Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Fedak paraliżuje system emerytalny |
Chciałbym wziac telefon w play w abonamencie 30zł czy to sie opłaca?i chciałem tez zapytac o ceny telefonow w tym abonamencie?głownie interesuja mnie telefony Lg-Chocolate,Nokia 6288 i samsung U700...Ile razy nie pojde do salonu Play to jest tam taka kolejka ze nie da sie dopchac...:/ Z gory dziekuje !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Fedak paraliżuje system emerytalny |
fffflurek: wracja :D
|
|
Oj FretkA, to rzeczywiście jakieś dziwne zwyczaje w tym mechaniaku. A po co komuś biologia jeśli zdaje historię?? Ja zdawałam nową maturę, kiedy ponad 90% w kraju zdawała starą. Z matmy byłam niby noga, a zdałam podstawowy bez problemów na 90% (rozszerzony nie był mi potrzebny). Bez jakichś przygotowań, bo nawet na fakultecie matematyczce nie chciało się jakoś mną zająć. I byłam po klasie ogólnej, a nie matematycznej. Tak więc wydaje mi się, że maturę na podstawowym może zdać każdy przeciętny uczeń, bez korepetycji ani bez kursów.
|
|
oni najchętniej wszystko by robili prywatnie, a refundację maja tylko dziś nieliczne leki, zresztą najlepiej na to pytanie odpowie ordynator lub dyrektor szpitala czy aplikacja leku jest płatna, bo jeśli nawet to do kasy szpitalnej.
|
|
a co ci za różnica 1 nitka czy 2, i tak za rondem będzie jak teraz, czyli sztuka dla sztuki.
|
|
Nie mam nic przeciwko temu rondu, ale zjazd na Prusa jest przerąbany, a dowożących dzieci do przedszkola jest mnóstwo i mozna było zrbi sensowny dojazd z głównej drogi. A do tego te zakazy zawracania i skrętów w lewo - to istny koszmar. Poza tym myślenie "dobrem większości" jest myśleniem z czasów komuny. Teraz "wiekszością" są wszyscy i KAŻDEMU powinno się życie ułatwiac, a nie tłumaczyc "większością". Dojazd do przedszkola stanowią wąziutkie drogi, w których dwa samochody z trudem się mieszczą. W sumie: trochę poprawiono i sporo spaprano w tym "genialnym projekcie'.
|
|
Jeżeli MEGA LEWY uważa, że kontaktowanie się na forum jest pedałem a sam siebie uważa ze nie pedała tylko np za łańuch od roweru to CO ON TU ROBI?? Snując to oto spostrzeżenie udaję się na krótki 300 sekundowy odpoczynek ;)
|
|
moze poproscie moderatora, zeby dodal jeszcze jedno forum. beda wtedy 3: ogolne, polityczne i 'muza w alibi' <rotfl>
|
|
eljot0 z miłą chęcią ale już dawno skończyłem 19 lat, ale trzymam kciuki za tego typu inicjatywy
|
|
Ale to nie znaczy, że nie możesz nam pomóc w działaniu. Grupa w wieku 13-19 lat jest grupą, która powinna działać. Rolą dorosłych jest, aby ostudzali nasz zapał ( czyt. czasami sprowadzali na Ziemię :) ) i służyli radą .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |