Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS, najbogatsza partia w Polsce. |
Annamira no i wlasnie o to chodzi, nie kazdego stac na taka opiekunke. Wiec skad te wczesniejsze zjadliwe podejscie? Widze, ze chyba nie kazdy rozumie o co mi chodzilo w tym watku albo zrozumiec nie chce.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS, najbogatsza partia w Polsce. |
figlarka: nie bede sie znizala do twojego poziomu, bo szkoda mi klawiatury:) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
KROTKO MOWIAC KASA. FURA I DUZA PAŁA:P NIEOSZUKUJMY SIE BO ZADNA KOBIETKA W DZISIEJSZYCH CZASACH NIE JEST JZU TAKA GLUPIA WTYCH SPRAWACH ZEBY SOBIE DOBRZE ZYCIA NIEULOZYC NA BOGATO ZA POMOCĄ FACETA. SAMA JEST BEZSILNA..KOBIETY TEZ NIEMOZNA KOCHAC ..CALE ZYCIE SIE BAWIĄ
|
|
MAŁO..POWINNA BYC KOKAINA WLOMZY WTEDY STAŁBYYM SIE JESZCZE BARDZIEJ HYTRY
|
|
obyś się zaćpał. bylebyś tylko nikomu krzywdy nie zrobił bo to mnie właśnie w tym przeraża - brak kontroli własnych reakcji.
|
|
ciekawe czy oni tacy rzeczywiście są czy tylko udają. Nie wiem co gorsze :/
|
|
kasienka - najczesciej slyszę słowa HWDP w ustach którzy mają konflikt z prawem. Czyżbyś i Ty miał problem z nimi? spałowali? chyba trochę za lekko Zbych
|
|
chyba trutka na szczury
|
|
to napewno bedzie cyaneczka hera nenene bede ruchal cie teraz nenene to ta? kozak
|
|
hahahaha......zobaczymy na odzew 2 pozostalych....lol
|
|
Ta , raczej ten Kasieńka 16, to chory człowiek , musi się leczyć,o ile nie jest już za póżno, a może mu jakiś radiowóz podesłać? Kasieńka, a może oczko ci poleciało?. pa pa pa.
|
|
w tym zielonym budynku naprzeciw PRYMY na Legionów
|
|
Ty sie nie znizysz, bo sama sprowadzilas dyskusje do tego poziomu, swoimi megalomanskimi polajankami. uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Dran, Chyba wiem do czego zmierzasz...:D Chytry argumencik, ale...chybiony. Istnieje bowiem ogromna przepaść pomiędzy: różnicą w zarobkach zwykłego szaraczka ciułającego uczciwie na swój byt i jego pracownika-niani, a różnicą w zarobkach zwykłego szaraczka ciułającego na swój byt i jego pracodawcy, którego stać na nie lada furę, willę i wakacje na Majorce. Takiej fury nie kupuje się za 400-800 złotych, no nie?
|
|
Zastanawiam sie po co ludzie się uczą skoro nawet nie potrafią odróżnić forum od działu ogłoszeń. Czyżby naprawdę groził nam debilizm ?????????
|
|
kasienka16 se pomyśl co by było gdyby nie było policji? Fakt czasami policja popełnia błędy ale zobacz gdyby nie było policji co by się działo na mieście i w ogóle. Szczerze to nie wyobrażam sobie.
|
|
xxxAAGUSKAxx tak w ogóle to trochę drogo.
|
|
haaah5: jeszcze nie ;)
|
|
xxAAGUSKAAxx: ja chętnie Ciebie bym określił tym epitetem którego użyłaś. lepiej poucz się do matury. już za rok ją oblejesz jak tak dalej będziesz błyskać ynteligencyją DiDi
|
|
oki dzieki ^^
|
|
hahaha Figlarka , dobrze potrafisz polecieć hehe Aczkolwiek naprawde, nie wiem czy jest cos w tym zlego jesli ktos uwaza ze sa fajniejsze miejsca do zabawy niz nasza jama , w ktorej jest tak duszno, ze h*j strzela.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |