czwartek, 31 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy prawdą jest, że jeśli nie pójdziesz do urny, to nie masz wpływu na losy Pols

Najlepszy instruktor to ten, który nauczy jeździć blondynke http://www.youtube.com/watch?v=Hp0dMN3CuK8&mode=related&search=

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy prawdą jest, że jeśli nie pójdziesz do urny, to nie masz wpływu na losy Pols

Ja robiłam kolczyk w nosie u kosmetyczki na krótkiej zapłaciłam 45 zł, tylko że to było 4 lata temu.Robi też kosmetyczka na długiej na pierwszym piętrze kosztuje chyba 50 zł.A czy boli?Mnie troche zabolało.Nie mam i nie miałm zadnych problemów z gojeniem

Re: Czy prawdą jest, że jeśli nie pójdziesz do urny, to nie masz wpływu na losy Pols

ma moze ktos do sprzedania plyte glowna pod pentim 4?

Polecam swego dobrego kolegę oto numer 888 601 967

Za 1 razem i od razu zdane.

No przecież nie ma jak to konserwacja w poczwie... albo jakiś remament :P

dziala1

Q-X-L-Poland

Liche_King

Sporaczek

Re: Czy prawdą jest, że jeśli nie pójdziesz do urny, to nie masz wpływu na losy

Może JBB wykasłał tyle kasy dla Michała Wiśniewskiego!!!!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org