Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Moherowy PiSiak górą ! |
...jak by nie było, to tylko biedne, zagubione dzieci....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Moherowy PiSiak górą ! |
To kiedy się spotkamy na tą kawę. Zbych
|
|
...a może wąglik ?? :D Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
a ja bym obstawiała Szkołę Główną Gospodarstwa Wiejskiego (taki warszawski odpowiednik naszego bajzlu) kierunek zapewne jakiś wyszukany i związany z agroturystyką - bo przecież zapewne, rzadko to rzadko, ale odwiedza naszę wiochę chociażby w okresach świątecznych i dusi się wtedy od tej chołoty, szarości i nicości. Ale moi drodzy jest wielka szansa na to (bo SGGW to szkoła z tradycjami), że Naszej tatiance wbiją w jej zakuty łeb, że Polacy nie dzielą się na tych z warszawki a cała reszta to prowincja, ale na mądrych i głupich. Ja osobiście życzę jej tego z całego serca bo to przecież - marnotrawna - ale jednak nasza ziomkini.
|
|
k16 twierdzi, że jest facetem
|
|
figlarka: RESPECT ;)
|
|
chyba zajrzę dzisiaj do skrzynki pocztowej...
|
|
No właśnie i nic ciekawego się nie dowiedziałam, kilka .... komentarzy. Jeszcze żyję ale nie wiem ile czasu wąglik potrzebuje żeby się ujawnić? Myślałam...............a zresztą nieważne. Wiem że nigdy nie wiem kto jest po drugiej stronie, ale ty też nie wiesz. Pozdrawiam, Może dziś ktoś się zgłosi.....
|
|
Bo tu chodzi o monopol na rynku krwi. Jeżeli szpital nie kupi jej po cenie oczekiwanej przez Stacje, to może sobie ratować pacjentów.... solą fizjologiczną.
|
|
I wtedy będziemy wiedzieli kto nam wysłał kase w kopertach. To może być to.
|
|
Raz na miesiąc oddanie krwi? Nie ma takiej możliwości! Najlepiej niech sobie szpital kupi drenów i podłącza dawcę z biorcą. Będzie taniutko i szybko. Ja by takim tokiem myśleć to po głębszej analizie można dojść do wniosku , że i Twoja praca jest niepotrzebna i można dużo zaoszczędzić na kosztach. Unia Polityki Realnej ma podobne poglądy na wiele spraw.
|
|
A ja mam na sprzedaż pracę maturalną ustną o motywie śmierci/apokalipsy w literaturze i sztuce. Praca pisana samodzielnie oceniona na 18pkt (jeden pkt obcięty za pytania drugi za początkowe jąkanie się;) ) Praca wraz z prezentacją multimedialną, napisana językiem przystępnym, zrozumiałym jednocześnie treściwa i konkretna. :) Za 50zł udostępnię :) Siedziałem nad nią około 7 dłuugiich wieczorów :)
|
|
za free to chyba z żadnych raczej
|
|
Lady_D a skad pieczatka pocztowa? pieżpa Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.
|
|
a może ktoś dług oddał, wstydził sie osobiście........
|
|
wieri - on może chce powtórki pooglądać :D
|
|
MP ja za poradę od ciebie nic nie wezmę . Wez ksiązkę i poczytaj sobie instrukcję obsłogi twojej pralki tam pisze ze trzeba co jakis czas czyscic filtr, to ci pompa nie będzie się psoła. Po paru razach jak zalejesz mieszkanie napewno ci wyjdzie . Wtedy docenisz fachowca od pralek.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |