Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NIK alarmuje: nie zdążymy na Euro 2012 |
nicki masz żeńskie. może też nosisz damską bieliżnę. Pomyślałeś o zmianie płci?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NIK alarmuje: nie zdążymy na Euro 2012 |
szkoda że to tylko IE only :/ nie chcę być otwarty na świat :(
|
|
Loosac slownik wypas :D a syntezaror mowy sie przyda :D swietne ! kiedy idziemy na % ?
|
|
Gdzie w lomzy mozna kupic uzywanego lapka
|
|
popatrz w ogłoszeniach, po komisach sie przejdź. Może coś znajdziesz ;) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
wszystko ladnnie ale maciek773 podaj PW na ten serwer
|
|
a ja znam swietna osobę która mi pisala kontakt przez internet, kase wplacilem na konto , anonimowo i prace dostalem mailem, dostalem ocene bardz dobra, i cena tez byla ok, jak chcecie kontakt to piszcie dam namiary adamb@os.pl
|
|
Z tego co wiem to "dniówka" za oddanie krwi nie wynosi 80% lecz 100%. Więc nic sie nie traci (w sensie zarobków). Pozdrawiam.
|
|
Remezy. Który z bliźniaków założył temat?
|
|
Temat do zamknięcia,tak jak autorka... ;)
|
|
Heh w Łomzy nie ma mafii!Są ludzie którzy chcą zarobic tak zeby sie nie narobic ale to nie mafia haha :)
|
|
:) witam ja moge swoja prace sprzedac :) Jej temat to DROGIE PAMIETAKI PRZEDMIOTY ZWIAZANE Z WAZNYMI WYDARZENIAMI W ZYCIU BOHATERA I ICH FUNKCJA W TEKSCIE. Posiadam do tego foligoram z cytatami, literature przedmiotu i podmiotu, plan prezentacji. Temat jest ciekawy. polecam. e mail kochamcieee@wp.pl
|
|
na krotkiej w komisie u nolka
|
|
ta na krótkiej to możesz kupić i masz policję na karku .Ja kupiłem Laptopa w sklepie KomputerySeriws koło Asaja stan oceniam na bardzo dobry wiem ze sprzedają używane
|
|
Ja mogę sprzedać pracę pt" MOJA AUTOBIOGRAFIA" edycja druga poprawiona ;)
|
|
Nie ma możliwości oddzielenia polityki od bytowania każdego śmiertelnika. Tylko Kononowicz twierdzi " i nie będzie niczego". Krwiodawstwa tyż. Jest wolny rynek , krew każdy szpital może kupować gdzie jest taniej , może utworzyć własny oddział krwiodawstwa. Niestety taki jest kapitalizm.
|
|
mam do sprzedania dwie prace : 1.tworcza i destrukcyjna rola milosci w zyciu czlowieka 2. Motyw rozstania w XIX i XX w.
|
|
Czy jest jakies miejsce w Łomży w którym przy piwie mógłbym obejrzec sobie mecz Polska-Kazachstan?
|
|
tak 54
|
|
Pod Ratuszem
|
|
Myszka23 jak nie wiesz to lepij wcale nie zabieraj glosu?????????? waldek27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Teraz tylko ryba nie bierze???????? waldek27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
napewno do 18godz. waldek27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
a jak dla mnie to np. marihuana powinna być zalegalizowana... jak chcesz to sobie zapalisz i się ogłupisz, a nie chcesz to nie palisz... prosta sprawa... nie rozumiem np. ludzi, którzy nigdy nie spróbowali, a są wielkkimi przeciwnikami narkotyków... po cholere ktoś taki zabiera głos skoro nie ma o tym zielonego pojęcia... nie wierze w gadanie, że "widziałem, co się dzieje z ludźmi, którzy palą [trawke]..." na każdego działa to inaczej... nie paliłeś nigdy? zapal. nie spodoba Ci się i wtedy opisz swoje przeżycia...
|
|
Na wyjazd do Łowicza!!!!!
|
|
myjcie się dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny ??? waldek27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
ok fakt już dawno niepróbowałam ,może i sie pomyliłam ale napewno niechciałam zaszkodzić waldek27 mam prawo zabierać głos i bede to robić a wy macie prawo mnie poprawić pozdrawiam
|
|
Wady i zalety wyświetlaczy plazmowych Technologia plazmowa posiada wiele zalet w stosunku do LCD i CRT. Przede wszystkim, luminofory w telewizorach plazmowych pozwalają na uzyskanie szerszej gamy żywszych kolorów. Zakres chromatyczny ekranów plazmowych jest dużo szerszy niż w przypadku tradycyjnych telewizorów kineskopowych Ponadto kąty widzenia, zwłaszcza w porównaniu z wyświetlaczami LCD, są bardzo szerokie.. Wynika to z faktu, że to piksele generują światło, inaczej niż w przypadku LCD - o czym za chwilę. Ekrany plazmowe nie potrzebują też polaryzatora. Wreszcie, kontrast w niczym nie ustępuje najlepszym telewizorom kineskopowym. Jedną z przyczyn jest wysoka jakość czerni. Wyłączony piksel nie emituje żadnego światła, inaczej niż w przypadku pikseli LCD. Telewizory plazmowe charakteryzują się też lepszą jasnością niż telewizory kineskopowe, osiągając od 900 do 1000 nitów. Wyświetlacze plazmowe osiągają duże długości przekątnej (32 - 50 cali) przy bardzo małej grubości. Jest to duża przewaga nad telewizorami CRT, które jak wiadomo robią się coraz grubsze wraz ze wzrostem wielkości ekranu. Wady i zalety wyświetlaczy LCD Technologia LCD ma wiele zalet dla branży IT. To właśnie tu pojawiły się pierwsze wyświetlacze LCD, zanim znalazły zastosowania gdzie indziej. Dzięki procesom litograficznym, zapożyczonym z przemysłu półprzewodników, piksele mogą być bardzo małe. Monitory LCD są poważną alternatywą dla nieporęcznych monitorów CRT, a już niedługo wręcz zmonopolizują rynek monitorów. Wyświetlacze LCD są też używane w urządzeniach przenośnych. W międzyczasie rozpoczęła się produkcja diod OLED (Organic Light-Emitting Diode), ale to dopiero początki. Wyświetlacze LCD są tańsze od plazmowych, ale oczywiście trzeba też wziąć pod uwagę czynniki rynkowe. Kiedy brakuje paneli, nawet niedrogie technologie mogą osiągnąć kosmiczne ceny. Właśnie tak stało się rok temu. Jeżeli chodzi o jakość obrazu, to LCD charakteryzuje się lepszą jasnością niż CRT. Piksele LCD nie migotają, co oznacza że można oglądać obraz z bliska, co zwiększa wrażenie "zatopienia" w obrazie. Telewizory LCD mają bardzo stabilny obraz, co oznacza że można siedzieć blisko nich bez narażenia się na zmęczenie wzroku. Ponadto jasność jest doskonała, a obraz idealnie ostry. Jeżeli dodamy do tego rozsądną cenę - pomijając okres niedoborów - i niewielką zajmowaną przestrzeń, to widzimy, że LCD jest bardzo kuszącą propozycją. waldek27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
podaje namiary na bezpłatne wysyłanie smsów do USA https://www.vazu.com/ waldek27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
tatiana oddając taki cenny lek jakim jest krew honorowo,na którego jakdotąd nie ma żadnego zamiennika to jakieś przywileje powinni mieć hdw to chyba jasne jak słońce nie dość,że okradli już calą Polske to jeszcze i nas okradają. waldek27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
jeżeli miałaś takie zdażenie to poinformój odpowiednie władze pod nr.997 waldek27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
zaden
|
|
trzy razy tak
|
|
Autor: kasienka16 (---.lom.netster.pl) Data: 12-10-07 11:06 grabos no leszczu mowisz o sobie hyba..ja wyroslem zkrzykow hwdp a hemp gru nieslucham bo to takie same leszcze jak ty tyle co tylko nawiną ze bucha palą a co psow to zeby ich niebylo to ja ciebie bym zajebal i widzisz bylo by lepiej bez psow kozak ty jestes akozakow nielubie No i widzisz jak szczekasz i sie spinasz? Oczywiście w sieci. W każdym poście,bez względu na temat spinasz poślady i urujesz. Tylko gimbus co w dupie był i gówno widział sie tak pucuje jak ty,a nie normalny koleś. Ogólnie to mam z ciebie beke. Nara.
|
|
Nasza, 06.10.2007 r. - tydzień temu miałem awarię pralki. przyszedł pan z serwisu, w 15 minut wymienił łożyska i gotowe. Otrzymałem rachunek, na którym widniał koszt naprawy. Było to: łożyska - 60 zł, robocizna - 90 zł, dojazd do klienta - 5 zł. W sumie 155 zł. Rozumiem, że wartość pracy, jej jakość i koszt przygotowania do pracy tego pana były niepomiernie większe niż lekarza biorącego za wizytę niebotyczną sumę 50 zł. To wszystko pewnie dlatego, że budowa pralki jest bardziej skomplikowana niż budowa człowieka, więc i jej naprawa jest trudniejsza, niż postawienie chorego człowieka na nogi.
|
|
klima w pazdzierniku?!?!? chyba chłopaku coś Ci sie pomieszało w głowie
|
|
mam dokładnie takie same doświadczenia jak krystynab, ale jeśli ktoś kiedyś padł ofiarą lekarza łapówkarza, albo sam wręczał "dowody wdzięczności", to niech się ujawni i poda nazwiska lekarzy, którzy brali. CBA lubi takie kąski. Ktoś, kto się tu ujawni z taką informacją, może stać się osobą medialną! Mam taką propozycję, niech lekarze zawieszą ukryte kamery w gabinetach i włączą mikrofony (to takie ekscytujące, a przy tym politycznie poprawne i... zabawne!) i wzywają CBA za każdym razem, gdy jakiś pacjent lub jego rodzina zechcą wręczyć lekarzowi "dowód wdzięczności". Co wy na to. W końcu wszyscy jesteśmy równi wobec prawa, więc dlaczego tym razem, to pacjent nie miałby "zabłysnąć", jako obiekt zainteresowania CBA i gwiazda TV, podczas aresztowania! Co wy na to?
|
|
re tommeknet no tak tylko z klimą i to nastawioną na full tak żeby gile w nosie ci zamarzały. Dla mnie wystarczy porządna wentylacja bo mój pies mnie nie poznaje jak przychodzę uwędzona dymem nikotynowym. Klimy w Łomży nie ma chyba żaden lokal a jeśli ma to jej nie włącza bo to się poprostu nie kalkuluje przy tej ilości klientów. Jeśłi natomiast zamierzasz czynnie uczestniczyć w tym piłkarskim wydarzeniu (tzn czasy czas w ruchu) i obawiasz się wystąpienia nadmiernej potliwości to klima w tym przypadku może ci tylko zaszkodzić bo cię najnormalniej przewieje i pokręcony nie będziesz mógł pójść do wyborów i spełnić swójego obywatelskiego obowiązku, no chyba, że zabierzesz - jeśli mieszka z tobą - swojej babci dowód.
|
|
dawno nic nie pisałem to napiszę co tam u Was forumowicze (słownik poprawia mnie na Butrymowicze)? wieje trochę nie?
|
|
Kasienka16 i jak z tą kawa co się mieliśmy się umówić?????????????????????? no czekam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
NOM.
|
|
strrrrrasznie wieje ;) a ja muszę iść z psami na dwór :/
|
|
MP czy zaplaciles mu te 155zl czy sam wyceniles koszt uslugi.
|
|
oj figlarko W 54 klima jest, ale w październiku nie włączają:)
|
|
glupie pytanie i głupia odpowiedż.Spróbuj ,spieprz sobie zycie ,komuś bliskiemu i jeszcze drugiej połówce ,potem spójż w lusterko i żyj z tym.No chyba że masz wszystko w dupie łącznie z zasadami.Ale najlepiej robić tak jak byś chciała żeby robiono wobec ciebie.więc jeśli lubisz...
|
|
Jest takie ludowe powiedzenie: "gdzie się mieszka i pracuje tam się chu...m nie wojuje". I to jest święta prawda
|
|
Na ten temat pomoc uzyskasz u pani Agnieszki Glinojeckiej na Legionów (niedaleko blaszaka - prywatny domek)! Nie zwlekaj! pozdraawiam
|
|
O jejeje jej!!!! Płakać się chce
|
|
Iza ja mogę po pracy :D
|
|
u mnie spoko luz he sie wrocilo sie spac zaraz idzie :)
|
|
klub 54
|
|
no mysle ze za 1500 ale moge zejsc troszke z ceny minimalna 1200
|