Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kłopotek wieszczy koniec koalicji |
no jak to ***** jak.zamiast ***** alkocholicy krate piwa kupywac za 4 paki to here kupujta i sie uczta na fazie na mature. wy jebane obiboki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kłopotek wieszczy koniec koalicji |
heyo jade do wawki w piątek 12 pewnie ok 18 mogę po ciebie wpaść pod domek i cię zabrać z łomży aczkolwiek w wawie zwykle umawiam sie ze zostawiam pod metrem albo dworcem stadion jade nie wiecej niz w 4 osoby passatem wiec wygodnie i biorę 20zl a jak chcesz pod sam blok to mysle ze jakos sie dogadamy pozdrawiam jak sie określisz to wyslij mi wiadomośc na gg5557364 a wracam w niedziele
|
|
kasienka16 a ile zapłacisz za miesiąc ?? :D
|
|
a w jakim to studenckim klubie szanowna tatianko bywałaś, bo jakoś nie przypominam sobie dobrego i na poziomie bez zaduchu, ciasnoty. A może ty nie wawki tylko z jedwabnego to tam faktycznie są kluby studenckie z prawdziwego zdarzenia. A może ty oglądasz kluby z perspektywy podblatowej - czyli całą imprezkę siedzisz pod stołem i sprawiasz studenciakom prawdziwą frajdę zakichana warszawianko z prowincjonalnym rodowodem
|
|
Głupich nie sieją - sami rosną.
|
|
Aaa no byc moze sie nie zrouzmielismy ok
|
|
skad biora sie takie niedorozwoje?
|
|
zdjecia z tej i innych imprez (w tym np. z Sensation White 2007 PL) dostępne sa na www.clubbing.lomza.pl . Zapraszamy! :)
|
|
z tego co wiem juz istnieje serwer "lomza"
|
|
Teraz to już patrze wszyscy głupieję:/ kiernek - masz rację, oni chyba tak lubią, robić z siebie debili, jeszcze większych niż są...
|
|
tatiana widzę że masz złe doświadcznia skoro wiesz jak to jest być "strachem na wróble" popieram ogol się na łyso...kiedyś odrosną
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |