Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Społeczny komitet budowy pomnika |
Brawo Anno!!! :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Społeczny komitet budowy pomnika |
Bosz......przedłużać sobie włosy, gwiazdy telewizji to tak, ale tak normalnie? Tu? w Łomży?
|
|
A co w tym dziwnego .....nie rozumiem....jż teraz potrzeba mi tylko płynu do zdejmowania zgrzewów.....
|
|
Autor: Brzeczyszczykiewicz (---.lomza.mm.pl) Data: 11-10-07 14:41 Metoda keratynowa polega na przedłużeniu pasemkami z końcówką keratynową. Zawarta w łusce keratyna jest słynna z wartości regenerujących więc można ją stosować na suche i zniszczone włosy. Polega na opleceniu łuską naturalnego włosa i zgrzaniu zgrzewarką o niskiej temperaturze,Zgrzew taki jest praktycznie niewidoczny. Przy tej metodzie nie ma możliwości zsunięcia się pasemka. ja nie wiem ....nie pytam się co to metoda kreatynowa tylko w drugim kierunku...
|
|
Nie, Dran'iu to rzeczywistość. Kiedy moje dziecko było malutkie - poszukiwałam niani. Miałam wrócić do pracy za 600zł netto. Zgłosiła się pani, emerytka, która powiedziała, że zajmie się dzieckiem za tyle i tyle oraz uprzedziła, że życzy sobie dodatkowo posiłków dla siebie. Zrezygnowałam, bo znalazłam kogoś innego. Nie każdego stać na taką opiekunkę. Ja, pracując na pewnym stanowisku w Łomży wiem doskonale, że w Warszawie mogłabym otrzymac wyższe wynagrodzenie (dwu, może trzykrotnie wyższe). Ale żyję tu. Pracuje tu. Zarabiam, ile mogę zarobić. Czy ktoś kiedykolwiek w Łomży zatrudnił osobę do opieki nad dzieckiem za 3000? Ile płacicie nianiom swoich dzieci?
|
|
400 zł. za 8 godzin, czasem krócej. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
wiesz kiernek nie mialem czasu przeczytac tego forum bo mnie nie bylo w Łomży i nie mialem dostepu do neta przez miesiac ...
|
|
... to niech osoba ktora ma same wady szuka osoby ktora ma same wady,a osoba ktora ma same zalety niech szuka osoby ktore ma same zalety ;] Ewentualnie osoba ktora ma wady powinna je zmienic na zalety,jezeli jest z osoba ktora ma zalety :)
|
|
buldog_angielski... a nie wiem ....nie pytam się co to metoda kreatynowa tylko w drugim kierunku... Jak byś nie zauważyła...on tego do Ciebie nie pisał...-.- tylko do INNEJ OSOBY(!!!!)która nie wie co to są te zgrzewy...
|
|
witam:)
|
|
luizfernandez: mysle ze chodzenie z lysym lbem to dobra i wlasiwa alterantywa dla bycia strachem na wróble;)
|
|
ile mam powtarzasz huje ze nik niema nic do mnie..niejestem kobieta i niemam 16 lat....niezmieniajcie tematu
|
|
wlasnie wstalem, dzien dobry
|
|
Za to jesteś wulgarnym wytworem swoich rodziców
|
|
Kolezka ktory pracuje na rybakach dorabia sobie po pracy,wiec niepowinno byc drogo!jak bedziesz zainteresowana(y) to napisz jakos ise skontaktujemy i dam ci namiary!Pozdro
|
|
kasienka16: jak masz problem to zmień nick a po 2 zrób jak Ci bartes powiedział, nikogo nie obchodzi to czy ich lubisz czy też nie. Ciekawe co by było jak by tak weszli i komuś z Twej rodziny krzywdę zrobili. Też byś nie zadzwoniła bo i ch nie lubisz? To jest wg mnie chore podejście do sprawy. Znieczulicą mi to śmierdzi
|
|
Fajna sprawa, tyle ludzi interesuje się krwiodawstwem i wszyscy wszystko wiedzą... Jakie przywileje (właściwie uprawnienia) były kiedyś, a jakie są teraz, kto co komu sprzedaje itp, itd... Tak na prawdę kiedyś szpital płacił za krew nawet kiedy jej nie potrzebował. A tak! Stacja krwiodawstwa była częścią szpitala i za prąd, wodę, ciepełko,powierzchnię użytkową, preparaty, pracę ludzi (lekarze, pielęgniarki, laborantki, sprzątaczki) nawet za papier toaletowy i mydło w łazience - żeby o osławionej czekoladzie nie wspomnieć - płacił! i były to duże pieniądze. A co jak nikt nie przyszedł oddać krwi. Kasa w błoto... Teraz za krew nik stacji krwiodawstwa nie płaci. Opłata obejmuje koszty pobrania, przechowania i przygotowania do przetoczenia krwi. Ona sama, jako "surowiec" nie jest wliczana w cenę. Szpital płaci tylko za te jednostki krwi, które są mu potrzebne. Koszt worka krwi poniesiony przez szpital staje się więc mniejszy. To jasne dla każdego z odrobiną wyobraźni ekonomicznej. Uprawnienia dawców?? interesujący temat.... Moim zdaniem nie ma takiej nagrody, która byłaby adekwatna do tego, co robią krwiodawcy. Mogą mieć różne powody i motywacje, by7 to robić. Każdy jednak decydując się na oddawanie krwi, powinien mieć świadomość, że jest to działanie bezinteresowne. Tęsknota za przywilejami z czasów komuny, jest więc tęskonotą za nią samą. A naprawdę właśnie wtedy wypaczony był HONOROWY charakter krwiodawstwa. Wszyscy, którzy nieoglądając się na korzyści z tego rodzaju działalności zasługują więc na miano PRAWDZIWYCH LUDZI. Pozdrawiam Was serdecznie. Tak trzymać!!! Każdy z nas możę kiedyś potrzebować krwi - oby nie musiał czekać!
|
|
Kasienka , tak pomijajac myśl przewodnią tego wątku - Ty masz pisiorka czy szparke wkoncu ?? Wez sie okresl dziewczyno/chlopie hee
|
|
i jak dobrze pamietam w IST cośtam kombinują Zbych
|
|
Ja tam nie raz miałem zajscia z policją ale żeby ich nie było to by sie wszyscy pozabijali.
|
|
Lady_D- przeslij mnie jeszcze jedna to bedzie nas juz troje
|
|
gry.elomza.pl:27015 Lomza CLANWARS @ ist.elomza.pl
|
|
Po co kupowac, jak nietrudno napisać ?
|
|
tia
|
|
no najłatwiej tak powiedzieć jak XX... wstyd...
|
|
Chiałbym zabudować balkon ,czy możecie polecić mi jakąś solidną firmę i może wiecie jak wachają sie ceny? Dzięki z góry.
|
|
Różny kolor oczu nie jest regułą. Polecam różne strony o tej rasie, m. innymi tą: http://www.ols.vectranet.pl/~husky/husky.htm I.
|
|
A żyto już wykosiłeś.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |