Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
OBROŃCY KRZYŻA: PONIATOWSKIEGO MOŻNA PRZENIEŚĆ |
Wymiana tarczy sprzęgła, w którym warsztacie i jaka cena :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: OBROŃCY KRZYŻA: PONIATOWSKIEGO MOŻNA PRZENIEŚĆ |
hahah u mnie to normalne ze jak sie z kims kontaktuje z rodziny to nie uzywam do tego forum
|
|
100pln u Matysiakow
|
|
Ziko, synku Rydzyka....
|
|
nom i to nawet sporo :D
|
|
Ło matko!!! Wiecie ile mam grzybów?!!! Wczoraj zielonki, siwki, rydze, kurki,a dziś calutkie wiadro opieniek!!! Już nie wiem co możnaby z nich robić! Może ktoś ma jakiś pomysł? Ale nie oddam, bo sama dostałam:)!!!
|
|
Zapraszam do mnie. 250zl Nieważne jaka taksowka. Przedmówca ma racje, najlepiej wymienić komplet
|
|
zna ktoś odpowiedź na to pytanie ??
|
|
ja w szkole duzo zadaja to zle bo sie mszcza na uczniach bo czego oni wymagaja i na kursach bym sie uczyl/la ale w szkole to nie bo to szkola lepiej klejic durnia a pozniej placic za kursy ja zdajac na maturze geografie nie chodzilem nawet na fakultety ale geografia pasjonowalem sie od klasy 3 podstawowki ale + dla was ze nie zapytaliscie o to w wekend majowy chociaz jest tyle czasu to nie mozna sie samemu nauczyc o ile jeszcze z chemii to rozumiem ale jezeli znasz podstawy na czym to polega to pozniej mozna juz latwo wszystko przyswoic ale jesli nie znasz podstaw to moze warto jeszce zmienic przedmiot ?? o tyle biologii nie rozumiem tam przeciez nie ma czego rozumiec bo albo umiesz albo nie a zaden kurs cie lepiej nie nauczy jak praca samemu ....
|
|
hmm filmy w 3 minuty heheh opowiesz to na komendzie :D Jarek
|
|
coś ostatnio ŁKS sobie nie radzi i te baty teraz... oby się utrzymali na koniec :l Jarek
|
|
Cena tarczy sprzegla zalezy od marki pojazdu a jesli chodzi o robocizne to roznie bywa ale w granicach 200-300zl nie wiecej....zmieniasz tarcze ale warto zmieniac kompletem tarcza sprz. + docisk.Mechanik oceni stan docisku....dla przykladu KPL sprzegla firmy do VW MK3 w granicach 350zl
|
|
""A niby czemu ma byc komus przykro? -np mojej dziewczynie ktora ZDECYDOWANIE NIE ZASŁUŻŁA NA NIEKTORE SŁOWA KTORE TUTAJ PADŁY...(chamstwo ze strony tych 'robiących beke')" Ja zrozumialem, ze niektorym moze byc przykro, ze sie zareczyles :> Chyba nikt tu nic zlego o Twojej dziewczynie nie napisal. Co do rozmow w lesie, to naprawde nikt tu nie jest dzieckiem i w bajki nie wierzy, nie brnijmy w to, bo nie ma sensu. Zreszta bicie kogos za zajrzenie do samochodu w ktorym dwie osoby siedza i rozmawiaja, byloby szczytem idiotyzmu, jesli takie masz odruchy to bardzo niedobrze... A skutek uboczny tego watku moze byc co najwyzej taki, ze jak ktos zglosi ze zostal pobity w lasku, to moze posluzyc za ewentualny trop w sprawie. Czasem sie warto zastanowic, zanim sie napisze, ze sie kogos chcialo pobic z uzyciem sprzetu, w zasadzie to i sam udowodniony zamiar moze byc przestepstwem. apostata
|
|
Loosac z ist korzystam od ponad roku jedyne z czym mogę się z Tobą zgodzić to to że trafiają się czasami wyłączenia Internetu na 1 godzinne max 2 ale o każdym wyłączeniu jesteśmy poinformowani. Miałem wcześniej vectre (nie potrafia dobrze zrobić telewizji a biorą się za Internet) i sieć Nord Comu co było totalną porażka.
|
|
jesli o chemie chodzi i o pania jastrzebska,to z calego serca polecam!! wymagajaca jak diabli,duzo sie na nia gadalo w szkole i w ogole ale po skonczeniu mechaniaka moge z czystym sumieniem powiedziec:NAJLEPSZA NAUCZYCIELKA,NAJLEPSZY PEDAGOG I WSPANIALY CZLOWIEK... ona cie czegos napewno nauczy!!!! Pifpaf
|
|
Jesteście dziwni. Oczywistą oczywistością jest, że zmiana taryfy pociąga za sobą zmianę dostępnych usług i promocji. W nowym Orange Go nie ma pakietów, które występują w starym Orange Go. Kto nie wiedział, wystarczyło napisać e-maila do Orange. Ja tak zrobiłem i odpowiedź uzyskałem. Informacji można zasięgnąć było także na stronie firmowej. Możecie mieć pretensje tylko do siebie, że podpisujecie coś czego nawet nie czytaliście. W tym wypadku podpis był równoznaczny z wysłaniem SMS z prośbą o zmianę taryfy. Dla mnie stara oferta wydaje się lepsza, ale to indywidualna sprawa każdego z was.
|
|
racja, do kompletu dochodzi lozysko....umnie kwalifkikuje sie do wymiany,dodatkowo nie mam juz regulacji sprzegla wiec caly komplecik w przyszlosci mus zmienic..:) Pifpaf
|
|
jak narew wyschnie
|
|
dobrze wiedzieć dzieki:)
|
|
Nie znam tego specyfiku,ale myślę że najlepszą zabieg laserowy, szybko i bezboleśnie.
|
|
scanning505: a Ty tam byłeś? Nie obsługiwałam imprezy, bo się tym nie zajmuję. Może też Cię znam...
|
|
Przychodzi baba do lekarza i mówi: - Panie doktorze chce sobie zrobić nową "dziurkę", bo stara się mężowi znudziła. Na to lekarz znacząco puka się w czoło.... a baba mówi: - No co Pan doktorze chce, żeby mi mąż jajami oczy powybijał?!?!?!
|
|
Jestem za klonowaniem. Najlepiej gdyby za gdzieś ok. 50 lat można było to robić, a w pakiecie klonowania do wyboru można by było przenieść moją pamięć oraz duszę(?). Tak jakby przenieść dysk z jednego komputera do takiego samego, ale nowego :P
|
|
JBB- w taki sposób poznaje się typowych BERETÓW!!!!!!!!!!!!!
|
|
...z pewnych źródeł wiem, że atmosfera w szpitalu nie jest zbyt dobra i nie mówię tu o relacjach pacjent lekarz...a o relacjach lekarzy z personelem i pielęgniarkami...niestety ciężko jest im zapomnieć teksty z prześcieradeł...
|
|
Nie rozumiem Twojego postu. To raczej informacja, ktorą każdy może sobie wyczytać z internetu bądź gazety samodzielnie. Napisz dokładnie w czym masz problem, a postaramy sie Ci pomóc? W końcu po to jest to forum. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Zgadzam się z przedmówcą
|
|
schudnac=biegac zadna silownia nie pomoze
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wydaje mi się że przegapiłes(aś) sprawę. Komisje zostały wybrane jakiś tydzień temu przynajmniej w mojej gminie
|
|
co da samo bieganie ? musisz do tego dolozyc dobra diete niskotluszczowa. Poszukaj informacji w internecie, tego jest mnostwo ;)
|
|
hahahahaha PiS to szambo!
|
|
bo to tak jest nic nie rozglaszaja i nie wiadomo jak sie tam dostac a pozneij mowie ze malo osob zatrudnili dos iedzenia w komisjach Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
oj domnisoara demolka wiesz zdac mature jak amsz program zrealizowany to nie problem.. ale jak nie amsz 1/3 chemii skonczonej to powodzenia =] chemia miala byc w 3 kalsie okazalo sie ze jej nie ma i bosko jest... a no i glupi zawsze ma szczescie
|
|
ok, ale trzeba jeszcze smsa im wyslac zeby przyszli zrobic swoje :D, co pozniej oczywiscie nagrodzic trzeba glosnymi brawami :)) Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
heheh :) wiem, a co, nie mozesz sie podlaczyc do sewera z tego wlasnie serwera? :) Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
loosac: ja tez nie wiem co Ty chcesz osiągnąć ja chce tylko włączyć kismeta. po cholere GPS? PiS to szambo!
|
|
No mnie się udało ale dla Ciebie to już trochę za pózno. Ja załapałam się dzięki znajomościom. Tak to już w życiu bywa.
|
|
pracuję ze starszymi ichorymi osbami.Czasami przerzywam szok jak rodziny mogą z nimi postępować.pamiętajcie że kiedyś własze dzieci będą tak samo was traktować.........
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |