Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak sie obecnie studiuje zaocznie? |
założyłem ten temat, abyście dowiedzieli się o istnieniu nieoficjalnej strony ŁKS-u Łomża. ps. wiem że ten temat nic konstruktywnego nie wnosi, ale zawsze to dla mnie darmowa reklama! pozdro
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak sie obecnie studiuje zaocznie? |
Nim trzeci kur zapieje, to dwa poprzednie będa już upieczone, nad naszym ogniskiem ;-))) Widzimy się więc w niedzielę o 18 !!! :-)
|
|
Precz z reklamą na forum!!! Whatever.........
|
|
Zaluje ze nie bede mogla byc z Wami...poczekam na kolejny termin w maju...:) pozdrowienia z Warszawki...
|
|
Składać trzeba w kilka miejsc. Jednak ja mam nadzieję, że będę kontynuował swoją naukę w I LO, bo tam jest najlepiej. I LO górą i już :]]]
|
|
Popieram swojego przedmówcę. Ja też wybieram się na Bernatowicza.
|
|
A ja skladam I LO, II LO i III LO, ale zdecydowalem sie na II i tylko ta szkola mnie satysfakcjonuje ;]. A I i III to na wypadek jakbym sie do II nie dostal...
|
|
Może i kankan by podchodził pod tę brazyliadę? Bym looknoł.
|
|
No pewnie, a najlepsze są te same newsy powtarzane 3 dni z rzędu, haha. Jedyne na plus to to, że wreszcie pozbyli się wielebnego Waldemara ;)
|
|
1) Do PiPi nic ciekawego tam niemialas taka jakwszystke tyle tylko ze rozepchana i obrosniętą i cuchnaca dlatego BEDE SIE BAL i w gacie sral 2) Do Mrs jak niechcesz zeby ludzie wiedzieli ze masz inna orientacje sexualna to zamknij paszcze KPW SORY GRISZA ZE NA TWOIM TEMACIE DOCHODZI DO KLUTNI grisza = the best
|
|
W każdej są ładne.
|
|
Spójrzcie na ten tekst przez inne okulary, a znajdziecie w nim podobieństwo do waszych wypowiedzi. Patriotyzm to nie tylko powaga, smutek i tensknota ale i flagi namalowane na twarzach młodzieży, to polski orzeł na koszulce patrzący z dumnych piersi młodej polki. To picie polskiego piwa i jedzenie polskiego chleba, duma pokazywana na każdym kroku z bycia Polakiem ale i radość... młodzieńcza radość. Cieszę się gdy widzę małe dzieci w białoczerwonych spodenkach, gdy widzę flagi w oknach i na domach. My z Mariuszem pokazujemy innym że Polska to radość, a nie tylko komunizm, smutek i martyrologia. Na paradzie jest mnóstwo przebranych ludzi, motorów pomalowanych. Pojedzie tam też nasz merkury i napijemy się też polskiego piwa (ale w umiarze). POLAK to ktoś wesoły, ktoś kto umie sie cieszyć z tego że jest Polakiem. Nie porównujcie psa w kamizelce do pomalowanego samochodu... Zrozumcie radość z bycia Polakiem, zobaczcie na ulicy amerykańsie babcie w barwach narodowych... dorównajmy im w dumie!!! Obejrzyjcie zdjęcia z Parady a zrozumiecie... To manifestacja polskości, tej poważnej i tej radosnej. Jest miejsce i na powage i na śmiech. Ja pracuję w poważnej gazecie, więc w ten dzień będę wesołym beztroskim polakiem który z dumą będzie jechał wśród polskiej muzyki i polskiej radości... DaSto w białoczerwonej koszulce.
|
|
ma po prostu problemy i stara się dokuczyc innym Whatever.........
|
|
Cześć. A ja dalej mam bez zmian... Pingi w dzień maks. ok. 200ms, teraz 40ms, dzięki scx2 mam 12kb/s... Może problem istnieje tylko na niektórych osiedlach? pozdrawiam
|
|
Zycie jest ciągiem sytuacji nastepujacych jedna po drugiej.
|
|
nie pomyslales ze to moze Waldemar pozbyl sie tego radia ? Whatever.........
|
|
Cos co dostajesz pozniej sie w nim troszkie pomeczysz a na koncu idziesz latac z aniołkami albo z diabełkami ale to juz zalezy od tego jak sie w życiu starales:)
|
|
Nie to co radio Maryja ale tez moze byc szkoda ze niema Waldka ,to był fajny gosc. Porobował na siłe zainteresowac ludzi swoimi problemami ,pewnie poszedl razem z Tulipanem i ty przypałem Sajmonem beda teraz rozkrecac wiejskie potancowy.
|
|
Życie jest to jak wiadomo, choroba przenoszona drogą płciową :) Whatever.........
|
|
na jakich kobietach zawieszacie oko: na wychudzonych czy wolicie krąglejsze tyłeczki? co według was jest bardziej kobiece i bardziej sexi?
|
|
"Utrzymanie jednego więĽnia kosztuje ok. 2000zł razem z utrzymaniem całej straży więziennej, itd" To ja proponuję o chlebie i wodzie. A kary powinny być dużo, dużo większe, ale jestem przeciw karze śmierci.
|
|
Nie słyszałem o "dresiarkach"... Laska "dresa" to "plastik" (platynowy blond, cera mulatki po solarium, pół kilograma tapety na masce, pępek na wierzchu moze być zakolczykowany, obcisłe bawełniane różowe dzwony albo rybaczki na stringach i buty- smerfetki)- taka przaśno- swojska odmiana Barbie. pzdr@dam
|
|
Ty Zoja nie rozszmieszaj mnie z tym ,że u was jaja odchodzą, bo i tak w to nie uwierzę. Jakie jaja takie ,żę nauczyciel powie coś śmiesznego i wszyscy w brecht. HAHAHAHA pękam ze śmiechu. Na pewno nie ma u was takich jaj jak unas w drzewnej, dam przykład: beczał kiedyś u was nauczyciel bo klasa go przezywała. Napewno nie. Albo naklejenie nauczycielowi kartki na plecy zbieram na piwo i chodzi tak po szkole. Wątpie rzeby u was przynajmiej tak było. To były tylko nie liczne wybryki uczniów w naszej szkole. NARAZIE. ZOJO KUJONO.
|
|
OCZYWIŚCIE ,ŻE W EKONOMIE
|
|
Ja to nie wiem czym on się różni od tych pozostałych. Tym ze kamery są. Dla mnie to on się niczym nie różni.
|
|
To mają być wyścigi na prostej, czy poprostu rajd zrecznościowy dla wszystkich wielbicieli maluszkow :), a na poważnie bedą tam wyścigi na prostej lub cos podobnego, a nie tylko zręcznościówka. szacunek dla wszystkich
|
|
w porzadku, bedzie troszke zamieszania - stare przyzwyczajenia;)) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Prawde mowiac z trwoga spogladam w przyszlosc...
|
|
To jest część LXX. Zapomniałem dopisac nr
|
|
No i chyba z Białymstokiem już wszystko ustalone. Może są chętni, by dojeżdżać na treningi raz w tygodniu? ;) Tutaj szczegóły: http://budo.net.pl/viewtopic.php?t=19726
|
|
Jeżeli tak ciężko w tym handlu to należy go rzucić. Jakoś dziwnie się składa , że znajomi sklepikarze już pobudowali wille , budują lub zamierzają budować. A jakie bryki mają. W tych 800 złotych to chyba dzieci obcięły parę zer , trzeba być czujnym bo pózniej są przekłamania i inni myślą , że to prawda.
|
|
Po raz kolejny w tym roku od 1 maja Multimedia podwyzsza ceny swoich abonamentow. Czy Prezes Lipski nie powinien zaczac rozgladac sie za nowym operatorem telewizji kablowej? Dlaczego mieszkancy osiedla Perspektywa nie maja wyboru operatora?
|
|
mhn karzda jest pikna na swoj sposob!!!
|
|
Już niedługo Międzynarodowe Forum Gospodarcze, będzie zadyma ? Jak mylicie ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |