czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
W sobotę na Farnej jacyć dziwni ludzie agitowali

Choc najmita, ale Wolny Najmita!

zapraszam: http://www.najmici.net/
...niestety pod Mozillą nie chce mi się menu rozwijać....
pod MS IE działa

Motto
Wąską ścieżyną co wije się wstęgą
miedzy pólkami jęczmienia i żyta
szedł blady, nędzną odziany siermięgą
Wolny najmita

Wolny, bo z więzów jakimi go przykuł
Rodzinny zagon, gdzie pot ronił krwawy,
Już go rozwiązał bezduszny artykuł
Twardej ustawy...

Czegóż on stoi? Wszak wolny jak ptacy?
Chce - niechaj żyje, a chce - niech umiera!
Czy się utopi czy chwyci się pracy,
Nikt się nie spiera...

I choćby garścią rwał włosy na głowie,
Nikt się, jak żyje, nie spyta...
Choćby padł trupem, nikt słowa nie powie
Wolny najmita.

Maria Konopnicka (1842 - 1910)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: W sobotę na Farnej jacyć dziwni ludzie agitowali

mariszu pseudofanie lks kazdy kto jest kibicem wie juz od jakiegos czasu o istnieniu tej strony ale sadzac po twoim poscie bardzo sie tym podnieciles
a kibicem jestes od niedawna wiec kto bedzie chcial zajrzec na ta stronke kto nie bedzie chcial to nie zajrzy

Chyba ta strona dziala kiedys pod adresem www.lkslomza.xp.pl
Jak sie myle to sorki............ :P
Moja jedyna miłośc to ŁKS
POZDRO

Ognisko będzie tylko trzeba drewna narąbać :P

POZDRO

O nic się nie martw :) Wszystko będzie przygotowane... Jedzenie i picie we własnym zakresie...

koles co ty pieprzysz ?? Taki skatrepark to jest super rzecz. A stadion LKS to gowno na ktorym sie schodza dresiarze i sie tluka. I nie chrzan ze na skatepark po roku nikt nie przyjdzie bo ja jezdze na desce i znam osoby ktore na skateparku przy sp9 sa od samego poczatku. Gowno o tym wiesz a sie wypisujesz. Zeby nie deska to dawno bym jaral cpal chlal i kradl. Mimo ciagle obitych nog polamanych kosci naciagnietych miesni i innych pierdul to wole jezdzic niz siedziec z kumplami pod blokiem i robic zrzute na browary.

Czy chcesz aby na portalu 4lomza powstalo internetowe radio? Wyraz swoja opinie na ten temat!
Pozdrowienia for all

DaSto,
Po przeczytaniu Twego rozwazania, moj 'advice': lepiej dajcie sobie z tym spokoj. Choc nie mieszkam w 'Czikago', zdaje sobie z tego sprawe ze ta parada na pewno zwiazana jest z uczczeniem Konstytucji 3-go Maja, a wiec uroczystosc podniosla, o charakterze patriotycznym. Nie widze w niej miejsca na taki kabriolet, jaki tu opisujesz, a na dodatek z tym barem. Chyba ze masz zamiar i Siebie i nas Polakow osmieszac.
Ponadto, jak mi sie wydaje, udzial w takich imprezach jest dosc dobrze zorganizowany i kontrolowany. I chociaz kazdy moze maszerowac, ale tylko chyba pod egida jednej z polonijnych organizacji, albo bedac czlonkiem orkiestry, prasy itp., a szczegolnie jesli juz chodzi o pojazdy.
A wiec, rabnij sobie to piwko albo dwa, i lepiej tym razem poogladaj to impreze z boku. Moze wtedy zrobisz kilka zdjec, z ktorymi bedziesz sie mogl pozniej z nami podzielic.
OK?
Pozdrawiam, wychu

fazin nie ******* smutów. ten temat jest też dlatego, że na tym waszym forum nie ma żadnej cenzury. a jak jej nie ma to sobie piszę co chcę...

ps. ja kibicem jestem od 11 roku życia więc zapewne

Proponuję stworzyć ranking najbardziej nielubianych policjantów z Łomży
Dajcie swoje typy

a jednak jest bo moje nie p.i.e.r.d.o.l ocenzurowali. z chęcią bym dostał bana, wiecie jak to zrobić???

czekam na falę krytyki z waszej strony

Tak jest Wychu. umiar i rozsądek potrzebny jest zawsze i wszędzie.Choć upłynęło już 15 lat, ja do dziś mam w oczach wyjątkowo szokujace zdarzenie z podobnej parady tylko że Pułaskiego w Nowym Jorku. Pewna jejmość na tę doroczną polską uroczystość - (manifestacje swojego jestestwa i zasług naszych przodków dla USA) przywdziała na kark swego rozkudłanego psiska kamizel uszytą z polskiej flagi z orłem w koronie a inni nie wiele mądrzejsi od niej brali tą czworonożną hańbę naszej godności narodowej i z nią w tle robili sobie pamiątkowe fotki. Ja nie wiem czego to była pamiątka, przypuszczam że głupoty i braku rozsądku, bo barwy narodowe i godło to po Bogu wartość najwyższa. Pamiętać należy złożoną największą ofiarę życia i przelaną krew na polach wielu bitew w obronie tychże naszych świętości narodowych. Ujmując czci i szacunku tym symbolom drwi się także z walczących i poległych za nasza wolność na przestrzeni dziejów.

Lepsze niż Radio Łomża i te ich ''łagodne przeboje''

dzięki, no mógłbym pomyśleć, póki co będę dojeżdżał do Białegostoku chyba... cuś pod patronatem Oknińskiego ponoć - jeśli dobrze zrozumiałem.

A Ty coś trenujesz? zazwyczaj nie związani ze sztukami walki ludzie nie słyszeli o bjj ;))

Dasto! Powiem krótko! Popieram!!!

u nas w gimnazjum to kazdy slucha :)

Koles to jest wielbiciel Łomzynskiej policji no i chce sobie nad lużkiem powiesic plakat najbardziej nielubianego gliny:)
pomożcie mu:-)

hahah, jak się ubezpieczenie skończy.

A ja mysle ze jest super. Super muzyka, same nowości, i nie ma gadki bezsensownej. W ogóle to myślę, że Radio Bab idze z postępem, nie to co łagodne przeboje ...

Co sądzicie o Radiu Rmf Fm ?

było już te ognisko ?

Czy słucha ktoś w tym mieście Country ?

Może byśmy pojechali na piknik Country do Mrągowa ?

Już w niedziele Legalne Wyścigi Samochodowe na Fadomie !!!

ja przydę, zapowiada się naprawdę super.

Rozmawiałem z organizatorami, mają być zapewnione atrakcje.

Podobno impreza rozpoczyna się o 8 rano.

będziecie ?

Marcinek:

OGNISKO ODBĘDZIE SIĘ 25 KWIETNIA (w najbliższą niedzielę) o 18:00 W LASKU JEDNACZEWSKIM. SPOTYKAMY SIĘ PRZY DAWNYM KOMINKU !!!

ja najbardziej nie lubie kadrowca - i MAM swoje powody

A ja chodzę z Nicole Kidman.....:P

gpolicjant jak policjant taki juz musi byc a ze niektorzy sa ''wredni''to juz ich sposob bycia.nie kazdy na co dzien ma dobry humor!

pogody przede wszystkim dobrej zycze:))...bo dzis okrrrropnie!

m@ster przyhamuj trochę z określaniem kto jest złodziejem. Te pieniądze na pewną musza być dla Ciebie gdzieś w kasie,. Bo przecież kasjerka nie mogła ich zabrać . Myślę że ,jak się zgłosisz do kasy to na pewno odbierzerzesz to co ći się należy. A zamiast piwka to może by batonika. Smacznego. Oj zjadło by się coś słodkiego ale niestety dieta. Pozdrawiam

Właśnie! Kobieta musi być przytulna i krąglutka. Chudziny zaś wymagają dokarmienia (i nieraz leczenia) i dlatego są droższe w utrzymaniu...;-)

W sklepie na rondzie juz mają droższe produkty.
Kurde, dzisiaj byłem po zakupy i co widzę?

Cholera by ich wzięła.

Ja też miałam tam zajść, ale jakoś tak wypadło. Bardzo dobrze że zebrała sięgrupa "trzymająca władzę" i to jest już zaczątek spotkań ogniskowych. Pomyślcie o tym, że za kilka lat będą o Was pisały gazety i książki, że to właśnie Wy rozpoczęliście cykl spotkań ogniskowych :

Będą zadymy we wszystkich miastach, które delegowały duży procent stanu osobowego Policji do Wawy.
Stolica będzie bezpieczna jak nigdy, a złodzieje w całej Polsce zacierają ręce. Jeżeli Łomża też oddaje funkcjonariuszy do ochrony Forum w Wawie, to uważajcie w tym okresie na zwiększoną działalność rodzimych złodziei, bandziorów i grup przestępczych.
A "ajatollachy" nie idioci, znają przewrotną naturę Polaka i nie zrobią u nas żadnej zadymy.
Jakby w Polsce coś wybuchło to my przecie nie Hiszpanie, żeby ogony pod siebie chować i spindalać. Jak nam w mordę przyleją "z piąchy" to my im dopiero wtedy oddamy, ale z "kałacha".

Mam w 'Inecie' i naprawdę nie narzekam. Ostatnio ping jest bardzo dobry, a transfer zgadza się z wykupionym. Od dłuższego czasu dostęp jest praktycznie non-stop (dawno nie trafiłem na przerwę ;-). Dla niektórych może być wadą mało rozbudowana i wolna sieć lokalna (z innego bloku). Duży plus - za rozsądną cene masz stałe, zewnętrzne IP.

'Bawiłem się' jakiś czas temu również siecią w IST. Transfer z często odwiedzanych stron jest bardzo dobry (kilkadziesiąt kb/s). Problemy pojawiają się ze stronami mało znanymi i w godzinach 'szczytu'. Dodatkowy plus - szybka sieć lokalna.

Idź na http://pamietniki.bravo.pl ...

A ja tam sie nie wypowiem na ten temat...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org