Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy prawdą jest, że jeśli nie pójdziesz do urny, to nie masz wpływu na losy Pols |
Najlepszy instruktor to ten, który nauczy jeździć blondynke http://www.youtube.com/watch?v=Hp0dMN3CuK8&mode=related&search=
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy prawdą jest, że jeśli nie pójdziesz do urny, to nie masz wpływu na losy Pols |
Ja robiłam kolczyk w nosie u kosmetyczki na krótkiej zapłaciłam 45 zł, tylko że to było 4 lata temu.Robi też kosmetyczka na długiej na pierwszym piętrze kosztuje chyba 50 zł.A czy boli?Mnie troche zabolało.Nie mam i nie miałm zadnych problemów z gojeniem
|
|
Re: Czy prawdą jest, że jeśli nie pójdziesz do urny, to nie masz wpływu na losy Pols |
ma moze ktos do sprzedania plyte glowna pod pentim 4?
|
|
Polecam swego dobrego kolegę oto numer 888 601 967 Za 1 razem i od razu zdane.
|
|
No przecież nie ma jak to konserwacja w poczwie... albo jakiś remament :P
|
|
dziala1 Q-X-L-Poland Liche_King Sporaczek
|
|
Re: Czy prawdą jest, że jeśli nie pójdziesz do urny, to nie masz wpływu na losy |
Może JBB wykasłał tyle kasy dla Michała Wiśniewskiego!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |