Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
malowanie pasów miesiąc przed zerwaniem asfaltu. Prezydent dziwnie rozporzodza ? |
Moze i brutalne, moze i prymitywne, ale i tak czesto kobietyu nawet z zapewnieniem tego facetowi nie potrafia sobie dac rady... :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: malowanie pasów miesiąc przed zerwaniem asfaltu. Prezydent dziwnie rozporzodza ? |
hehe, tatiana, ale wszystko poza tym co wypisalem potrafimy sobie sami zapewnic :)) Piwo tez potrafimy sami sobie kupic... < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Re: malowanie pasów miesiąc przed zerwaniem asfaltu. Prezydent dziwnie rozporzodza ? |
Sory,nie miałem w zamierzeniu nikogo urazić,ale jak sobie wyobraziłem groblę i oficjalne wyścigi na niej,to po prostu parsknąłem śmiechem,no nic nie poradzę... :) No a prawda jest niestety taka,że zorganizować taką legalną imprezę nie jest łatwo,a w Łomży to już w ogóle nie widzę szans... :/ Pozdrawiam < wieczne im odpoczywanie >
|
|
"Autor: tatiana (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 07-10-07 20:11 acha tylko czemu rano jak wstajecie we wzwodzie" -odp -taka fizjologia, rano pechez uciska nerwy. " my sie musimy spozniac do pracy, skoro sami sobie wszystko zapewniacie;)" nie musicie :> te ktore musza najczesciej przestaja interesowac faceta, te ktore chca -juz nie musza. Powinnas sie cieszyc -jak facet chce ciebie kazdego dnia, to znaczy ze nadal jestes atrakcyjna dla niego a podsumowujac: "acha tylko czemu rano jak wstajecie we wzwodzie my sie musimy spozniac do pracy, skoro sami sobie wszystko zapewniacie;)" -napisalem: seks, jedzenie i spanie, wszystko POZA potrafimy sobie sami zapewnic :] (chociaz ja dobry w kuchni rowniez jestem i potrafie o siebie zadbac)
|
|
ja obserwując otoczenie wnioskuję, że np. zabytkowe lub "stuningowane" bmw zaparkowane na statoilu lub innej kukawce, hehehe.
|
|
justynka: Jeśli tych 'zepsutych' będzie zbyt wiele, to też się przejedzą... ;) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Nie ma kobiet niezrozumiałych, są tylko mężczyźni mało domyślni. ;] ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |