czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nowa organizacja!

bedziemy bedziemy ja napewno ;))) napewno bedzie spoko !!! a pozniej o 18 w lasku jednaczewskim jest ognisko ludzi z forum !! wiec przybywajcie zarowno tu jak i tu !!! pozdrawiam !!! do zobaczenia

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nowa organizacja!

Dywagowanie nad tym, ktore radio lepsze jest tak samo bezzasadne, jak ustalanie wyzszosci Swiąt Bozego Narodzenia nad Wielkanocą. Kazdy ma swoj gust i kazdy wybiera to co mu pasuje...
Jesli jednak wątek powstal odpowiem krotko i bez uzasadnienia: Nadzieja.

Również precyzja w zbieraniu wiadomości z naszego regionu w Radiu Nadzieja jest o wiele lepsza niż w Radiu Bab. Zauważcie jak wiele informacji ze strony internetowej Radia Nadzieja jest wykorzystywanych przez pozostałe, najlepsze, łomżyńskie (dwie - wiadomo jakie) strony ....

Pozdrawiam

słuchacz obydwu rozgłośni (w końcu do czegoś służy pokrętło zmiany fali)

Tiger

madaman napisał(a):

> PS. Jezeli ktos jest z 6 gim. to dostaje dodatkowe punkty

Hmm... a o tym to nie wiedziałem... ale to bardzo fajnie... może jakieś szczegóły?

Pierwsze górą! :-D

Ja podziwiam ludzi którzy mają takie mądre dylematy :-D

Kiedyś tak kombinowałem, kombinowałem i wykombinowałem, że lepiej nie wiedzieć :-)

Zbych

Rozebrać się i pilnować ubrania. Najlepiej robi się to na plaży. A tak a pro po , to widziałem już młodzież tam się opalającą.

Chyde?
W życi!

Ja pracuję w adm, publicznej i tez się dostałem po zanjomości. Mało tego, jedna pracownica powiedziała mi wprost: "...wiesz na jakiej zasadzie są tu wszyscy zatrudnieni...?" Wy też wiecie :)) POZDRAWIAM wszystkich którzy nie maja znajomości.

Kornik, ścięto tylko te przy przystanku autobusowym przy ulicy Rycerskiej. Zrobili to prawdopodonie żeby zrobić dobre dojście do tego przystanku.

A pamiętacie jak niedawno pisaliśmy o tej manii wycinania, podcinania, ścinania drzew w Łomży? Niedługo ogolą nas z zieleni i zainstalują śmierdzące asfalty. Dlaczego nie projektyje się zabudowy tak, żeby nie niszczyć drzew? Coraz bardziej podejrzana wydaje mi się działalność architekta miejskiego! Popatrzcie na te mnożące się w mieście potworki! Czy tenże pan ma w ogóle jakąś wizję archtektoniczną miasta? Coś mi tu zalatuje stęchlizną....

Myślę, że było co oglądać :)
Mi bardzo się podobało.
Nie mówiąc już o mojej dziewczynie która też tak chce pojeździć teraz :)

hm mi tez sie podobalo szczegolnie moj przejazd poza konkursem:)), kto nie widzial niech zaluje:)), mialem 3 czas jak sie okazalo(nie chwalac sie) a pojechalem tylko po to zeby kolegom swoim pokazac jak to sie robi:P, bylo bardzo duzo dymu:)

Słuchajcie ludziska. Mam do sprzedania dwa bilety (płyta)
na koncert Metallicy w Chorzowie. Sam chciałem jechać ale warunki zdrowotne nie pozwoliły.
Cena do uzgodnienia.
Wszelkich zainteresowanych proszę o kontakt: 0607488522
gg:4481066

Legenda Rocka... mmmmmm chętnie bym pojechał.

ostatnio cały czas wygrywa ! hura !

Najtańszy : Lider Price :)

a ten znowu !!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org