Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cnotę straciliśmy, a rubla nie zarobiliśmy |
podejrzewam,że mu bardziej o p2p chodziło czy coś
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cnotę straciliśmy, a rubla nie zarobiliśmy |
starzy niech dalej dają gówniarzom samochody na dyskoteke... no przecież trzeba było przed kumplami pokazać co to nie on jest. no comment Jarek
|
|
na www.clubbing.lomza.pl masz pełne info o klubie.
|
|
Przede wszystkim to co kręci facetów to figura dziewczyny jak wygląda z twarzy .Naukowo stwierdzone jest gdzie facet sie patrzy jak ujrzy kobietę nie pośladki nie nogi tylko piersi tam mężczyźni kierują swój wzrok
|
|
Najlepiej przy Neo to P2m i Moorhunt oraz z serwera Rapidshare.Com Wiecej Na www.extremeforum.dl.pl lub www.extremeforum.aq.pl www.exf.aq.pl
|
|
Autor: Jan_Serce (---.elomza.pl) Data: 07-10-07 17:15 Wnętrze:)) heheheh... no tak... zawsze musi mieć nerkę na przeszczep albo taką samą grupę krwi xDDD
|
|
a jaki program będzie automatycznie odpisywał na lamerskie pytania: google tyle tam testów porównujących różnorodne programy "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
gdy mowi czule:) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
no kasy jak lodu a na kline i dobre wc nie stać... wstyd i płacz ;(((((((
|
|
Oj leniuszek... PKS, a jak dojedziesz to w 138 i dojedziesz do "Rakowiecka Kościół" (przejezdza blisko SGH, SGGW i kilku wydziałów PW) ew. 138 przejezdza przez metro politechnika wiec bez problemu dojedziesz do raclawickiej. Ew. wsiadasz w tramwaj 7,8,25 i jedziesz do centrum -> metro i tez jestes. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
koni dobrze mówi :) heh
|
|
Regionalna odmiana forum www.akwarystyka.com.pl. Ale to bardzo dobrze. Szkoda tylko że łomżyńska akwarystyka jest tam mało widoczna... p.s. Ostatnio kolega mi mówił że nie można się tam zarejestrować bo nie docierają kody aktywacyjne... "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Bardzo przepraszam za literówki i inne byki ale dopiero przyzwyczajam się do pisania po 'naszemu' jednak 13 lat poza krajem robi swoje. Darujcie i nie wtykajcie błędów ;) Ten post pisała koleżanka i pewnie nie narobiła błędów. A teraz od koleżanki mieszkam na tym osiedlu całe życie i za groma nie wiem czy to Łomżyca stara czy nowa. Ja przywykłam do określenia Łomżyca. Koniu bar nazywał się Róża ;D mieszkam ulicę dalej, Skorpion był u Zduńczyków ale jak mówisz nie ma go od lat, masz rację osiedle się starzeje ;) I nie wytykajcie dziewczynie błędów nie każdy może być polonistą ;p PiS to szambo!
|
|
I tu potwierdza się moja teoria, że kobiety są egoistkami... Tak zajmują się sobą, że nie wiedzą co je kręci ;-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |