Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szajby ciąg dalszy |
a pod mac os x co wgrac
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szajby ciąg dalszy |
ocena taka jaki wynik
|
|
Tak racja dlatego chce je sprzedac komus kto sie tym interesuje, juz teraz jest duzo znaczkow z 1939 a takze z innych dat.. Pasionatom napewno sie spodobaja i zadbaja o nie lepiej :)
|
|
|
Pani Moniko...jak Pani wyceni to wtedy pogadamy... :) pozdrawiam goraco
|
|
A skad wiesz, ze tak ma byc? Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
:) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Tak jak poprzednik SmartMovie Converter tyko musisz go odblokować, a film nie przekroczy ci 200Mb;) pieżpa Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.
|
|
Tatiana: Pieniadze dzialaja jak grawitacja (nie liczac wyjatkow ktorzy juz nie maja co z nimi robic). Im wiecej im masz -tym bardziej cie do nich ciagnie. Tym samym (poczytaj troche publikacji z socjologii) im wiecej masz tym trudniej ci sie dzielic (oczywiscie jest to uogolnienie, bo sa wyjatki). Jak czesto bedac w Warszawie przebywalas na Dworcu Centralnym? WIesz kto bezdomnym pomaga? Wlasnie ludzie przecietni. Ci w gajerach, dobrze ubrani i bogatsi -maja bezdomnych za ludzkie smieci nie warte nawet kupienia bulki. Oczywiscie, jak wspomnialem, jest to uogolnienie i sa od tej reguly wyjatki. Im czlowiek bogatszy -tym bardziej zadufany w sobie (znowu zaznaczam, ze to uogolnienie -bo sa wyjatki), im wiecej ma pieniedzy, tym bardziej ich skapi. Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |