Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Farna... |
A ja lekko odbiję od tematu. To prawda, że w Łomży jest jakiś klub mangowy, czy coś w tym guście? ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Farna... |
FIRMA KONRAD ISTNIEJE PROPONUJE POCZYTAC DOKLADNIE FAKTURE ZAKUPU WSZYSTKIE SERWISY GWARANCYJNE PROSZE ZGLASZAC NA UL.NOWOGRODZKA 194 LOMZA NIEZDZIWCIE SIE ZE TA FIRNA ZAJMOJE SIE INNYM CHARAKTEREM USLUG CZE --- PGG
|
|
heniek, otwieranie drzwi, a przynajmniej przepuszczanie kobiet, to żadne wywyższanie ich, po prostu kultura. prawdziwy facet na takie rzeczy nie narzeka, robi je z przyjemnością. JarodX, moja krytyka współczesnych kobiet chyba wystarczy, żeby wyobrazić sobie taką jaka powinna być. trzymam kciuki, mam nadzieję że Ci się uda. powodzenia a tak w ogóle to wszyscy naskakujecie na tę krytykę, jakby odnosiła się do WSZYSTKICH kobiet. nikt tego nie powiedział, czytajcie uważnie. pozdr. kasia
|
|
wiesz co, heniek, ja nie czekam aż mi ktoś otworzy drzwi, sama sobie dobrze radzę. otwieram nawet innym ludziom i nie uważam że to dla mnie jakaś zniewaga. czysta kultura. nie chodzi o to, że nauczyłam się takiego traktowania, szanuję innych ludzi i tego samego wymagam od nich. proste. dla mnie chamem jest facet który pcha się przede mną wszędzie i który pluje na lewo i prawo. ochyda i prostactwo. to tyle na temat kultury. a co do Ciebie, JarodX, nie wiem dlaczego myślisz że jestem 'superlaską' (przynajmniej z Twoich komentarzy tak wynika). chyba jednak masz problemy z dokładnym czytaniem moich komentarzy. szkoda mi Was, chłopaki, narzekacie, że nie rozumiecie kobiet, a nawet nie potraficie im okazać prostego szacunku. nie tylko im jako kobietom, ale chyba ludziom w ogóle. pozdr. kasia
|
|
Powiedz mi Dziki, gdzie ty do diabła mieszkasz, ja się tam zaraz przeprowadzam.
|
|
oj kurcze Panowie obniżył sie Wam znacznie poziom wymagań wobec dziewczyn. Pasja ma racje to co jeszcze niedawno było tandetą brzydactwem teraz rości pretensje do miana piękności. Wyluzowane , imprezowe i bardzo żałosne ogólnie. I to Was podnieca. Pasja nie twierdzi,że wszystkie dziewczyny są takie. Mówi ,że są też jeszcze dziwczyny piękne i interesujące znające swoją wartość. Ale to nieliczne znajdujące sie gdzieś chyba już tylko w chronionych rezerwatach. Tandeta w postaci marnych panienek spod Statoil , Yam Cafe wypiera te piekne dziewczyny kobiece znajace swoja wartość. A tak ogólnie Panowie może jest takie zapotrzebowanie ,może to my sami taki obraz tworzymy to akceptując. Bo po co odczuwać , odkrywać poza szybkim i łatwym orgazmem. Zbych
|
|
brawo PiPi - to jest to! Ja tez na punkcie mojej żony R ------------------- "Lepsze jest wrogiem dobrego" "Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"
|
|
to se chodź fiucie. I bez tych zwnętrznych braków wszyscy wiedza coś wart
|
|
Kaschia "a co do Ciebie, JarodX, nie wiem dlaczego myślisz że jestem 'superlaską' (przynajmniej z Twoich komentarzy tak wynika). chyba jednak masz problemy z dokładnym czytaniem moich komentarzy." Sama sobie odpowiadasz ". ochydne brzuszyska wystają spod obcisłych bluzeczek, obcisłe spodnie rozsadzają wielkie dupy, wszystko żeby 'się podobać'. daleko im do tego. " Czy wychudzona anorektyczka czy panna z wielka **** ma swoj gust i ubiera sie jak chce w sumie to kazda ma w sobie to cos bo niejest chyba tylko chodzacy kawalkiem miesa na poruchawke Zbych
|
|
Ja tam mam zajoba na punkcie mojej dziewczyny... ma wszytko co potrzeba: cudna buzie, zgrabne cialko, styl, klase a do tego jest madra, umie sie wypowiedziec, znalesc w kazdej sytuacji... no i umie dobrze gotowac!!! Aniu Kocham Cie :*
|
|
powiem krótko dla buraków nie ma wstępu na stadiony. Uważam,że mecze takie winny odbywać się bez udziału widzów. Tylko transmisje telewizyjne. Nie potrafisz chamie jeden z drugim kibicowac to won na pole krowam dupy podcierać a nie na stadion. Pasja
|
|
Pewnie takiego pajaca jak ty Pasja kiedys okopali dresiaze teraz uraz jakis masz i nielubisz wszystkich w luznych strojach
|
|
Pan JarodX to chodzaca definicja dresiarza, Ciekawe gdzie bedzie można go podziwiać w tej paradnej wersji dresów za 700 stów. Panie JarodX nasze oczy nie moga się doczekac tego szczęścia. Zbych
|
|
Jesli chcesz to moge sie ci osobiscie zaprezentowac i bedziesz wtedy mog powiedziec co sądzisz , tyle ze zapewne ty krytykowac umiesz tylko na forum T i g e r
|
|
Wczesniej nie pisalem od siebie.
|
|
no cóż JarodX, muszę Cię zawieść, jednak masz problemy z interpretacją. pudło. cały pic w tym, żeby nieważne jaką masz figurę i nieważne ile kasy w portfelu, umieć się ubrać, eksponować to co jest do eksponowania, zakryć to co niesmaczne. o to chodzi. już mi się nie chce tego komentować, zeszliśmy na tak wiele tematów, że przydałoby się oddzielne utworzyć. chyba nie mam już nic więcej do powiedzenia, niech sobie każdy interpretuje to jak chce. pozdrawiam wszystkich kasia
|
|
Byłem ,widziałem. Jedni warci drugich. Przed meczem i przez większość meczu policja poskramiała kibiców zielonych , ale miałem wrażenie , że kibićow Jagiellonii już nie chciała , co skutkowało wcześniejszym zakoń czeniem meczu. Oprawa meczu stworzona przez Śledzi była przepięknym widowiskiem , czyło się atmosferę wielkiego meczu dla żołto-czerwonych. Naprawdę warto było być.
|
|
a może to tylko kolejna atrapa :D
|
|
Z tarczą czy na tarczy??
|
|
Moim zdaniem dymy na stadionach są bez sensu, tacy paseudokibice nie idą dopingować zawodników tylko idą robić DYM. Tacy ludzie powinni jak już chcą sie ganiać ze sobą to niech robią to gdzieś w lesie ale nie na stdionie, ponieważ ludzie przestają chodzić na mecze ponieważ sie boją, że mogą dostać za darmo w p..... °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Na BiPie podany jest powyższy numer.... ale okazji się że "Nie ma takiego numeru!"
|
|
|
Vivez moze to wplynie na to ze rzucisz palenie? No a jesli jednak nie to z tego co slyszalem nadal najtansze sa u ruskich.
|
|
Członek w tyłek dla policji heheheheh
|
|
tak jak w inecie..... z tego co wiem to tylko tpsa w neo i inet od 64 kb w gore udostepnia miejsce na www.... ale co z tego.... kiedy te 100 MB to na fataleni wolnym serwie już lepiej wykupić se miejsce na jakimś serwie 1GB ... i miec swiety spokoj...
|
|
Weeeeee. Najlepiej do II iśc jeśli chcesz mieć troche luzu. Jak masz średnią ok. 5.0 to pędź do 1, jeśli nie to radze do 2! W 2 mamy woźnego-smolenia a w 1 woźny-szachista-szablozębny. obaj są spoko, jeden jest podobny do B. Smolenia , sypnie kawałami i z lekcji zwolni żeby niby liście w zime pograbić:-)))) A z Wieskiem z 1 to w szachy pograsz. Wybór należy do ciebie!
|
|
Ale jezeli juz przyjmujecie takich 'starczych', to moze i ja bym po cichutku sie dolaczyl ... aby pobredzic o tym co bylo? A jesli to juz odbedzie sie w stronach Drozdowa czy Pniewa, to tak na prawde na moich tzw. 'old stomping grounds', czyli 'starych deptanych terenach'. Ale mozecie zaczekac do wakacji ? wychu Zbych
|
|
Proponuję przez Las Jednaczewski do polany nad rzeką (w prawo od drogi)m. Jednaczewem i Szablakiem. (?) Zbych
|
|
Acha, chłopaki..... ta trenerka Ania powiedziała, cytuje: "Facet który tanczy flamenco jest trzystuprocentowym mezczyzna" To moze od patrzenia przejdziecie do działania....:D:D:D:D
|
|
To jest ,,Zachód" - jak widać w dalszym ciągu jeszcze dziki.
|
|
Koszmitka napisał(a): > Matyjasz, musze Cie zasmucic, flamenco jest Andaluzyjskie nie brazylijskie skrabie! Wim, ale dla mnie to podobne klimaty :-D (Wiem jaki jestem niedoedukowany, etc.) Zbych
|
|
ja uważam ,że wielu nie potrafiło dobrze mówie dobrze a nie bardzo dobrze porpowadzic pojazd na torze zrecznościowym. Więc jak oni magą się rwac do wyścigów na prostej , przy dużych prędkościach gdzie wymagane jest maksimum panowania nad pojazdem a ewentualnie wyprowadzenie go z sytuacji kryzysowej. dzisiejszy dzięn pokzazał , że w zasadzie nikt nie potrafił zapanować nad pojazdem. Poślizgi były tylko na wstępie kontrolowane a potem to już jak los chciał tak pojazd kończył ten poślizg.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |