czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
W trosce o finanse Państwa

"Autor: tatiana (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 09-10-07 12:04

loosac: ja wychodze z zalozenia ze tyle samo pasji ile wkladamy w zdobycie tej ukochanje osoby powinnismy rowniez wlozyc by rozstajac sie zostawic po sobie jak najmniej zgliszczy i zadbać o to by po poru latach wpomnienie o nas wywolalo usmiech na twarzy tej drugiej osoby, a nie uczucie porazki i straconego czasu."

We wstepnej fazie po rozstaniu takie rzeczy najczesciej nie mozliwe. Rozstajac sie z ta osoba ranisz ja i czesto dochodzi do tego, ze mimo nawet najlepszych checi ze strony osoby odchodzacej nie jest mozliwe utrzymanie dobrego tonu. Powodem tego jest fakt, iz druga osoba nie potrafi pogodzic sie ze swiadomoscia iz zwiazek sie skonczyl.

Ok, nabazgralem cos a teraz po kawe bo zdania mi sie nie kleja... Niedawno wstalem...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: W trosce o finanse Państwa

Dodam, ze niemal kazdy z moich zwiazkow zakonczyl sie przyjacielska znajomoscia. Jedna z moich bylych jest moja dobra przyjaciolka. Z innymi jestem przynajmniej na stopie kolezenskiej i nie zywimy do siebie zadnej urazy. Po prostu kazdy poszedl w swoja strone.

Ciekawostka jest, ze niedawno z moja obecna miloscia pojechalismy do mojej bylej w odwiedziny :) Wrazenia mile.

Walczmy ze stereotypami :)

tomeknet wstales juz? to mzoe dzis :)

"
Autor: BIG_NJ (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 08-10-07 22:04

no ehehe a wy dalej kręcicie ten temat ehehhee
"

To zawdzieczasz swoim kolegom, ktorzy usilowali znalezc nadajniki GPS do samochodu ;) a takze temu, ze tyle idiotycznych tematow powstaje na forum codziennie :P

Jarek

http://euro26.pl/faq naprawde nie trzeba długo szukać...

najlepszy jest rubin po tuningu ....zdejmij obudowe wykuj dziore w scianie , zrob zaprawke,wkompunuj i puiekny efekt obrazu od razu stanie sie dostrzegany przez sasiadow

a nie jakies tam plazmy

Jarek

loosac wlasnie wstalem, cos zjem i tak wieczorkiem po 23 mozna skoczyc

lol pies po Czeski to kujón ;P

scanning, ty zajmujesz sie troche krotkofalarstwem?

Bąk???

Treść jest ukryta

zart?? :D

Mam pytanie do wszystkich forumowiczów.
Dlaczego tak mało osób zarówno w Łomży jak i w innych miastach niechętnie oddaje krew ?
Przeciez krew ratuje życie. Ja przekonałem się na własnym przypadku że gdyby nie krew to bym był na innym świecie. Domyślam się że większość młodych osób oddaje krew tylko po to aby mieć dzien wolny od pracy lub od szkoły, lecz nikt nie myśli o tym że on oddając swoją krew ratuje życie innym. A może kiedyś ktoś nam życie tym uratuje.
Proszę o normalne wypowiedzi, a nie wyśmiewanie sie bo dla mnie to jest poważna sprawa.

MOJA MAMUŚ BIERZE WŁAPE GDY OSOBA UMIERA WTEDY BIERZE 10 TYSIECY I JĄ PRZYWRACA DO ZYCIAHE

piertolicie bzdury..oddajesz krew to oddawaj.. ajak ktos sam potrzebuje to niemoze oddac..sa tacy co i dla czekolad oddaja.sg1 sie niewymadrzaj bo wdziubek tez mozna zarwac pod drugie jak juz pisalem winnym poscie niejestem dziewczyna

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org