Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Palikot jak Urban w PRL zachęca do ataku na wroga władz |
Osiedle Maria ??? Koleżanko....witam, w Łomży i zapewniam maksymalnie 2 lata i wyniesiesz sie stad :) poznasz ludzi ale najpierw oni Ciebie Jarek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Palikot jak Urban w PRL zachęca do ataku na wroga władz |
Komendant moze wziol sie za handel samochodami z USA :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
A nowa Lomzyca miesci sie w granicach Wesola, Strzelcow Kurpiowskich, Nowogrodzka, Sikorskiego, Wojska Polskiego. A ulice to Lesna, Lipowa, Lukasinskiego, Kurpiowska, Strazacka, Korczaka ,Harcerska ,Jednaczewska itd.....
|
|
chcialbym
|
|
aj Wy przed blo a ja dopiero z pod prysznica wylazelm i mam też bro, normalnie Piwo Franciszkańskie z miodem.... the best :) wstaję o 6 rano wiec nie wyjde, chyba ze jak bedziecie przed glockiem (:P) to puscie sygnala to wyjze sobie :D
|
|
a zjebana jak h*** bez kitu dzieci same ehh... klub spadł na psy nie to co bylo za czasów gdy stalim z ziętkiem na bramce w metro;p hihihi u geńka nie jest ten sm klimat my malolatow nie wpuszczalismyp nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
trollnet: kierowcy MPK?
|
|
... hmm mysle ze najblizsze i najlepsze miejsce to teren wojskowy kolo Ostrowi Mazowieckiej w Grądach .. tam gdzie odbywal sie zlot VAG TRAFFEN 2007 ... z 60km od Lomzy mamy lotnisko z zaj**** asfalcikiem i miejsce na parkingi itp itd...... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Róże Europy, Bowie, The Cure, T.Love, Dżem, SDM chyba nic się nie zmieniło w tej materii :) aaaaa i Take That
|
|
Camel Kamel Kamil znasz jakiś adres takiej stronki?
|
|
nounejm na racje. czekamy na wypowiedz najwiekszego rajdowcy w Lomzy :) a jest nim Ja :)
|
|
Facet musi byc draniem, inaczej kobieta najpierw sie nim pobawi a potem zuzyje i zostawi :)) Ja musialem sie nauczyc jak byc draniem czasami. Wiekszosc kobiet jest troche ubezwlasnowolniona. Facet nawet, gdy nie chce, musi czasem im cos narzucic, bo sie gubia we wlasnych potrzebach a wlasciwie w ich pojmowaniu. Same nie wiedza o co im chodzi. Czasem upieraja sie przy swoim. Czesto zrobia po swojemu a potem wychodzi, ze facet mial racje. Czasem dla odmiany facet je przekona a potem i tak przyznaja mu racje, ze ciesza sie ze je przekonal :P Przyklad: moja kobieta upierala sie zeby isc do pracy. Wyrazilem swoja opinie, delikatnie i z szacunkiem, ze ciezko jej bedzie studiowac dziennie i pracowac jednoczesnie, ze bedzie ciagle zmeczona i nie bedzie miala dla mnie za wiele czasu. Uparla sie i zrobila po swojemu. Teraz narzeka mi ciagle ze zmeczona, ze nie chce sie isc do pracy, ze ledwo wyrabia. Inny przyklad, zakupy: Wybylem z moja pania na zakupy. W centrum handlowym zaszlismy do obuwniczego. I rozpoczelo sie szalenstwo -ogladania. Oczywiscie, nauczony doswiadczeniem, musialem lekko wymusic, by zakupila buty, ktore jej sie podobaly. Marudzila, ze za tydzien przyjedzie sobie kupic, ze to, ze tamto i szukala roznych wymowek. Dzien pozniej pojechala w nich do pracy. Po powrocie zadowolona i rozanielona powiedziala ze cieszy sie z tych butow. Zapewniam panie, ze taki proceder (tj. system dzialania kobiety) jest powtarzalny na wieksza skale niz jestescie sobie w stanie wyobrazic. Sam mialem w zyciu kilka kobiet. Kompletnie roznych i z roznych srodowisk a nawet regionow Polski. Swoje doswiadczenia moge uzupelnic doswiadczeniami moich znajomych, ktore dziwnym trafem okazuja sie podobne do moich. Nawet jesli uparcie wypieracie sie takich rzeczy -ktos kto was obserwuje z pewnoscia widzi podobienstwa... :) Ale czym bylby bez was swiat... :) I tak, jak facet potrzedbuje w domu "kobiecej reki" (prosze bez skojarzen ;) ), tak kobieta (mimo iz czesto o tym nie wie) -potrzebuje faceta, by jej uswiadamial czego ona chce. Na tym to polega, ze uzupelniamy sie na wzajem -kobiety i mezczyzni. Oczywiscie moje "teorie" sa w pewnym stopniu uogolniajace.
|
|
Witam i ponownie wspomne o moim slowniku. Przeszedl on bowiem dosc spora przemiane: 1) Zmiana wygladu i stylu (minimalizm wizualny) + zmiana nazwy projektu 2) Zakupiono domene [utl=http://sloownik.pl] SLOOWNIK.PL [/utl] 3) Poprawiono wyszukiwanie w jezykach bez liter lacinskich (rosyjski, grecki, chinski) -teraz dziala w obie strony 4) poprawiono wyszukiwanie wyrazow podobnych (jesli nie znaleziono dokladnie takiego wyrazu, jak szukany) 5) Bledy ortograficzne czynione przez szukajacych nie powinny miec duzego wplywu na znajdywanie znaczen Serdecznie zapraszam do testowania i prosze uprzejmie o zglaszanie uwag w tym temacie.
|
|
Autor: gośka17 (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 07-10-07 15:33 Dla mnie to jest chore brak wyobrazni i przede wszystkim brawura;prawo jazdy dobrze że nie zdają w14-latach! Nie brawura a lekkomyślność. Nie upewnił się czy może bezpiecznie wyjechać i pewnie chciał skoczyć za "sznurem wyjeżdząjących samochodów" A w nocy jak to w nocy, mniejsza widoczność...przykre ale prawdziwe. Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Witam Czy może ktoś z Was wie, która parafia organizuje w najbliższym czasie kurs przedmałżeński?
|
|
ja mogie Ci wszystko opowiedzieć o ślubie , po ci Ci te kursy?
|
|
tatiana: Pytasz jak małe dziecko. A może nawet gorzej, bo małe dzieci kochają ufnie i nie myślą ani o tym by przestać, ani o tym by odejść... A jeśli uważasz, że od osoby, która (jak się okaże) ma wady trzeba odejść, to jakoś nie widzę nikogo, u Twego boku, na dłużej. Pozdrawiam. Jarek
|
|
no i co że babski nie można sobie pogadać? Moim zdaniem to zależy od ludzi i sytuacji. Bo ludzie są różni. Czasem rozstają się kulturalnie czasem z krzykiem i podkładaniem świń. Byłam świadkiem wielu takich sytuacji. nie da się jednoznacznie odpowiedzieć na te wszystkie pytania.
|
|
loosac: ja wychodze z zalozenia ze tyle samo pasji ile wkladamy w zdobycie tej ukochanje osoby powinnismy rowniez wlozyc by rozstajac sie zostawic po sobie jak najmniej zgliszczy i zadbać o to by po poru latach wpomnienie o nas wywolalo usmiech na twarzy tej drugiej osoby, a nie uczucie porazki i straconego czasu. Jarek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |