Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zambrów idzie do przodu |
http://bodek.i.narkotyki.patrz.pl/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zambrów idzie do przodu |
po przesłuchaniu tego nikt mądry nie sięgnie po te ch......o!!
|
|
Ryskago, ciesze sie ze zauwazylas do czego zmierzam, bo zmierzam do tego konsekwentnie od poczatku i wszyscy udaja ze nie rozumieja ;) Po prostu mam wrazenie, ze gdyby niektorzy zostali pracodawcami, to tez by sie zachowywali w taki a nie inny sposob, wlasnie z powodu prezentowanego podejscia. Teraz widac, jak niektorzy moga sie postawic w roli pracodawcy... Nie kazdego pracodawce stac na luksusy, narzekac na innych jest latwo. Zeby nie bylo, to nie jestem niczyim pracodawca.
|
|
nie dasz rady się bardziej zniżyć od poziomu na jakim jesteś. Jesteś zwykłą szarą gąską w tej swojej wawce, z której to gąski, zapewne miejscowe kwoki mają kupę radochy. Napisz nam bo my wsiowe ludzie nie wiemy gdzie się nasza exportowa młodzież bawi. A może ty w d... byłaś i g..... widziałaś, albo wziął cię jakiś bardziej rozgarnięty warszawski biznesmen na jakąś impreskę bo to zawsze taniej niż z agencji. A **** po tych studenckich impezkach cię nie bolała, bo duszno - to już wiemy - ci nie było. Szanuj swoje korzenie miernoto.
|
|
ejj...w takim razie ja też chcę taki liścik xDD
|
|
No nie wiadomo czy moge sie z takiego liściku cieszyć. To bardzo dziwna sprawa... próbuję znaleźć innych odbiorców skoro jest już nas dwie. Może ta droga odezwą sie inni którzy dostali taki liścik
|
|
Od razu napiszę:) Nie brałam, nie biorę i nie zamierzam. Według mniegdyby w Polsce zalegalizowano "trawę" to by zmalała ilość ludzi sięgających po nią. W Holandi jest legalna i co? Sami narkomani tam mieszkają? Nie. Czasem ktoś sobie zapali i to nawet z umiarem (wiadomo, bywają wyjątki). Jak coś jest legalne to nudne, a jak czegoś nie wolno, to wtedy prawie każdy chce spróbować. Ale co tam Polska jest 50 lat za murzynami (bez obrazy dla murzynów). Dopóki sytuacja w kraju się nie zmieni, to będzie się szerzył alkoholizm, nałogowe palenie, wciąganie czy co tam jeszcze kto wymyśli. Ludzie to robią z nudy, bezsilności i innych powodów. Sami z siebie żadko sięgają po używki. człowiek lasu
|
|
xxAAGUSKAAxx po pierwsze się nie czepiam! tylko poprzedziłem wypowiedź E=mc2 po drugie po nikim nie jadę i to ty oceniłaś nas jako DEBILE! po trzecie ******** naród mówisz-ale wiesz,że ty się do niego zaliczasz? Noo przepraszam chyba,że nie jesteś polką.
|
|
Hmm... w sumie to racja... Nie wzialem pod uwage jej wyważszania sie poniekąd... antares
|
|
Hahahaha :D To musi być jakiś troll :D Nie wierzę, że ktoś normalny tak pisze. Pewnie się komuś nudzi i robi sobie jaja :D Ubawiłem się setnie :D Danke danke trollinko16 .. eee kasienko16 :D
|
|
Taki kasieniek jeden z drugim co wykrzykuje chwdp i strzela z paluchów na przejeżdżającą radiolkę,to pierwszy leci na psiarnie jak mu fona skroją po drodze z gimbowni (tudzież kościoła) na chate. W sieci twardy,jak gówno żebraka,a w realu nawet japy nie otworzy,tylko łeb spuszcza i prostuje zakręty,jak go ktoś specjalnie z kipa strzeli,albo sprowokuje słowem. Takich twardzieli dziś na pęczki co to się hemp gru nasłuchają i nienawidzą psów i pier**lą system,a żeby nie psy i system to by sie na ulicy jeden z drugim nie wyświetlił haha
|
|
...chyba nikt bo zerowy prawie odzew. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
moze to jakiś polityk wysyła żeby na niego głosować?
|
|
lol to bedzie juz tych sklepow a sklepow :) na pewno zbankrutują
|
|
moze opisz o czym ten film i czy warto go oglądać?
|
|
192.168.1.11:27015 ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
z pewnoscia UW. jakis wyszukany wydział. i do Cini chodzi co weekend. ze sniadaniem w Victorii ;)))))
|
|
kasieńko16 a przypadkiem owłosiony, śmierdzący męski rów cię nie kręci, bo jeśłi nie to ja kobitka z doświadczeniem mówię ci, że jeszcz nie dorosłaś do tego tematu i lepiej się nie wypowiadaj.
|
|
Moje dzieci sa już dzisiaj duże, wtedy zarabiałam 600zł i musiałam zarabiać, bo inaczej nie miałabym z czego żyć. Znalazłam nianie, które pomogły mi wychowywać dzieci - za wynagrodzenie adekwatne do tego, co wtedy sama dostawałam za pracę. Nie sztuka zostać w domu, bo nie stać kogoś na opłacenie niani. Powiem jedno: nigdy nie zgodziłabym się na to, żeby siedzieć w domu wychowując dziecko, bo niania jest za droga. Nie sztuka zostać zawodowym bezrobotnym, korzystać z zasiłków i zapomóg i tym podobnych rzeczy. Mam swoją godność, urodziam dziecko, skończył się okres przebywania na zasiłku macierzyńskim - wracam do pracy. To jasne dla kobiet, które chcą się sprawdzić również na innym polu niż karmienie cycem czy szorowanie garów.
|
|
macierzynski jest niestety u nas 18 tygodni........ 4 miesiace
|
|
Nie chodzi o zyski krwiodawców tylko o koszty utraconych możliwości. Np 80% dniówki za ten dzień; człowiek nie jest krową - "nadoić się" krwi niewiadomo ile z niego nie da. Kazdy wie, że po pobraniu krwi reakcje organizmu sa różne. Policzmy: raz w miesiącu oddanie krwi i z tego powodu zwolnienie lekarskie, 12 dni zwolnienia lekarskiego w roku. Płatne 80%. Chyba ulga podatkowa polegająca na odpisaniu od dochodu rocznego kwoty 350zł (66,50 zł zwrotu podatkowego) to nie jest ruina finansowa dla Skarbu Państwa. Krwiodawców zabolało nie tyle to, co "stracili" - lecz ten brak docenienia ich wysiłków. A stacje krwidawstwa są biedne i produkuja po kosztach?? Śmieszne! To dlaczego wynagrodzenia są niewspółmiernie wyższe od tych, jakie otrzymują pracownicy Szpitala?
|
|
napisz jaki masz temat a wtedy moze ktos ci sprzeda
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |