Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Geneza "cudu" |
chodzi mi o to: Czy chciałbyś być na koncercie hip-hop W ŁOMŻY?? np. hemp gru, zip skład. Kto mógłby sie tym zająć bo już dawno nic u nas w Łomży nie było, napewno byłoby dużo osób na koncercie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Geneza "cudu" |
i tak wiadomo, że marzycie tylko o jednym ;p "dama na salonach a dziwka w sypialni" pod jedna postacią :) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
-kobiety lubia byc zaskakiwane (jedna wiecej druga mniej) -kobiety nie lubia monotonii FACECI TEZ! mojego chlopaka nie traktuje jak automat, zbyt wiele dla mnie znaczy. nie uznajemy zasady "cos za cos". dajemy sobie nawzajem wiele, bezinteresownie.nie chce byc jego krolowa tylko jego kobieta, kochanka i przyjaciolka.i dla niego jestem. a co do brudnych skarpetek: korona mi z glowy nie spadnie jak je wrzuce do pralki
|
|
justynka: Dobrze napisałaś 'marzycie', bo te marzenia - jak się okazuje w życiu są nie realne ;) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Czarus ja jak chcem posłuchać takich nut to zawsze wbijam na www.top80.pl ;)
|
|
to tak jak marzenie o przystojnym, inteligentnym i wiernym mężczyźnie :P ale kto powiedział, że w życiu sie dostanie wszystko czego sie pragnie:) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Biernaczento też tam czasem zaglądam ale mi chodzi o własną listę ;) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
kierMek: nie, tylko woda (ale do wyboru gazowana lub nie) raver: kto teraz normalny jeździ po Warszawie autobusami?
|
|
elo pomachajmy sobie przez okno :D wystaw nogę za parapet "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Jak mowa o plagiatach... są takie stronki do sprawdzania % -owości plagiatu ;) Mr HEKTOR chyba wie coś o tym ;)
|
|
http://serwisy.gazeta.pl/logo/1,66910,3069758.html
|
|
nie wsadzaj wszystkich kobiet do jednego wora :P bo kto co lubi to rzecz gustu Jarek
|
|
A wiesz coś w tym jest..ciągnie nas do drani, mimo że ranią, mimo że często przez nich ciepimy, to jednak ich pragniemy, a nie chcemy być z kimś ciepłym, dobrym, oddanym i romantycznym...może zbyt cukierkowo?
|
|
Pas startowy w Grądach jest oki. Bardzo często odwiedzana miejscówka :D Tylko pytanie w pierszym poście brzmiało: GDZIE W ŁOMZY...?? - a odpowiedz jest - NIGDZIE.
|
|
Kobiete kręci gdy facet jest konkretny, zaradny, gdy nie rozczula się na sobą pół dnia jak się uderzy w łokieć...facet ma być twardy, teraz takich facetów jest jak na lekarstwo...ja jestm kapryśna i charakterna baaardzo trudno ze mną wytrzymać, a poza tym jestm ogormnym indywiduum i lubię postawić na swoim, więc facet, który decyduje się na życie ze mną musi mieć stalowe nerwy;) nie wspomnę, że jestem starszna pedantką...;) a to co przeraża mojego partnera we mnie: perfekcjonizm, a przeceiż ponoć lubicie ambitne kobiety?;)
|
|
fufu: ja nie jestem niczyją slużącą, nie zamierzam zbierać brudnych skarpetek, lubię porządek, bo ułatwia życie. A skoro wrzucenie skarpetek do pralki stanowi taki problem i ogląda się na mnie to nie mamy o czym dalej rozmawiać:)
|
|
Bardzo Ci dziękuję!!! Na pewno nie przegapię.
|
|
tatiana: Widocznie 'jeszcze możesz' ale wierz mi, że czas Cię nauczy... jeszcze wielu rzeczy :)
|
|
plagiat.pl ? romek, tomek, atomek, tytus: powtorze sie, ale kiedys pisales mi o wyszukiwaniu wyrazow podobnych: Wejdz teraz na Sloownik.pl i wpisz jakiś wyraz z błędem ortograficznym (tylko bez przesady!). Wpisz np slowo "gżyb", albo wpisz jakis wyraz bez polskich znakow. A potem sprawdz podobna procedure na LING.PL albo na SLOWNIKI.ONET.PL :)) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |