Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pytanie |
jeżdżą 8, 32 i 46 ale tak jak ktoś wcześniej pisał - 138 bardzo dobry autobus... koziol0
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pytanie |
Dobrej Nocy
|
|
To i ja sie kimne
|
|
a może cyganeczka Jadzia ;)
|
|
MODEL to najgorszy zespół jaki widziałam!!!!!!!!!!!!! co 3 piosenki przerwa....aby tylko popic i spiewac tylko dla fanatykow "kormoranów" i "tamtych prywatek"
|
|
Czytaj całe zdanie, a nie wyrywasz z kontekstu, chodziło o "typową imprezę dla studentów", chyba nie sugerujesz że powinno być w tym przypadku "typowo impreze dla studentów". Oczywiście zgodziłbym się z opcją "typowo dla studentów", natomiast tu było "typową imprezę dla studentów" a to dwie różne rzeczy. No ale ludzką sztuką jest błądzić. ;)
|
|
ja się pytałem o 3 BIT
|
|
czy gdzies w lomzy mozna isc na masaz? oczywiscie nie mam na mysli erotycznego tylko jakis leczniczy moze w jakims centrum medycznym? albo u jakiejs kosmetyczki? nie moge nic znalezc a strasznie bola mnie plecy ile moze kosztowac? koziol0
|
|
każda osoba ma wady i zalety a jeżeli nie da się z tym żyć to ????????? waldek27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Ryskago....a masz może namiar na jakąś " wolną" Panią ( o której mówisz) do opieki nad półrocznym maluchem? Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
dzięki to pewnie ten Arwid. Ale nie moge ściągnąć tego nigdzie może ktoś wżucić to Rapida??? z góry dzieki.
|
|
Podłączam się do diagnozy luizafernandeza hehehe dobre :) pieżpa Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.
|
|
Tomasz zleć to agencji nieruchomości. Im powinno zależeć na jak najwyższej cenie sprzedaży (prowizja). Pozdrawiam MirekO
|
|
Brzeczyszczykiewicz, Te fajne dziewczyny, o których wspomniałam uczą się, więc nic z tego. Szukałam przez 4lomza i zainteresowanie było spore - miałam ok. 50 telefonów. Spróbuj i Ty :)). pieżpa Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.
|
|
noo kasienka16 zrób tak jak Bartes napisał.
|
|
Uuuuu, ale to nie w Łomży - bardziej na południe...:))
|
|
heh żeby nie te 'psy' nie wyszłabyś z łóżka jeśli jeszcze byś je miala...
|
|
To byl szesnasta kasienka bez dokumentacji
|
|
Kasienko16 rozumiem wszystkie opiekunki teraz udadzą się do Warszawy otrzymać posadę, na której tyle się zarabia. Alez po co do Warszawy. Niech pojadą do Londynu - zarobią w funtach ! Nasza rzeczywistość jest taka: zarabiam powiedzmy 1000 na rękę, jestem w stanie zapłacić 500 opiekunce, tak? A nie: zarabiam 1000 na rękę, a opiekunce się zamarzy 1500? To po co pracować?
|
|
To po co młoda matka ma wracać do pracy? Niech zostanie nianią swojego dziecka, a męzowi się powie: zobacz kochany zarobiłabym 1000 w swojej pracy, a jako niani naszego dziecka należy mi się 3000, dawaj 2000 i będziemy kwita...
|
|
Mi tu caly czas chodzi o samo podejscie do problemu. "Są takie, które chciałyby dostawac 800zł na rękę i jeszcze obiadek (tak tak, i to napewno nie ugotowany przez siebie samą, tylko przez chlebodawczynię). " Wyrazna nuta ironii, calosc nasuwa interpretacje w stylu "800zl i obiadek, w glowach sie poprzewracalo". Takie postawienie sprawy, a podejscie typu "niestety nie moge zaplacic wiecej, bo mnie nie stac" to sa dwie rozne sprawy.
|
|
Można wysyłać smsy ze strony operatora sieci .Niech ten ktoś Ci poda w jakiej sieci ma telefon i bez problemu ze strony operatora można wysyłać.
|
|
ja uważam ,że to nie jest zły pomysł tylko .że najpierw trzeba by było utworzyć jakiś poważny server na steam'a ...
|
|
tak :) mam też w końcu linuksa :) wczoraj zainstalowałem trochę wolniej chodzi bo zainstałowałem na pendrive :D ale przynajmnije jak do szkoły z tym dziś poszedłem to mogłem się cieszyć że mogłem robić co chce :) < wieczne im odpoczywanie >
|
|
A jednak Babcia to fantastyczny wynalazek do takich maluchów 5miesięcznych, nawet jak ciągle ubiera (bo zimno) i chce karmić dziecko (bo głodne). No i każde kichnięcie to katarzycho, a kaszelek to angina lub zapalenie skrzeli czy płuc:)) pozdrawiam
|
|
nikt go za guru nie uważa... chyba się trochę nie zrozumieliśmy... z resztą nieważne... < wieczne im odpoczywanie >
|
|
a zstrzepales sie ze idziesz w sen? strzykawke wyczysiciles?zeby żyly nieubrudzic..
|
|
krotko piszac: blachary i zetonowy?! koziol0
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |