Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomnik dla bolszewików pod Warszawą |
jak zauważył Wafel: 140 wpisow, z tego moze jakies 10 o Lasku Jednaczewski i jego "tejemnicach". **kazdy przy zdrowych zmyslach widzi w tym pieprzony absurd..ale dobra lecimy dalej..ja jestem uparty :) pozdrawiam DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomnik dla bolszewików pod Warszawą |
No jesli jest to zalezne od zgody mieszkancow bloku, to moze w jednym jest, w innym nie ma. U mnie na szczescie jest, blok na Sniadeckiego. I nawet jesli faktycznie oplata jest za to wyzsza to wole tak, niz nie miec cieplej wody po 23. Tym bardziej, ze jak z przyzwyczajenia odkrecilbym po 23 kurek z ciepla, to zaplacilbym jak za ciepla. Tak jak ktos napisal, moze niech wszystko po koleii zaczna wylaczac, w ramach oszczednosci i jeszcze moze asfalt zwina na noc... Wiekszosc wiekszoscia, ale pewne rzeczy to juz przesada, nie zyjemy w sredniowieczu. Moze powinni takie podpisy zbierac i udzielac informacji, zanim ktos kupi mieszkanie w takim razie? Bo moze ktos by zrezygnowal, a tu powiedzmy wykupi mieszkanie w nowym bloku, po czym okaze sie, ze wiekszosc ustalila i taka niespodzianka. To moglby byc istotny czynnik dla kogos, przy podejmowaniu decyzji. Jarek
|
|
http://web.playmobile.pl/resources/_files/cennik_telefonow.pdf tak ciezko znalezc? "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
OoO wielkie dzieki...a moze wiesz cos na temat sieci play bo slyszalem ze oni jakies przekręty robią ze zwiekszaja abonament po jakims czasie czy cos takiego... Jarek
|
|
mam od pol roku i nie jestem calkiem zadowolony. jedynym mankamentem jest niezbyt dobry zasieg w lomzy(w niektorych miejscach), ale to juz wina Plusa, bo na ich nadajnikach dziala Play. przyjemnie niewysokie rachunki, mmsy w cenie smsow( w moim abonamencie 10gr) , minuta do kazdego operatora w takiej samej cenie ( mi wychodzi 34 grosze), ciekawe telefony. Polecam, choc pewnie teraz przeanalizowalbym jeszcze oferty innych opertatorow ( pol roku temu mieli duzo gorsze warunki niz teraz). pozdrawiam
|
|
wykorzystaj google. po wpisaniu anna, katarzyona, ola, ela, magda, aneta, beata widac na wykresie, ze anna, to najpopularniejsze. Wpisz wszystkie, a bedziesz miec pewnosc. http://www.google.com/trends?q=anna%2C+katarzyona%2C+ola%2C+ela%2C+magda%2C+aneta%2C+beata ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
tylko jeszcze, lepiej wyszukiwanie ograniczyc do Polski: http://www.google.com/trends?q=anna,+katarzyona,+ola,+ela,+magda,+aneta,+beata&geo=pol&sa=N wtedy widac, ze Magda jest na drugim miejscu ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
ewentualnie po prostu http://jezyk-polski.eza.pl/materialy/teoria/najpopularniejsze_imiona_w_polsce.htm co prawda 2004 rok, ale to nie tak dawno Jarek
|
|
czy może jest to związane z ostatnim odcinkiem Kiepskich ... ostatnio był nowy odcinek , w telewizji PiS oskarża , niewiadomo o co , hehe , kto nie oglądał , niech żałuje . ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Ceny adwokatów poszły w góre tanie wychodzi kupic sędziego :)
|
|
"Autor: Dran (---.elomza.pl) Data: 04-10-07 02:30 Ehh, ja nie myslalem ze ktos to traktuje inaczej, niz w kategoriach zartu... " A sa tacy ludzie :P A sugerowanie ludziom starszym, nawet w formie zartu, ze sa niepelnosprawni intelektualnie czy ubezwlasnowolnieni -jest po prostu niesmaczne. Jarek
|
|
Pana Adam jest dobry a zakład ma przy PG1 tam gdzie kiedyś był bocian :)
|
|
pfff pierniki z pisu.
|
|
Nie, obok Marzenia dostawa jest we wtorek. Wtedy jest 22 zł/kg i to nie jest dużo szczerze mówiąc. Potem z każdym dniem cena spada i najtaniej jest w poniedziałek właśnie.
|
|
Mam pytanie. Otóż dziś ginekolog zaproponował mi nową metodę leczenia nadżerki. Lekarstwo ze Szwajcarii-2 kapsułki kwasu kosztują 122 zł, a jego użycie kosztuje dodatkowo 50 zł/wizytę, bo podobno żaden lekarz nie zrobi tego na kasę chorych. Wszystko odbywa się jakby prywatnie. Może to i prawda, bo lek jest nowy, nie ma jeszcze zniżki nawet przy zakupie na receptę, więc może i lekarze nie mają do tego dofinansowania. Dziewczyny, słyszałyście o tym? Co wiecie na ten temat?
|
|
sprawdzone
|
|
Loosac dobrze wiadomo, ze nie o to chodzi. Chodzi o rzesze babc glosujacych nie wedlug wlasnego rozeznania, tylko tego jak im ojciec dyrektor karze. Oczywiscie maja do tego prawo. A ze ktos sie smieje? No mozna sie posmiac, bo gdyby im Rydzyk kazal, to by zaglosowaly na samego diabla, wiec jak tu mowic o wlasnym zdaniu? Chociaz to ze Rydzol wykorzystuje prawie bezgraniczne zaufanie do ksiezy, do uprawiania polityki i bogacenia sie, nie jest wcale smieszne. To juz jednak ostatnie takie pokolenia, pozniej sie urwie... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
A może tą piosenke ktoś kojaży i zna tytuł? http://www.youtube.com/watch?v=qI_DMR5KSd4&mode=related&search=
|
|
fakt jest faktem, ze takie zarty rozprzestrzeniaja nieprawdziwe i krzywdzace wizje ludzi w srednim wieku jako ubezwlasnowolnionych intelektualnie i stanowiacych zagrozenie spoleczne Jarek
|
|
Ej...czuubek-nie bez powodu wybrałeś sobie taką ksywę,bo teraz wiadomo,że jesteś porąbany czub wyskakując z takimi tekstami do kogoś kto potrzebuje czyjejś rady-polizać to ty możesz sobie lizaka,a tak na marginesie to daruj sobie,bo nie masz zielonego pojęcia o temacie,który może przypadkiem zobaczyłeś w TV... Jarek
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Nie pamietam, zebym zgodzil sie przyjmowac od Ciebie polecenia. Trzeba bylo isc na spacerek i ochlonac, przed zalozeniem tematu.
|
|
No nie wiem... Przykładów daleko nie trzeba szukać, choćby Prezydent... ;-) A tak poważnie, to czemu miałbym być przeciw klonowaniu narządów, jeśli w zamierzeniu mają one ratować ludzkie życie? Narząd to jeszcze nie człowiek. Co do klonowania ludzi też nie jestem absolutnie przeciw. Pomyśl na jakim etapie rozwoju technologicznym bylibyśmy obecnie jeśli żyłby wśród nas jakiś klon (albo więcej) Ainstaina? Nie da się powstrzymać rozwoju nauki, tym bardziej jeśli wisi nad nami groźba spotkania z obcą cywilizacją, która może być od nas bardziej zaawansowana i kiedyś zmieść nas z powierzchni Ziemi. Można przy tym kierować się też zasadami etyki, co nie jest domeną tylko wierzących, właściwie głównie ateistów jak wykazały ostatnio badania. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Bezapelacyjnie jedyna najlepsza - pani Krasowska. Przyjmuje na ul. Dwornej, koło sądu okręgowego, za księgarnią.
|
|
Co do klonowania to ja byłbym raczej za klonowaniem, przecież to nic innego jak odpowiednie zapłodnienie (już od dawna stosowane są zapłodnienia in-vitro). Dużo ludzi myśli, że klonowanie to postawienie człowieka i zaraz obok niego pojawia się drugi taki sam. A klonowanie to przecież normalne urodzenie osobnika przez samicę! Żeby tak było, że klon otrzymuje pamięć swojego poprzednika to rzeczywiście skok w nauce byłby potężny. Markac: wyobraź sobie 1000 klonów osób których nie lubie Ty i ja (r...r - między innymi) :D Cała Historia to wojny, kiedyś ludzie obawiali się nowych światów (chociażby ameryka) a potem były tam wojny. Teraz może być tak samo, naszą planetę znamy praktycznie na wylot, pojawi się obca cywilizacja i bum.
|
|
Klonowanie ludzi:NIE ,klonowanie narządów:TAK
|
|
Albo i jeszcze puźniej!! hhehe
|
|
mam od pol roku i nie jestem calkiem zadowolony mialo byc 'jestem' - moj blad ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
moim skromnym zdaniem musisz przeanalizowac na co wydajesz najwiecej kasy(sms-y, dzwonienie)i do jakiej sieci<--TO CHYBA NAJWAZNIEJSZE wtedy kalkulujesz proste jesli niemasz znajomych w play to moim zdaniem sie nieoplaca a jesli masz znajomych to ich zapytaj
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wiem ze podstawa to banal ale mnie interesuje rozszerzenie z chemi...Jedynie z angola chcialbym zdac podstawe i szukam korkow..ale z angola mam zaleglosci z gim nic nie umiem, zielony jestem...
|
|
Masz racje Babiel z tym strajkiem lekarzy ,poprostu nieprzemyslane decyzje ,mysleli ,ze dyrektor ustapi i co?Teraz tylko zla atmosfera wokol nich i niesmak a takze utrata i tak slabego zaufania spolecznego.Musi teraz ciekawie pracowac sie z panami doktorami a propo jak lekarze odnosza sie po strajkach do pacjentow moze ktos wie????
|
|
Trzeba bylo napisac: zabierz Rydzykowi dowod ludzie chca poprawnosci politycznej a za chwile sami cos nasmaruja, co obraza i dyskryminuje innych.
|
|
kkaska mylisz sie; otoz im wiecej znajomych dzwoni do Ciebie z poza Play'a, tym wiecej masz darmowych minut do wykorzystania na rozmowy ze WSZYSTKIMI sieciami, za rozmowy i smsy placisz tyle samo do WSZYSTKICH. Zaraz pewnie ktos mi przyklei łatke pracownika P., ale zapewniam, ze nim nie jestem, a jedynie zadowolonym klientem. Nie mowie, ze inne sieci sa gorsze, nie twierdze, ze Play sprawdzi sie w przypadku kazdej osoby, ale w moim, gdzie rozmawiam niemało, sprawdza sie niemal 100%owo. pozdrawiam
|
|
Loosac, raczej: schowaj Rydzykowi nadajnik. Nie ja wymyslalem ta akcje, wiec zazalen nie przyjmuje :) Ja tylko tlumacze, ze pod pojeciem babc, zartownisie z pewnoscia rozumieli ta czesc na uslugach Ojca Dyrektora. Tak czy inaczej ja nie mam ochoty sie rozwodzic nad glupimi zartami. Bardziej martwi mnie to, co potrafia wygadywac nasi politycy, dla odmiany z pelna powaga.
|
|
co by nie bylo i okrzykami, jak ktos woli to jękami ...to juz zalezy od inwencji tworczej. a tak...to kto ma numer kom. ;)
|
|
tarczyn możesz podesłać mi portfolio? byłbym zainteresowany też współpracą, moje gg: 1011104
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Zgadzam się z Izą 28 Wystarczyło by żeby nie mogli korzystać ze sprzętu szpitalnego do celów prywatnych i w czasie dyżuru nie przyjmowali swoich pacjentów, którzy leczą się u nich prywatnie to by dopiero im głupio było...
|
|
TYLKO ZWYCIĘSTWO!!! DAMY RADE!!
|
|
ja dzwoniłam do rzecznika praw konsumenta. Dowiedziałam się, że aby coś zdziałać trzeba mieć jakąś podkładkę np. że miało być taniej, a wcale nie jest. W takim wypadku bezzasadna jest decyzja jakiegoś tam komitetu blokowego o braku ciepłej wody po północy...tommeknet napisał(a):
|
|
FretkA: wiesz, nie uważam, żebym na maturze jakieś szczęście miała. Po prostu umiałam i tyle, więc tego typu stwierdzenia zachowaj dla kogoś innego... A swoją drogą dziwne, że ani przedmiotu nie ma w trzeciej klasie, ani fakultetu. Widać, jak nauczyciele dbają o to, o co powinni.
|
|
Może i niesamowicie sympatyczna, ale na sali rozpraw liczy się skuteczność i zdolność konsekwentnej obrony racji swojego klienta. W konfrontacji TYCH dwóch stron na sali sądowej zdecydowanie wygrywa p. Krasowska. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
te wybory i te komisje to jedena wielka ściema... ...zobaczcie kto w nich siedzi,zawsze te same osoby tylko zmieniają miejsca.. ja wraz z koleżanką poszłam się zapisać jakieś 3 lub 4 tygodnie temu i koleżanka dostała się(bo zasiadała w poprzednich komisjach i ma znajomości) a ja nie... i niech nie p.....lą ,że nie było chętnych to jest jedna wielka klika
|
|
|
czy ktos potrafi go zrobic?
|
|
SOS
|
|
a jak się ceni? PiS to szambo!
|
|
mi wyszło że musze wysłac 2 smsy za kwotę 16 zł ;) Administrator powinien usunąć ten wątek gdyż śmierdzi tutaj "komerchą"
|
|
ja nic nei chce gadac, ale teraz u mnie jest za goraca:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |