Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Polskie sądy to są naprawdę Polskie sądy?? |
u mnie w szkole organizują więc się zapisałem. Pierwszy raz ale tylko dlatego że niedawno 18 skończyłem. Na pewno komuś się ona przyda, oby nie mi i nie życzę tego nikomu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Polskie sądy to są naprawdę Polskie sądy?? |
Kibice Łomżyńskiego Klubu Sportowego organizuja wyjazd na mecz Pelikan Łowicz - ŁKS Łomża, który odbędzie się 14.10.2007 (niedziela) godz. 11:15 na stadionie miejskim w Łowiczu. Miejsce Zbiórki: Pl.Niepodległosci (Stary Dworzec) Odjazd autokarów: godz. 4:00 Cena: >> tylko 30zł << (w tym cena biletu na mecz) Zapisy: - Sklep Body Shop z odżywkami (ul. Krótka 10a) - Codziennie 19-20 (poniedziałek-piątek) na Placu Niepodległości (Stary dworzec) - Bar Łomżynianka al. Legionów ( naprzeciwko sklepu "Gośka") - Sklep Czapkarski przy ul. Krótkiej Dla osoby która zabierze/zapisze najwięcej znajomych przewidziane są nagordy ufundowane przez łomżyńskich kibiców. więcej informacji na temat wyjazdu możecie znaleźć także na naszym forum: http://www.lks.4lomza.pl/forum/viewtopic.php?t=1324
|
|
...film "Zeitgeist" ? Jakie są Wasze opinie ? DiDi
|
|
Takowy tatuaz niby utrzymuje sie do 5 lat ale niewiesz wto zabardzo bo niezejdzie ci wcalosci.lepiej zrub klasyczny normalny
|
|
a ja nie
|
|
a ty nie masz lepszych tematow? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Ile płacisz? wiem o czym piszę i nie tylko ja...
|
|
Wskoczy CBA, przejrzy wszystko od upadku komuny i napewno wszystko bedzie dobrze.Bo czepiacie sie bezpodstawnie.)))
|
|
I ja sie wybieram, ale jeszcze browar nie skończony więc głupio troche:D Zbych
|
|
hardkorowcy.. ja proponowałbym fokusa/pezeta/kastę.. ale w naszym mieście można sobie pomarzyć heh pozdro
|
|
dobranoc:>
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |