Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ważne sprawy Komorowskiego-granitowy pomnik bolszewikom z 20-go roku. |
Jak stoisz w Kościele i Ci się chce,to wkładasz rączkę ...i dzieje się ..magia..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ważne sprawy Komorowskiego-granitowy pomnik bolszewikom z 20-go roku. |
Oczywiście że plazma.
|
|
kibic0,kiedyś założyłem temat o tym człowieku i naprawdę wiele fajnych i ciekawych rzeczy ludziska w tamtym topicu napisali :) Tu masz link: http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=17014&t=17014#reply_17014 "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Mam i plazme i lcd. Wypalanie to już prehistoria... Teraz są zabezpieczenia przed wypalaniem i nie ma z tym problemu. Bardziej chwale sobie plazme, ale może dlatego że jest bardziej wypasiona od lcd i co za tym idzie znacznie droższa. Co do pobierania prądu, to nie przesadzajmy, pare złotych więcej w miesiącu to żadne koszty, tylko powtarzany mit...
|
|
Szok ....Okropna tragedia. Tylko kto dał prawo jazdy i samochód dla 18-latka?
|
|
cos wiecej ?
|
|
gośka17 napisała: > Tylko kto dał prawo jazdy i samochód dla 18-latka? Prawo jazdy dał mu pierwszy lepszy ośrodek egzaminacyjny.
|
|
Dla mnie to jest chore brak wyobrazni i przede wszystkim brawura;prawo jazdy dobrze że nie zdają w14-latach!
|
|
Jak w temacie gdzie włomży można wynająć rusztowania budowlane??
|
|
gośka17 co ty nie powiesz. Niektórzy mają 18 lal i jadą rozważnie a niektórzy tak jak w mówisz.
|
|
Słucham uważnie...;;)
|
|
Czuję, że ten wątek będzie bardzo ciekawy, hehe...
|
|
3 rzeczy: gołe baby, samochody, piwo/wódka/alkohol pod inną postacią :))
|
|
Jaki jest najlepszy program do sciągania filmów, gdy się ma Neostrade 512 ??
|
|
No tak, rzeczywiście to jest chyba rekord "poszczenia" (postowania?). Należą się GRATULACJE!!! Czyli temat trafiony - i niestety, zatopiony powodzią postów niezwiązanych dokładnie z pytaniem. Ale to przecież "zbójeckie" prawo FORUM! Mnie jednak także nadal interesują rzeczowe, poparte doświadczeniem odpowiedzi. Czyli pozwolę sobie popełnić plagiat postu z 11 sierpnia: "jakie jest najlepsze GPS do samochodu ??" Serdeczności z Łomżycy Zachodniej - KO13AE. uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
aj tam, zachciało sie im to sobie ulżyli a, że akurat na alejkach to ich sprawa :))
|
|
Pewnie myślisz o programach do ściągania torrentów, które są najpopularniejszą na świecie formą do pobierania, przesyłania plików ze wszystkim, co komu się podoba. Musisz ściągnąć programik np. uTorrent 1.7.5, plus spolszczenie do tego samego katalogu na komputerze, jak będziesz instalował, automatycznie pojawi się wersja polska programu. Ustawiasz port, a jeśli masz zaporę w systemie, robisz w niej "wyjątek", wpisując wybrany w programie port, tak by mógł on komunikować się z siecią przez zaporę. Jeśli wszystko dobrze ustawisz, wchodzisz na dowolna stronę z torrentami. Przykłady stron: http://mininova.org http://torrentspy.com http://thepiratebay.org http://torrentreactor.to Pominąłem polskie strony torrent, bo na ogół na nich chcą wyłudzić kasę za jakiś sms z rejestracja itp. sprawy. Jeżeli dobrze zainstalowałeś, ustawiłeś port w uTorrent'cie, to wybierasz sobie, wpisujesz w pole "search" co cię interesuje, sprawdzasz, czy są osoby wysyłające ten plik, mające jego całość (seed), jeśli tak, klikasz download, zapisujesz do katalogu, najczęściej pobrania plik torrent, jak już masz, klikasz na niego, automatycznie otwiera się program uTorrent, klikasz ok., ładuje się lista trackerów, i rozpoczyna się pobieranie z sieci. Wiem, że wszystko brzmi koszmarnie zawile, ale nawet 9 latkowi śmigają po świcie i ściągają, sobie różne rzeczy. Jeśli chodzi o FlashGet'y, GigaGet'y i inne niby cudowne przyspieszacze, to różne z nimi bywa. Ostatni zrobiłem test, pobrałem tradycyjnie ze strony dobreprogramy plik 15Mb, zmierzyłem czas, wyszło ok.4 min. Potem zrobiłem to samo GigaGet'em, który reklamuje się, że przyspiesza wszystko 7-10 razy. To samo ściąganie zajęło mi 8,5 minuty. Wyszła lipa, a nie przyspieszacz. Reklama i tyle.
|
|
Koniu pytasz rene23 jeśli tak to nie ona mieszka na strzelców kurpiowskich, a ja czyli koleżanka od postów bez 'byków i ortografów' też niedaleko ;) ( a co tak żeby było trochę niegramatycznie )
|
|
tatiana: Może - choćby podświadomie - chcesz, tylko jeszcze o tym nie wiesz ;)
|
|
Hmmm... to powiedz mi, tak w tajemnicy.. tylko mi... ;) O czym... marzy dziewczyna, gdy dorastać zaczyna, kiedy...? ;) Borys-50
|
|
acha tylko czemu rano jak wstajecie we wzwodzie my sie musimy spozniac do pracy, skoro sami sobie wszystko zapewniacie;)
|
|
Ależ ja sie absolutnie nie poczułem... Wiedziałem co robię i otrzymałem na co zasłużyłem! :-))) Czasem sporo przeglądam map i jeżdżę wokół Łomży, ale tak zbytnio rzeczywiście niczego nie kojarzę. A ten Czerwony Bór to rzeczywiście już "po ptokach"? < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |