czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zambrów idzie do przodu

http://bodek.i.narkotyki.patrz.pl/

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zambrów idzie do przodu

po przesłuchaniu tego nikt mądry nie sięgnie po te ch......o!!

Ryskago, ciesze sie ze zauwazylas do czego zmierzam, bo zmierzam do tego konsekwentnie od poczatku i wszyscy udaja ze nie rozumieja ;)

Po prostu mam wrazenie, ze gdyby niektorzy zostali pracodawcami, to tez by sie zachowywali w taki a nie inny sposob, wlasnie z powodu prezentowanego podejscia. Teraz widac, jak niektorzy moga sie postawic w roli pracodawcy... Nie kazdego pracodawce stac na luksusy, narzekac na innych jest latwo. Zeby nie bylo, to nie jestem niczyim pracodawca.

nie dasz rady się bardziej zniżyć od poziomu na jakim jesteś. Jesteś zwykłą szarą gąską w tej swojej wawce, z której to gąski, zapewne miejscowe kwoki mają kupę radochy. Napisz nam bo my wsiowe ludzie nie wiemy gdzie się nasza exportowa młodzież bawi. A może ty w d... byłaś i g..... widziałaś, albo wziął cię jakiś bardziej rozgarnięty warszawski biznesmen na jakąś impreskę bo to zawsze taniej niż z agencji. A **** po tych studenckich impezkach cię nie bolała, bo duszno - to już wiemy - ci nie było.
Szanuj swoje korzenie miernoto.

ejj...w takim razie ja też chcę taki liścik xDD

No nie wiadomo czy moge sie z takiego liściku cieszyć. To bardzo dziwna sprawa... próbuję znaleźć innych odbiorców skoro jest już nas dwie. Może ta droga odezwą sie inni którzy dostali taki liścik

Od razu napiszę:) Nie brałam, nie biorę i nie zamierzam.
Według mniegdyby w Polsce zalegalizowano "trawę" to by zmalała ilość ludzi sięgających po nią. W Holandi jest legalna i co? Sami narkomani tam mieszkają? Nie. Czasem ktoś sobie zapali i to nawet z umiarem (wiadomo, bywają wyjątki). Jak coś jest legalne to nudne, a jak czegoś nie wolno, to wtedy prawie każdy chce spróbować.
Ale co tam Polska jest 50 lat za murzynami (bez obrazy dla murzynów). Dopóki sytuacja w kraju się nie zmieni, to będzie się szerzył alkoholizm, nałogowe palenie, wciąganie czy co tam jeszcze kto wymyśli.
Ludzie to robią z nudy, bezsilności i innych powodów. Sami z siebie żadko sięgają po używki.

człowiek lasu

xxAAGUSKAAxx po pierwsze się nie czepiam! tylko poprzedziłem wypowiedź E=mc2 po drugie po nikim nie jadę i to ty oceniłaś nas jako DEBILE! po trzecie ******** naród mówisz-ale wiesz,że ty się do niego zaliczasz? Noo przepraszam chyba,że nie jesteś polką.

Hmm... w sumie to racja... Nie wzialem pod uwage jej wyważszania sie poniekąd...

antares

Hahahaha :D
To musi być jakiś troll :D Nie wierzę, że ktoś normalny tak pisze.
Pewnie się komuś nudzi i robi sobie jaja :D

Ubawiłem się setnie :D

Danke danke trollinko16 .. eee kasienko16 :D

Taki kasieniek jeden z drugim co wykrzykuje chwdp i strzela z paluchów na przejeżdżającą radiolkę,to pierwszy leci na psiarnie jak mu fona skroją po drodze z gimbowni (tudzież kościoła) na chate. W sieci twardy,jak gówno żebraka,a w realu nawet japy nie otworzy,tylko łeb spuszcza i prostuje zakręty,jak go ktoś specjalnie z kipa strzeli,albo sprowokuje słowem. Takich twardzieli dziś na pęczki co to się hemp gru nasłuchają i nienawidzą psów i pier**lą system,a żeby nie psy i system to by sie na ulicy jeden z drugim nie wyświetlił haha

...chyba nikt bo zerowy prawie odzew.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

moze to jakiś polityk wysyła żeby na niego głosować?

lol to bedzie juz tych sklepow a sklepow :) na pewno zbankrutują

moze opisz o czym ten film i czy warto go oglądać?

192.168.1.11:27015

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

z pewnoscia UW. jakis wyszukany wydział. i do Cini chodzi co weekend. ze sniadaniem w Victorii ;)))))

kasieńko16 a przypadkiem owłosiony, śmierdzący męski rów cię nie kręci, bo jeśłi nie to ja kobitka z doświadczeniem mówię ci, że jeszcz nie dorosłaś do tego tematu i lepiej się nie wypowiadaj.

Moje dzieci sa już dzisiaj duże, wtedy zarabiałam 600zł i musiałam zarabiać, bo inaczej nie miałabym z czego żyć. Znalazłam nianie, które pomogły mi wychowywać dzieci - za wynagrodzenie adekwatne do tego, co wtedy sama dostawałam za pracę.

Nie sztuka zostać w domu, bo nie stać kogoś na opłacenie niani.

Powiem jedno: nigdy nie zgodziłabym się na to, żeby siedzieć w domu wychowując dziecko, bo niania jest za droga. Nie sztuka zostać zawodowym bezrobotnym, korzystać z zasiłków i zapomóg i tym podobnych rzeczy.

Mam swoją godność, urodziam dziecko, skończył się okres przebywania na zasiłku macierzyńskim - wracam do pracy. To jasne dla kobiet, które chcą się sprawdzić również na innym polu niż karmienie cycem czy szorowanie garów.

macierzynski jest niestety u nas 18 tygodni........ 4 miesiace

Nie chodzi o zyski krwiodawców tylko o koszty utraconych możliwości. Np 80% dniówki za ten dzień; człowiek nie jest krową - "nadoić się" krwi niewiadomo ile z niego nie da. Kazdy wie, że po pobraniu krwi reakcje organizmu sa różne.

Policzmy: raz w miesiącu oddanie krwi i z tego powodu zwolnienie lekarskie, 12 dni zwolnienia lekarskiego w roku. Płatne 80%. Chyba ulga podatkowa polegająca na odpisaniu od dochodu rocznego kwoty 350zł (66,50 zł zwrotu podatkowego) to nie jest ruina finansowa dla Skarbu Państwa. Krwiodawców zabolało nie tyle to, co "stracili" - lecz ten brak docenienia ich wysiłków.

A stacje krwidawstwa są biedne i produkuja po kosztach?? Śmieszne! To dlaczego wynagrodzenia są niewspółmiernie wyższe od tych, jakie otrzymują pracownicy Szpitala?

napisz jaki masz temat a wtedy moze ktos ci sprzeda

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org