Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ego Jarosława |
putativus tak na uszko Ci powiem w tajemnicy, że jeden z forumowiczów załozył adekwatny temat na forum;) nie lubię się powtarzać, więc zapraszam tam:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ego Jarosława |
loosac zapomniles o jednym: piwa:)
|
|
Kobiety nie lubia monotonii, fajnie jak facet umie czymś ciągle zaskakiwać ( i nie mówię tu o brudnych skarpetkach ukrytych za łóżkiem;))
|
|
To on sie powinien cieszyc ze to ja jego codziennie chce;) loosac:)
|
|
"Autor: tatiana (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 07-10-07 20:26 To on sie powinien cieszyc ze to ja jego codziennie chce;) loosac:)" Ojej :) To po co z nim jestes? :P
|
|
Myly Panstwo, dość dobrym rozwiązaniem jest posiadanie autonomicznego bojlera tak ok. 50-80 litrów. Mam w bloku takie rozwiązanie. Kilka lat płaciłem znacząco mniej za zwiększone zużycie prądu niż wcześniej za tzw. "podgrzewanie" wody. Ostatnio walnął mi ten mój jescze XX-wieczny (z lat 80-tych) wiekowy BIAWAR. Łączę się więc z Wami w tej chłodnej wodzie późnowieczorową porą i złorzeczeniach na prawa fizyki i ekonomii. Pompy cyrkulacyjne kosztują, energia kosztuje, doprowadzenia rurowe są metalowe i długie znakomicie studzą wodę - a i lokatorzy są najogólniej wredni i mają jakieś fanaberie...! I jak tu żyć w tym XXI wieku? To tak żartobliwie, ale na pewno wymienię bojler i znów się odłączę od miejskiego ogrzewania wody. Będę miał ciepłą wodę o świcie, późnym wieczorem, nocą - a także przed i po.... - cokolwiek mamy na myśli. Ciepełka w wannie życzę!
|
|
Z powyższych wypowiedzi wynika , ze męzczyżni to automaty do zaspokajania potrzeb partnerki . Zbych
|
|
czy chciałbyś być hip-hop- owym koncercie (zip skald, peja, hem gru) ??
|
|
... "więc jesteś jesteś jesteś daj niech sprawdzę niech dotknę raz jeszcze dłonią i ustami niech w oczy spojrzę chociaż najmniej wierzę oślepłym ze zdumienia oczom jeszcze głos twój usłyszce chcę zapachem się zaciągnąc pojąc cię raz i na zawsze wszystkimi zmysłami i nigdy nie zroumiec i ciągle na nowo dochodzic prawdy pocałunkami'... /Poświatowska/ ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
ja jadę jednak w sobotę rano, 50zł i zawiozę w każde miejsce Warszawy
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |