Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CELE SPECNAZU |
A nie wie ktos o ktorej godzinie rozpoczynaja sie te motocrosy??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CELE SPECNAZU |
no czyli chyba się wszystko zgadza, woda na pewno nigdy nie potaniała...... myślę, że dobrym argumentem też byłoby to, że leci woda zimna a płacimy za ciepłą
|
|
zgadzam sie z Malachitem, jesli to sciana ci zaproponowal, to idz do innego, jesli ci tylko zalezy na twoim zdrowiu, sczerze ci to mowie na podstwie swojego doswiadczenia z tym ...(nie napisze lekarzem, bo lekarz to taki ktos, kto leczy) mieszkam w stanach, przy nadzerkach, o ile sie nie rodzilo jeszcze, zaleca sie nic-nie-robienie+regularne cytologie(co pol roku) znam lekarza w lomzy, ktory mi to samo powiedzial, jak jeszcze mieszkalam w polsce
|
|
Kolejka 13 - mecz slask-polonia !!!! gdzie sa punkty ??? - pana ktory prowadzi elkaesowke prosze o dodanie tego meczu !!!!! mario ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Lumix FZ8 cena rewelacja, jakość fotek bdb do iso 200 PiS to szambo!
|
|
Wpadnij do Nowogrodu - hotel "Zbyszko" - błonie będą się tlić ogniska - ziemniaki pieczone Nie marnuj sobie chwili na polityki haki. Przyjdź na Jesienny piknik z pieczonym ziemniakiem Zaczynamy o godz. 13.00 - kończymy - zobaczymy? Będą zabawy, konkursy, tańce, harce do końca Pod wiatą, jeśli deszcz spadnie lub zabraknie słońca!!! To już jutro 7 października. zaprasza TPZŁ oddział Nowogród
|
|
może nie aż tak długo,ale miała widać mocniejsze plecy, a jak się już raz wkręcisz to masz większe szanse.
|
|
Niestety nie
|
|
a gdzie Ty mieszkasz zly_czlowieku? tommeknet, ale trzeba to udowodnić... Tak rzecznik powiedział:)
|
|
Juz drugi taki temat w ciagu paru dni... Patrze chlopaki ostro szukaja naiwnych... Dziwia mnie tylko rozbieznosci w cenach, jak ja sprawdzalem, to trzeba bylo wyslac 2 smsy po 9zl netto, czyli 22zl do zaplaty brutto... skad te roznice? Pifpaf
|
|
Nie wiedziałam że mamy w Łomży takiego typka. Zupełnie przypadkiem wpadłam na stronę internetową tego chłopaka. Wyczytałam że jest z Łomży i zaciekawiło mnie to. Ja uważam że robi kawał dobrej roboty. Kiedyś już słyszałam jego kawałki ale nie wiedziałam że jest z Łomży. W google wpisałam jego nazwę i okazało się że jest nowa piosenka. Tutaj zostawiam link bo uważam że warto przesłuchać. http://www.wrzuta.pl/audio/rR4B2uxdeJ/ Znalazłam też jakąś stronę o nim www.myspace.com/goherbeats
|
|
czy ja wiem czy kasa niezla, a roboty niewiele..? dostana za caly dzien ze 150 zl...ja bym nie chcial PiS to szambo!
|
|
...ale która spółdzielnia?
|
|
co jest dlaczego moje posty kasują
|
|
http://www.psgkoneksja.mp3.wp.pl/ http://www.dzikurap.yoyo.pl/ http://majes.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZhL2FydHlzdGEvNDMwMjUuaHRtbA== http://www.streemo.pl/Portal/BandProfile.aspx?UserId=3240 Stony artystów z Południowej strony miasta !!!! To dopiero jest godne uwagi!! PsG, Dziku, Majeś
|
|
moglismy wygrac Jarek
|
|
Po pierwsze pajacu nazwy klubów pisze się z wielkiej litery. Cały temat do kasacji. Dzieciom neostrady STOP
|
|
A mieszkańców tej części osiedla to nie liczysz? Oni też mają sporą upierdliwośc z dojazdem (te "nawroty" od ronda do skrzyżowania z Sikorskiego). A numery TOTO? Proste: 8, 16, 24, 32, 36 i 48! ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Krasowska jest dobra w porównaniu do wielu adwokatów, niestety niektórych można zapytać, kto im dał papiery, przychodzą do sądu, biorąc sporą kasę, a co do czego poza wyuczonymi kawałkami, są to kompletne dupu wołowe, jeśli jest 2 adwokatów po obu stronach, inny adwokat dobrze broni swojej strony, to gubią się, nie potrafiąc zawalczyć o swojego klienta. Tyle, że ktoś wyda na nich niemałą kasę. Inna sprawa, to kolegowanie się niektórych adwokatów z sędziami, nie tylko poza sądem, ale i na sali rozpraw. Jak patrzy się na to codziennie, to człowieka czasami wywraca. Przykładem niech będą sprawy rozwodowe, na wydziale cywilnym i koleżanki Ewa Krasowska i Anna Kacprzyk (sędzia). W sporcie jest "drukowaniu” wyniku meczu, tu można powiedzieć o "drukowaniu” wyroku. Jeśli na sprawie u sędzi Kacprzyk jedna stronę reprezentuje Krasowska, a druga jest bez adwokata lub z dupą wołową, na 99% można powiedzieć, że wyrok będzie "wydrukowany”, dokładnie po myśli Krasowskiej, nawet jak jej strona jest wyraźnie winna rozpadu związku. Jeżeli na sali nie ma innego adwokata jest to robione bezwstydnie. Często człowiek z przeciwnej strony jest w szoku, że wszelkie jego argumenty są zbywane, a Kacprzyk uznaje wszystko, co mówi Krasowska. Inny numer Kacprzyk w takich sprawach, to nie zaprotokołowanie ważnych zeznań strony przeciwnej Krasowskiej. Mąż lub żona coś mówi, ale nie wie, że Kacprzyk nie powtarza tego i nie pojawia się to w protokole. Przy odwołaniu do Białegostoku, klient jest zaskoczony, że jego słów, które mówił na sprawie w Łomży nie ma aktach. Wszystko jest robione bezczelnie, bo nawet jeśli na sprawach są ławnicy, to i tak nie wychylają się jak coś widzą, a większość nie jest zbyt rozgarnięta, emeryci i rencistki. Dla części sędziów im głupszy ławnik, tym lepszy, wtedy wszystko można przekręcić. Podałam przykład "spółdzielni” Krasowska – Kacprzyk. Podobnie jest z sędzią Joanną Rawa. Pigi, bo tak ją ktoś określił też "drukuje” w podobnych układach. Czy to bezinteresowna współpraca, czy z honorarium adwokackiego Krasowska odpala działkę dla obu sędzin? Bo, w przypadku duetu Krasowska - Kacprzyk nikt, kto obejrzałby tak „drukowaną” sprawę nie zdziwiłby się, że za taką przychylność trzeba zapłacić. Jakby Naczelna Rada Sądownicza założyła sprzęt i nagrała prowadzenie spraw przez pół roku np. Kacprzyk, Rawę w duecikach z niektórymi adwokatami, to towarzystwo pożegnałoby się z robotą. Krasowska jest dobra, ale jej skuteczność jak opisałam wynika nie tylko z umiejętności. Stąd jej pewność siebie i wyciąganie od ludzi piekielnej kasy, a temida jest ślepa, na przekręty i układy w sądach. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
dzieks
|
|
a gdzie chcesz trafic?
|
|
Qrwa i znowu się zaczyna !!
|
|
OOOO Niunia188 Wielkie Wielkie dzięki tego właśnie szukałem hehe (((((((((([O]))))))))))Mojito-Eo Ea(((((((((([O]))))))))))(((((((((([O])))))))))) PiS to szambo!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |