Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Powodzianie nie mają chleba! |
W całości popieram to co powiedziała lika. Od siebie dodam, że w Łomży niestety nie ma dobrych adwokatów, w szczególności od spraw rozwodowych. Dlatego, że nie ma p. Krasowska jest lansowana na najlepszą z dostępnych.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Powodzianie nie mają chleba! |
Dziś 8-13 października o godz 17.30 właśnie w Parafii Miłosierdzia jest kurs. Początek - Rózaniec o 17.30. Msza Św. o 18.00 a po niej zapisy i I wykład. Nie przegap tej okazji.
|
|
tatiana:ja nie jestem niczyją służącą, a brudne skarpetki to nie jest dla mnie powód do rozstania. a czy jesteś pewna, że twojego partnera przeraża Twój perfekcjonizm? a może to jaka jesteś: kapryśna, ogromne indywiduum, lubisz postawić na swoim i jesteś straszną pedantką?
|
|
nie wiem po co to w ogole jest...kurs przedmalzenski i wyklady...
|
|
tatiana: Trafiłaś w 10! ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
tatiana:interpretujesz czyjeś słowa jak Ci pasuje. poza tym przeczytaj dokładniej co wcześniej napisałam "DAJEMY sobie nawzajem wiele". i jeszcze coś: stalowe nerwy kiedyś puszczą.i jaki będzie efekt? na pewno wiesz...
|
|
fufu: mówisz o nim mój partner? więc nei macie ślubu. Więc wnioskować mogę, że on nie dokońca jest przekonany , że dajesz mu tyle by wystarczyło, aby zdecydował się na wydatek i kupił pierścionek zaręczynowy;)
|
|
a Ty jak o swoim napisałaś? MĄŻ?
|
|
Ale pierścionek mam:) A ostatnie słowo nalezy do mnie :)
|
|
przegrałaś:) MĄŻ
|
|
Jesteś niepoważna. hahah. Rozwaliło mnie to. hahaha
|
|
błąd "w totka"
|
|
Czy ktoś jeżdzi w piątki ok. 15 do Olsztyna i ma 2 wolne miejsca???
|
|
w Łomży nie ma gdzie i nie ma dla kogo, przymierzalem sie do zorganizowania takiej imprezy i koszty niestety sa zbyt wysokie. Piszesz ze chetnychest sporo a nawet na tych bezplatnych nie ma ich do scigania, kazdy woli popatrzec!! Prawda jest taka ze jak trzeba placic to w Łomży ze 100 osob zostaje 10!
|
|
Ja jezdze w piatki do olsztyna co 2 weekend, ale we wczesniejszych godzinach
|
|
moze ktos wie co robią z torami przy mc donaldzie ? wiem że są on rozebrane ... ??
|
|
annamira@poczta.onet.pl ciekawe jak sie mam skontaktowac jak nie wiem kto ty....
|
|
usuwają niepotrzebne no i zostano tylko te którymi jeździ ciukcia heh
|
|
Wiesz twoja the best friend
|
|
jak widziales to trzeba bylo sie zapytac... Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
kresina zadała proste pytanie, ale większość nie zrozumiała...
|
|
Wlasnie dlatego CBA zaczelo dzialac. Zglos sprawe. Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Chodzi mi o ten weekend za dwa tygodnie i później też. 161RDC30, a o której jeździsz?
|
|
nie geanta maja robic ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Szukam osób z Łomży i okolic które jeżdżą samochodem do Pułtuska na studia zaoczne i mają wolne miejsca.
|
|
[utl] to jest skrót od Utilities
|
|
to przy Mc donaldzie są tory?
|
|
A tak poważnie to likwidują ponieważ to już będą tereny ''Suwalskiej Strefy Ekonomicznej'' i trzeba porządki zrobić na tych terenach i prawidłowo wo gole cały ten burdel przenieść gdzieś na Kraskie albo przy Poznańskiej a tutaj coś wybudować .
|
|
:p Nie marudz tylko powiedz jeszcze co bys dodal (oprocz rewrite) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Hahaha dokladnie:)) ale jak znam zycie.. to i tak cala wina spadnie na PO i LID :)
|
|
To może co kręci Pana posła Jarotę? :] Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
biess(pieczny) pewnie to mało możliwe, ale jak rozwodzicie się, najlepiej byłoby chociaż na koniec dogadać się, bez wyciągania wszelkich brudów w sądzie, możecie razem iść po bezpłatną poradę prawną, kiedyś już tu ktoś pisał, gdzie są udzielane w Łomży, potem w domu uzgodnić szczegóły i na sprawie, rozstaniecie się jak ludzie, adwokaci nie będą potrzebni. Lika , co do twoich obserwacji, jeśli chciałbyś to zmienić, to najwłaściwsza droga wiedzie przez Ministerstwo Sprawiedliwości. Piszesz list, otrzymujesz zaproszenie na spotkanie, pokrywane są wszelkie koszty, opowiadasz o praktykach, które opisałaś, a resztę działań przejmuje jak się nie mylę ABW. Oni rozpracowują towarzystwo, przeglądają akta, przesłuchują ludzi, zakładają kamery, mikrofony, gromadzą dowody. Robione jest w tajemnicy, bez wiedzy lokalnych sędziów, wtajemniczone są pojedyncze osoby. Nikt w sądzie nie dowie się o twoich zeznaniach. Jak jest wszystko zebrane, to sędzia X, czy Y przy takich dowodach leży i robi pod siebie, już się nie wywinie. Beknie także adwokat. Czytałem o podobnej sprawie, chyba w Poznaniu, tam w ten sposób załatwiono taki duet. A, to że pojawią się wyzwiska, posądzanie o brednie, to typowe zachowanie dla zainteresowanych ukryciem opisanych spraw. Nie zwracaj na to uwagi. Większość czytających na pewno przyznała ci rację.
|
|
A to według was jak by przy władzy była koalicja PO-LID to by mi złodziej nie ukradł tych kołpaków ?? patrze ze dobry chumor was nie opuszcza :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
kry12 wiesz zamiast osadzac innych i ogladac sie na se=tereotypy moze najpierw powinnas spojrzec sie na siebie i uderzyc sie w piers i rzec ja jestem idealna nie grzesze itp???I plotkarstwo to tez grzech a osadzac innych to najlatwiej i powtarzam ci poraz kolejny na GINEKOLOGII PRACUJA POLOZNE NIE PIELEGNIARKI.Acha i mie mierz jedna miara wszystkich i chyba jednak zazdroscilas troszke tej poloznej ,ze to nie tobie sie trafil wypad do lazienki.Najgorsze sa te babsztyle co zamiast zajac sie soba interesuja sie zyciem innych
|
|
Kto zna lekarzaa,ktory nie bierze w ''lape'' jest mily dla wszystkich pacjentow ,jest zawsze na czas w poradni????Na oddziale dla kazdego pacjenta ma czas??
|
|
cyce-donice
|
|
przed każdym blokiem jest chodnik jak byk !!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |