Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska nędza się odezwała |
na nogi jeszcze nie za pozno...ale na glowe obawiam sie, ze juz tak Zbych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska nędza się odezwała |
Sprzedam ksiazki z niemieckiego Alles klar 1b i 2a Za dwie 25 zl Za jedna 15 xD piszcie jak jestescie zainteresowani to podam gg
|
|
Dzięki mieszko to ta.
|
|
...dobra nawijka człowieku. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
...ogólnie o tym że Amerykanie myślą że mają pełnię swobód obywatelskich a nie widzą (skutecznie tumanieni przez media) że z dnia na dzień stają się niewolnikami, a wąskie grono ludzi dąży do tego by cały świat zniewolić w imię kontroli. Wiecie taki orwellowski świat.... :(. Najciekawsze i najsmutniejsze jest to że w tej teorii spisku wszystko pokrywa się z faktami...
|
|
Ja mam GRE PSR 275 i nie narzekam
|
|
Lady_D - ja proponuję tą 100 wydać na alkohol.
|
|
beede stal caly dzen pod moją skrzynką..;p
|
|
a mnie yb mogli dac 300 zl w banknocie
|
|
Ok, weźmy więc krew od krwiodawcy za darmo (albo każmy mu jeszcze ponieśc koszty utraconych możliwości), dokonajmy jej przebadania i obróbki i sprzedajmy szpitalowi. Kto zarobił? Bo nie krwiodawca i nie szpital.
|
|
annamira@poczta.onet.pl
|
|
wszyscy sie wygłupiaja, a ja naprawdę chciałabym dojść jakie jest w tym dno. Napisałam do Kontaktów, może podejma temat.
|
|
z tą mafią to ciężko uwierzyć :|
|
|
z jakich stron albo przez jkaki programy mozna ogladac za darmo mecze ligi mistrzow?
|
|
Ostatni mój tekst był do kasieńki 16. żeby nie było niedomówień
|
|
witam, o i tu papkarolu sie mylisz!!!! :) http://soccertv.no.comunidades.net jest mnostwo meczy nie tylko z ligi mistzrow na zywo z polskiej ligi tez i ogolnie z calego swiata nie dziekujcie to moj obowiazek wam to udostepnic:))))))))
|
|
"Autor: kasienka16 (---.lom.netster.pl) Data: 09-10-07 20:40 piertolicie bzdury..oddajesz krew to oddawaj.. ajak ktos sam potrzebuje to niemoze oddac..sa tacy co i dla czekolad oddaja.sg1 sie niewymadrzaj bo wdziubek tez mozna zarwac pod drugie jak juz pisalem winnym poscie niejestem dziewczyna " Taki łomżyński jasiu_smietana ? A swoja droga, masz rozdwojenie jazni, piszesz z konta siostry, czy moze uwazasz ze w sprawie twojego ciala pomylila sie natura? Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |