czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kłopotek wieszczy koniec koalicji

no jak to ***** jak.zamiast ***** alkocholicy krate piwa kupywac za 4 paki to here kupujta i sie uczta na fazie na mature. wy jebane obiboki

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kłopotek wieszczy koniec koalicji

heyo jade do wawki w piątek 12 pewnie ok 18 mogę po ciebie wpaść pod domek i cię zabrać z łomży aczkolwiek w wawie zwykle umawiam sie ze zostawiam pod metrem albo dworcem stadion jade nie wiecej niz w 4 osoby passatem wiec wygodnie i biorę 20zl a jak chcesz pod sam blok to mysle ze jakos sie dogadamy pozdrawiam jak sie określisz to wyslij mi wiadomośc na gg5557364 a wracam w niedziele

kasienka16 a ile zapłacisz za miesiąc ?? :D

a w jakim to studenckim klubie szanowna tatianko bywałaś, bo jakoś nie przypominam sobie dobrego i na poziomie bez zaduchu, ciasnoty. A może ty nie wawki tylko z jedwabnego to tam faktycznie są kluby studenckie z prawdziwego zdarzenia. A może ty oglądasz kluby z perspektywy podblatowej - czyli całą imprezkę siedzisz pod stołem i sprawiasz studenciakom prawdziwą frajdę zakichana warszawianko z prowincjonalnym rodowodem

Głupich nie sieją - sami rosną.

Aaa no byc moze sie nie zrouzmielismy ok

skad biora sie takie niedorozwoje?

zdjecia z tej i innych imprez (w tym np. z Sensation White 2007 PL) dostępne sa na www.clubbing.lomza.pl . Zapraszamy! :)

z tego co wiem juz istnieje serwer "lomza"

Teraz to już patrze wszyscy głupieję:/ kiernek - masz rację, oni chyba tak lubią, robić z siebie debili, jeszcze większych niż są...

tatiana widzę że masz złe doświadcznia skoro wiesz jak to jest być "strachem na wróble"

popieram ogol się na łyso...kiedyś odrosną

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org