czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak sie obecnie studiuje zaocznie?

założyłem ten temat, abyście dowiedzieli się o istnieniu nieoficjalnej strony ŁKS-u Łomża.
ps. wiem że ten temat nic konstruktywnego nie wnosi, ale zawsze to dla mnie darmowa reklama!

pozdro

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak sie obecnie studiuje zaocznie?

Nim trzeci kur zapieje, to dwa poprzednie będa już upieczone, nad naszym ogniskiem ;-)))

Widzimy się więc w niedzielę o 18 !!! :-)

Precz z reklamą na forum!!!

Whatever.........

Zaluje ze nie bede mogla byc z Wami...poczekam na kolejny termin w maju...:)

pozdrowienia z Warszawki...

Składać trzeba w kilka miejsc. Jednak ja mam nadzieję, że będę kontynuował swoją naukę w I LO, bo tam jest najlepiej. I LO górą i już :]]]

Popieram swojego przedmówcę. Ja też wybieram się na Bernatowicza.

A ja skladam I LO, II LO i III LO, ale zdecydowalem sie na II i tylko ta szkola mnie satysfakcjonuje ;]. A I i III to na wypadek jakbym sie do II nie dostal...

Może i kankan by podchodził pod tę brazyliadę? Bym looknoł.

No pewnie, a najlepsze są te same newsy powtarzane 3 dni z rzędu, haha. Jedyne na plus to to, że wreszcie pozbyli się wielebnego Waldemara ;)

1) Do PiPi nic ciekawego tam niemialas taka jakwszystke tyle tylko ze rozepchana i obrosniętą i cuchnaca dlatego BEDE SIE BAL i w gacie sral
2) Do Mrs jak niechcesz zeby ludzie wiedzieli ze masz inna orientacje sexualna to zamknij paszcze KPW

SORY GRISZA ZE NA TWOIM TEMACIE DOCHODZI DO KLUTNI

grisza = the best

W każdej są ładne.

Spójrzcie na ten tekst przez inne okulary, a znajdziecie w nim podobieństwo do waszych wypowiedzi. Patriotyzm to nie tylko powaga, smutek i tensknota ale i flagi namalowane na twarzach młodzieży, to polski orzeł na koszulce patrzący z dumnych piersi młodej polki. To picie polskiego piwa i jedzenie polskiego chleba, duma pokazywana na każdym kroku z bycia Polakiem ale i radość... młodzieńcza radość.
Cieszę się gdy widzę małe dzieci w białoczerwonych spodenkach, gdy widzę flagi w oknach i na domach.
My z Mariuszem pokazujemy innym że Polska to radość, a nie tylko komunizm, smutek i martyrologia. Na paradzie jest mnóstwo przebranych ludzi, motorów pomalowanych. Pojedzie tam też nasz merkury i napijemy się też polskiego piwa (ale w umiarze).
POLAK to ktoś wesoły, ktoś kto umie sie cieszyć z tego że jest Polakiem. Nie porównujcie psa w kamizelce do pomalowanego samochodu... Zrozumcie radość z bycia Polakiem, zobaczcie na ulicy amerykańsie babcie w barwach narodowych... dorównajmy im w dumie!!!
Obejrzyjcie zdjęcia z Parady a zrozumiecie... To manifestacja polskości, tej poważnej i tej radosnej. Jest miejsce i na powage i na śmiech.
Ja pracuję w poważnej gazecie, więc w ten dzień będę wesołym beztroskim polakiem który z dumą będzie jechał wśród polskiej muzyki i polskiej radości...
DaSto w białoczerwonej koszulce.

ma po prostu problemy i stara się dokuczyc innym

Whatever.........

Cześć.

A ja dalej mam bez zmian... Pingi w dzień maks. ok. 200ms, teraz 40ms, dzięki scx2 mam 12kb/s...

Może problem istnieje tylko na niektórych osiedlach?

pozdrawiam

Zycie jest ciągiem sytuacji nastepujacych jedna po drugiej.

nie pomyslales ze to moze Waldemar pozbyl sie tego radia ?

Whatever.........

Cos co dostajesz pozniej sie w nim troszkie pomeczysz a na koncu idziesz latac z aniołkami albo z diabełkami ale to juz zalezy od tego jak sie w życiu starales:)

Nie to co radio Maryja ale tez moze byc szkoda ze niema Waldka ,to był fajny gosc. Porobował na siłe zainteresowac ludzi swoimi problemami ,pewnie poszedl razem z Tulipanem i ty przypałem Sajmonem beda teraz rozkrecac wiejskie potancowy.

Życie jest to jak wiadomo, choroba przenoszona drogą płciową :)

Whatever.........

na jakich kobietach zawieszacie oko: na wychudzonych czy wolicie krąglejsze tyłeczki?
co według was jest bardziej kobiece i bardziej sexi?

"Utrzymanie jednego więĽnia kosztuje ok. 2000zł razem z utrzymaniem całej straży więziennej, itd"

To ja proponuję o chlebie i wodzie.

A kary powinny być dużo, dużo większe, ale jestem przeciw karze śmierci.

Nie słyszałem o "dresiarkach"...
Laska "dresa" to "plastik" (platynowy blond, cera mulatki po solarium, pół kilograma tapety na masce, pępek na wierzchu moze być zakolczykowany, obcisłe bawełniane różowe dzwony albo rybaczki na stringach i buty- smerfetki)- taka przaśno- swojska odmiana Barbie.
pzdr@dam

Ty Zoja nie rozszmieszaj mnie z tym ,że u was jaja odchodzą, bo i tak w to nie uwierzę. Jakie jaja takie ,żę nauczyciel powie coś śmiesznego i wszyscy w brecht. HAHAHAHA pękam ze śmiechu. Na pewno nie ma u was takich jaj jak unas w drzewnej, dam przykład: beczał kiedyś u was nauczyciel bo klasa go przezywała. Napewno nie. Albo naklejenie nauczycielowi kartki na plecy zbieram na piwo i chodzi tak po szkole. Wątpie rzeby u was przynajmiej tak było. To były tylko nie liczne wybryki uczniów w naszej szkole. NARAZIE. ZOJO KUJONO.

OCZYWIŚCIE ,ŻE W EKONOMIE

Ja to nie wiem czym on się różni od tych pozostałych. Tym ze kamery są. Dla mnie to on się niczym nie różni.

To mają być wyścigi na prostej, czy poprostu rajd zrecznościowy dla wszystkich wielbicieli maluszkow :), a na poważnie bedą tam wyścigi na prostej lub cos podobnego, a nie tylko zręcznościówka.

szacunek dla wszystkich

w porzadku, bedzie troszke zamieszania - stare przyzwyczajenia;))

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Prawde mowiac z trwoga spogladam w przyszlosc...

To jest część LXX. Zapomniałem dopisac nr

No i chyba z Białymstokiem już wszystko ustalone.

Może są chętni, by dojeżdżać na treningi raz w tygodniu? ;)

Tutaj szczegóły:
http://budo.net.pl/viewtopic.php?t=19726

Jeżeli tak ciężko w tym handlu to należy go rzucić. Jakoś dziwnie się składa , że znajomi sklepikarze już pobudowali wille , budują lub zamierzają budować. A jakie bryki mają. W tych 800 złotych to chyba dzieci obcięły parę zer , trzeba być czujnym bo pózniej są przekłamania i inni myślą , że to prawda.

Po raz kolejny w tym roku od 1 maja Multimedia podwyzsza ceny swoich abonamentow. Czy Prezes Lipski nie powinien zaczac rozgladac sie za nowym operatorem telewizji kablowej? Dlaczego mieszkancy osiedla Perspektywa nie maja wyboru operatora?

mhn karzda jest pikna na swoj sposob!!!

Już niedługo Międzynarodowe Forum Gospodarcze, będzie zadyma ?
Jak mylicie ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org