Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowa organizacja! |
bedziemy bedziemy ja napewno ;))) napewno bedzie spoko !!! a pozniej o 18 w lasku jednaczewskim jest ognisko ludzi z forum !! wiec przybywajcie zarowno tu jak i tu !!! pozdrawiam !!! do zobaczenia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowa organizacja! |
Dywagowanie nad tym, ktore radio lepsze jest tak samo bezzasadne, jak ustalanie wyzszosci Swiąt Bozego Narodzenia nad Wielkanocą. Kazdy ma swoj gust i kazdy wybiera to co mu pasuje... Jesli jednak wątek powstal odpowiem krotko i bez uzasadnienia: Nadzieja.
|
|
Również precyzja w zbieraniu wiadomości z naszego regionu w Radiu Nadzieja jest o wiele lepsza niż w Radiu Bab. Zauważcie jak wiele informacji ze strony internetowej Radia Nadzieja jest wykorzystywanych przez pozostałe, najlepsze, łomżyńskie (dwie - wiadomo jakie) strony .... Pozdrawiam słuchacz obydwu rozgłośni (w końcu do czegoś służy pokrętło zmiany fali) Tiger
|
|
madaman napisał(a): > PS. Jezeli ktos jest z 6 gim. to dostaje dodatkowe punkty Hmm... a o tym to nie wiedziałem... ale to bardzo fajnie... może jakieś szczegóły? Pierwsze górą! :-D
|
|
Ja podziwiam ludzi którzy mają takie mądre dylematy :-D Kiedyś tak kombinowałem, kombinowałem i wykombinowałem, że lepiej nie wiedzieć :-) Zbych
|
|
Rozebrać się i pilnować ubrania. Najlepiej robi się to na plaży. A tak a pro po , to widziałem już młodzież tam się opalającą.
|
|
Chyde? W życi!
|
|
Ja pracuję w adm, publicznej i tez się dostałem po zanjomości. Mało tego, jedna pracownica powiedziała mi wprost: "...wiesz na jakiej zasadzie są tu wszyscy zatrudnieni...?" Wy też wiecie :)) POZDRAWIAM wszystkich którzy nie maja znajomości.
|
|
Kornik, ścięto tylko te przy przystanku autobusowym przy ulicy Rycerskiej. Zrobili to prawdopodonie żeby zrobić dobre dojście do tego przystanku.
|
|
A pamiętacie jak niedawno pisaliśmy o tej manii wycinania, podcinania, ścinania drzew w Łomży? Niedługo ogolą nas z zieleni i zainstalują śmierdzące asfalty. Dlaczego nie projektyje się zabudowy tak, żeby nie niszczyć drzew? Coraz bardziej podejrzana wydaje mi się działalność architekta miejskiego! Popatrzcie na te mnożące się w mieście potworki! Czy tenże pan ma w ogóle jakąś wizję archtektoniczną miasta? Coś mi tu zalatuje stęchlizną....
|
|
Myślę, że było co oglądać :) Mi bardzo się podobało. Nie mówiąc już o mojej dziewczynie która też tak chce pojeździć teraz :)
|
|
hm mi tez sie podobalo szczegolnie moj przejazd poza konkursem:)), kto nie widzial niech zaluje:)), mialem 3 czas jak sie okazalo(nie chwalac sie) a pojechalem tylko po to zeby kolegom swoim pokazac jak to sie robi:P, bylo bardzo duzo dymu:)
|
|
Słuchajcie ludziska. Mam do sprzedania dwa bilety (płyta) na koncert Metallicy w Chorzowie. Sam chciałem jechać ale warunki zdrowotne nie pozwoliły. Cena do uzgodnienia. Wszelkich zainteresowanych proszę o kontakt: 0607488522 gg:4481066
|
|
Legenda Rocka... mmmmmm chętnie bym pojechał.
|
|
ostatnio cały czas wygrywa ! hura !
|
|
Najtańszy : Lider Price :)
|