Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rząd puści nas z torbami |
PS Oczywiscie jeszcze udzielał sie w Moleście... ale i tak sadze ze nie ma sie o co spierac, bo nie jest zadnym guru.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rząd puści nas z torbami |
..a nawiązując do tematu to chętnie bym zobaczył Killaz Group. Ciekawe ile sobie życzą za koncert.
|
|
zielone oczy: problemu nie stanowi cena tak naprawdę. Musisz znaleźć osobę, na która będziesz mogła liczyć, a idąc do pracy na 8 godzin poświęcić się pracy i obowiązkom z tym związanym , a nie ciągłymi telefonami do domu czy dziecko nakarmione, przewinięte itd. A poza tym najlepiej dziecko mimo wszystko (oczywiście jeżeli są takie możliwości) zostawiać z kimś z rodziny, znajomych. A może Twój szef zgodziłby się na teleprace, tyle teraz się o tym mówi, może warto poruszyć ten temat. Ewentualnie jakaś praca, która nie wymaga ciągłej obecności w biurze tzw. wolny zawód.
|
|
Zadzwoń pod 997 i powiedz im że się doszywają za tych prawdziwych i wyjaśnij co,jak,gdzie... a nie tu pisać ;) to forum tu nic nie zdziałasz .
|
|
kasienka16 - tytuł jest uwaga policja a piszesz że to nie policja to wkoncu jak to jest ? Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
widze ze wcale sie neiznacie..jakie 800? 3 tysiące opiekunka w warszawie .w tym wiadome jest ze i trzeba ugotwac sprzatac i przelzoyc pieluchy:P
|
|
Babcia to faktycznie najlepsze rozwiazanie pod warunkiem,ze jest blisko. Ja jestem przykladem osoby ktora nie ma blisko zadnej babci do opieki ani zadnej cioci kuzynki czy kogokolwiek z rodziny, wiec w najblizszym czasie tez bede zmuszona do poszukiwan opiekunki,tym gorzej dla mnie ze nie mam dosiwadczenia w szukaniu i nie znam nikogo kto moglby mi polecic kogos.Z ciekawoscia bede czytala dalej temat co gdzie jak i za ile. A czy jest jakies biuro opiekunek w łomzy? Pozdrawiam
|
|
napierdalam wszystko od trawy po here i czuje sie wolnym czlowiekiem *** wam w dupe wy antynarkusy .kasia16 czyli heleniarz16
|
|
Wiesz najlepiej pytać wśród znajomych, rodziny, sąsiadów i tak dalej. Wtedy większe prawdopodobieństwo że kto polecony przez znajomego będzie osobą kompetentną do opieki nad dzieckiem. Co do wynarodzenia to ja płacę 500 zł dziecko rano jest u mnie po południu u niani. Do tego nie przechodzi z samego rana bo ma swoje dziecko, które do szkoły musi zaprowadzić. Czasem nie może być z innych powodów i ja muszę to akceptować bo jest bardzo dobrą nianią, już ponad rok siedzi z moi dzieckiem, duużo je nauczyła, wiem że jest dopilnowane, najedzone. Oddaję jej połowę swoich zarobków, ale warto... A za rok do przedszkola...
|
|
SZUKAM DZIUPLI NA SWIEZO JUMANY SAMOCHOD HOCIAZBY NA JEDEN MIESIAC ZBEY SIE WSZYSTKO USPOKOILO I ZEBYM ZDAZYL PRZEBIC NUMERY.ZAPLACE DUZO
|
|
olac to dziecko neostrady, po co wogóle odpisujecie na jej durne posty
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |