlatego trzeba zrobić wszystko żeby wyprowadzić ŁKS na prostą droge. Piss off !
|
|
Treść jest ukryta
|
|
jak tak to podrzuć linka albo podaj mi swoje gg, dzięki
|
|
Witam zainstalowalem OPENSUSE10.03 i w zaden sposob nie moge zainstalowac do konca tej uslugi znalazlem skrypt i krok po kroku z niego korzystam lecz jak dochodzi do montowania pliku jaki bedzie ladowany przy kazdym starcie systemu wyskakuje mi blad ,,Montuje system pliku USBmount: unknown filesystem type 'usbdevfs' \33[60g[ \33[31mBBRAK\33[39m ] co wy nato drodzy koledzy
|
|
No to mozemy podchodzic do tego z punktu rozwazan teoretycznych albo praktycznie. A praktycznie to wyglada tak, ze jak ktos bedzie chcial Cie tylko okrasc, to starczy narobic krzyku, pomachac lapami i ucieknie, bo po co mu klopoty. Jak ktos Cie bedzie chcial napasc dla odmiany, to mozesz teoretyzowac, czy warto czekac czy nie, prawda jest taka, ze bedziesz probowala sie z nim bic, masz duze szanse ze skonczy sie to o wiele gorzej niz oddajac kase. Kwestia przemyslenia, czy warto ryzykowac powazna utrate zdrowia dla np. 100zl w portfelu. Co innego kiedy widzisz, ze zagrozenie jest powazniejsze, czyli ktos wyraznie chce Ci zrobic krzywde tak czy inaczej, wtedy jasne ze trzeba probowac walczyc. Kwestia wlasciwej oceny sytuacji. A to co napisalem wczesniej do tego sie odnosi. Niestety niektore kobiety nagle mysla, ze sa mocne i w sytuacji, gdzie moglyby wyjsc calo tracac troche drobnych, laduja w szpitalu. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Re: Rodzina doktora Goebbelsa czuje się poniżona porównaniem go do Janusza Palik |
fionix a Ty to inna niby ?!! DO LEKCJI GÓWNIAROO !! "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
byly zdjecia klasowe na oficjalnej stronie, ale wykasowali. niedlugo pewnie beda nowe.
|
|
... no to jest naprawde zdesperowana;P
|
|
moze ktos z was umie skonfigurowac LMS??
|
|
...nie znamy :(
|
|
Re: Rodzina doktora Goebbelsa czuje się poniżona porównaniem go do Janusza Palik |
Gdzie /u kogo/ i za ile w Łomży można obszyć kierownicę skórą. Za info dzięki.
|
|
bez paniki jak działa tam pan TADEUSZ WAŁKUSKI i wielu innych wybrno z tego kryzysu,a co wy na to żeby łks miał oficjalnie dostępny nr konta troche sprawe więcej nagłośnic żeby ludzie wpłacali co łaska na konto sam co miesiąc 100 bym przelewał mysle ze takich ludzi by się troche znalazło,przecież jest wielu ludzi którzy by chciali żeby ta drużyna grała w drugiej lidze,mój przykład odezwał sie do mnie ziom z woja po 10 latach z gdańska w szoku że mamy 2 lige wniosek jaki łks jest naszym ambasadorem w polsce nie pozwólmy temu klubowi umrzeć.?
|
|
Martusia--- co ty opowiadasz były przed wakacjami skasowali i napewno kolejne niedługo tak jak i w innych szkołąch: ekonomie wecie LO 1 i mechaniaku ---> szkoły ze zdjeciami na internecie
|
|
Oooo a ja poprosze go o legitymację następnym razem :))
|
|
oj, stać mnie annamira na inne trunki, ja tylko wyjaśniłem różnice. A ponadto, jak wiadomo balsamem się można nacierać a żołądkowa gorzka jest oszustwem, bo jest słodka ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |