Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czyli RUDY MUSI ODEJŚĆ! |
z innej beczki ale mi sie podoba -babciu, nie widzialas moich pigułek? takie z napisem LSD -olać tabletki, co ze smokiem w kuchni !?!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czyli RUDY MUSI ODEJŚĆ! |
Daruj gosciu, ale bajki to dzieciom opowiadaj. Po pierwsze zaskakujace, nocne wyjazdy do lasu w celu zajecia sie rozmowa, po drugie bicie czlowieka za to, ze zajrzal przez szybe jak rozmawialiscie... no litosci, wiem ze uwazasz nas tu za idiotow, ale to juz przesada :) Tym bardziej, ze pozniej sam pisales, ze hotel to nie romantyczny bo trzeba wczesniej zaplanowac itp... Powaznie, tu jest wszystko napisane, starczy sie cofnac i poczytac, moze sam juz nie pamietasz co pisales... Seksualnosc tu nikogo nie bulwersuje, tylko idiotyczne podejscie, ktore tu prezentujesz. Jak piszesz na forum, to po raz kolejny, mozesz sobie nie zyczyc oceniania, ale nic na to nie poradzisz. "zyczcie mi powodzenia bo sie zareczyłem. [jezeli mozecie to uszanowac to prosze - nie komantowac tego] [niektorym moze byc przykro]" A niby czemu ma byc komus przykro?
|
|
gonic ta czarna swolocz
|
|
Przychodzi pacjent do uczciwego lekarza.
|
|
Wybaczcie, ale ludziom sie w glowie przewraca. Polacy zaczynaja byc egoistami. Im ludziom lepiej tym mniej widza innych a bardziej siebie.
|
|
kiernek, lapa ci zakosili ?
|
|
FCK, wybacz, ze wczesniej nie zajarzylem. Myslalem ze zartujesz albo ze w innym sensie to pisales.
|
|
.... ten, który projektował to nowe rondo i skrzyżowania na Zawadzkiej? Od strony ronda jadąc w kierunku ul. Sikorskiego NIE MA WJAZDU NA UL PRUSA! Ci, którzy przywożą dzieci do przedszkola (na Prusa) muszą wykręcać istne pętle, żeby dojechać do przedszkola (muszą:albo od ronda zjeżdżać w osiedle, albo zawracać aż na skrzyżowaniu z ul. Skorskiego! To jawny dowód, że jednak dyplomy politechniki można dostać za krowę. Pifpaf
|
|
anielsko-slodka: wejdź w Google i poszukaj salonu fryzjerskiego w Łomży na ul.W.Polskiego, znajdziesz tam nr telefonu. Ale polecam!Pozdrawiam
|
|
albo za leb swiniaka
|
|
to 3 rozne gabinety - niestety
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Narazie 1:1
|
|
Treść jest ukryta
|
|
E gdzie mozna zoabnczyc live relacje
|
|
Cafe Wild Bean, tak to się chyba nazywa. na jakim etapie stoi budowa?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
1:2 nie jest dobrze
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam w tym roku zdaje mature i chcial bym znalesc jakiegos dobrego korepetytora z przedmiotow maturalnych... Szukam korepetycji z chemi angielskiego i biologii... Powiedzcie mi kto jest w tym dobry kto dobrze mnie przygotuje i jesli mozecie to dajcie mi jakies namiary. Pozdrawiam...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
moj ulubiony jest przy sklepie czarny kot na wojska polskiego i peweks na szosie zambrowskiej:)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jak by niebyło 2:3
|
|
chyba niedlugo sie cos bedzie szykowac przy muszli
|
|
Nie rozmawiaj na lekcjach,nie pisz smsów, przygotuj sie do zajec,sluchaj na lekcji,rob notatki itp itd i to powinno wystarczyc ;)
|
|
a ja educo dzieci ucża metoda Helen Doren polecam
|
|
a nowy pop jakie mial poczatki ? nie pamietasz ? :)
|
|
z chemii pani Jastrzebska... uczy w mechaniku i naprawde super tlumaczy :)... a fakultetow nie ma wlasnie w mechaniaku... sa na kazda klase maturalna 3 obowiazkowe rozszerzenia angielski geografia i biologia... niewazne czy zdajesz na maturze czy nie chodzic musisz
|
|
"A niby czemu ma byc komus przykro? -np mojej dziewczynie ktora ZDECYDOWANIE NIE ZASŁUŻŁA NA NIEKTORE SŁOWA KTORE TUTAJ PADŁY...(chamstwo ze strony tych 'robiących beke') "haha nie ma ja wciagająca rozmowa o 22 w samochodzie w lasku jednaczewski na bosaka :D - wygodnie jest usiasc z tylu i polozyc nogi na przednim siedzeniu, i np przytulic sie... "Gotujesz się, że większość forumowiczów robi z Ciebie bekę -rob sobei beke z tego ze jestes przyglupem. ja zadalem powazne pytanie a jakbym szukał pajaca to bym do cyrku poszedł wiec nei wiem po cholere sie pchasz..rozumiem bezrobocie ale pajaców sporo..a Ty nawet nie masz polotu ziomciu... " Przez myśl Tobie nie przejdzie, że jednak w jednym elemencie postąpiłeś niesłusznie. -moze to ze za nim wybieglem nie bylo znowu takie genialne - przyznaje. ALE 1.odruch.. 2.nie pobilem go...ale uwazam ze zasłużył na lanie - nie jako przejaw agresi i zwierzecej sily jak to wczesniej ktos okresil bo do bezmozgiego koxa mi bardzo daleko. 3.zawsze postepujecie 100% idealnie ze mnie tak oceniacie?
|
|
takie rzeczy tylko w orange :)
|
|
ptysiu91 to było dobre:) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Gazelo myślałem że sama byłaś na grzybach :)
|
|
chyba nikt nie postępuje zawsze idealnie ale nie wiele osób chwali sie tym na internecie bo w sumie po co wszyscy maja to oceniac i skupiac sie nad danym posunieciem... a twoja dziewczyna sledzi ten temat w ktorym wdalismy sie w dyskuje o podgladaczu ?? a co do lezenia w samochodzie na tylnim siedzeniu i z nogami na przednim no w sumie kto co woli znam ludzi co lubia zalozyc sobie nogi na glowe i tez tak siedziec ... no ale logicznie patrzac dalej w ta strone siedzac z panna (domniewam ze nie jest to bazyl ktorego trzeba sie wstydzić) na tylnim siedzeniu to co przeszkadzal ci ten podgladacz ?? czyżbyś miał dziurę w skarpecie którą to mógł zauważyć?? i bałeś sie zeby sie nikt sie o niej nie dowiedzail ?? No bo siedząc sie przytulając do panny to czy w samochodzie czy na ławce pod blokiem chyba sie nic tak strasznego nie stalo wiec z kad tyle agresji w tobie jak dla przykladu siedze teraz przy kompie i ktos zajrzal by mi przez okno nie ganial bym go z jakas pałą bo nic nie zobaczyl co w jakis sposob moglo mi zaszkodzic albo moglby narazic mnie na osmieszenie w oczach inych ludzi ale sie nie bulwersuj bo ci zylka peknie a co do twojego powaznego pytania to chyba tylko je sam tak traktujesz bo nawet jakby ktos widzial tego podgladacza to w zwiazku z tym co ?? jak bym teraz pojechal do jednaczewiaka i on by tam był to co ?? no w sumie jak bym mial twoj numer koma to bym zadzwonil i opisal co widze taka relacja na zywo bo po powrocie jakis szczegol moze mi umknie albo cos ?? czy lepiej go zabrac w bagaznik i wywiezc do lasu ?? opsss.. on jest w lesie to moze zeby sie bał to do miasta albo na lince go za te uszu ciagac uwiazanego do haka ?? hmm ale to by zerwalo mu ta czapke i pozniej by go juz nie poznal albo zrobic sobie z nim zdjecie ? tylko o 22 jest ciemno i nie ma pewnosci ze wyjdzie .... czyli wogle nie wiadomo co zrobic jak go sie spotka ?? cos mowiles o ostrzeganiu tylko kogo przed kim ?? bo narazie to w tym jednaczewiaku to mozna sie bac ciebie ze z pala bedziesz latał bo ten "podgladacz" nikomu zadnej krzywdy nie wyrzadzil czyli ze chciales ostrzec innych przed samym soba mowisz ze do bezmozgiego koksa ci daleko nie martw sie ze masz 1,5 wzrostu i wage 52 kilo to stwierdzenie rowniez pasuje w jakims stopniu do ciebie no moze nie ta postura ale 2 czynnyki masz az ponadto wiec sie wyrowna
|
|
Gratuluje wam wszystkim madrosci zyciowej, jaka sie kierujecie. Wrzeszcza o nadchodzacym totalitaryzmie, o upadku demokracji a sami chca innym zabierac prawo glosu. Zalosna ignorancja. Smieszni jestescie (mowie o ludziach traktujacych ten glupi zart powaznie). Droga babciu, uratuj swoj kraj, zabierz swoim niedoroslym spolecznie wnukom dowod i oddaj jak dorosna. Pifpaf
|
|
Lola DiDi
|
|
co do pani KRY12 -dobre ma pani uszy a może też pani podglądała? Jestem pięlęgniarką itakie teksty jak pani bardzo mnie obrażają!............ "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
basket23 co za głupoty pleciesz, ja chodziłem na metodę Callana i polecam ją wszystkim, oczywiście polega ona na powtarzaniu dlatego że kładzie się tam nacisk na mowe, pisownia jest przy okazji. Moge stwierdzić po sobie że efekty takiej nauki są satysfakcjonujące, wcześniej znałem tylko jakieś podstawowe słowka, zwroty, w chwili obecnej konwersacja nie sprawia mi żadnych problemów.
|
|
Bemol słuszne słowa. Jestem pewna, gdyby była informacja gdzie mają się zgłaszać chętni do pracy w komisji wyborczej nie byłoby też artykułu pod taką nazwą "Mało chętnych do pracy w komisjach wyborczych?"
|
|
http://moto.allegro.pl/item249374535__super_mercedes_ml320_ktorym_jezdzil_ronaldo_.html
|
|
to teraz geniusze jak juz przewidzieliscie przyszlosc zwiazana z rondem to rownie skutecznie i genialnie przepowiedzcie przyszlosc dotyczaca jutrzejszego losowania Lotto ciekawe ile zreszta jest tych rodzicow? tam musi chodzic z 5000 dzieci :P koziol0
|
|
Jaką polecicie cyfrówkę w rozsądnej cenie ze stabilizatorem obrazu i odchylanym monitorkiem???????????
|
|
A propo cyfrówek to 5.0 megapixeli ładne foty wychodzą??
|
|
Czy wie ktoś czy w Niedziele beda crossy na fortach? Bo doszła do mnie taka wiadomość ale nie wiem czy to prawda?
|
|
bardziej mi chodziło o miejsce, np. jakiś pub:)?
|
|
No nie wiem. Mi Goher nie odpowiada. Zarzucilem wam stronki z piosenkami moim zdaniem dużo lepszymi !!!
|
|
Bastian nie pan profesor zadał:P
|
|
o super stronka :D czegoś takiego szukałem :D
|
|
dzieki za odpowiedzi
|
|
kibic0, przybliż sobie to wyszukiwarką, bo już temat był poruszany. PiS to szambo!
|
|
baby to nigdy nic nie zrozumią
|
|
myślę, że 2, 3 osoby z bloku i już można coś zdziałać
|
|
lcd....plazama sie szybciej wypala dlatego ogólnie jest tańsza
|
|
tak jak powiedzial rambo... plazma ma oraniczona liczbe godzin wiec jest malo zywotna.
|
|
zależy jakie chcesz ściągać filmy, do większości w zupełności wystarczy przeglądarka, do większych np. Download Accelerator http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=608&t=20 lub Flash Get http://www.flashget.com/en/download.htm wszystkie oferują wznawianie i delikatnie przyspieszają transwer
|
|
Witam, Jestem nowa w tym mieście i już się pogubiłam. wytłumaczcie mi proszę o co chodzi z tymi osiedlami. Mieszkam na osiedlu gdzie są takie ulice jak Korczaka, Łukasińskiego, Wesoła, Jednaczeska itd. I od kont tu mieszkam nie mam pięcia jakie to osiedle doliczyłam się 3 wersji min. Łomżyca, Nowa Łomżyca, os Młodych i jeszcze jakieś ale wypadło mi z głowy i nie wiem czy któraś jest poprawna ;D liczę że ktoś z Was mi pomoże;)
|
|
No dobrze..więc pójdźmy nieco dalej;)...Jeżeli jest już ta jedna jedyna..co kręci wtedy...gdy..;)
|
|
Bez jaj ... powtarzacie zasłyszane pierdoły od niedouczonych sprzedawczyków. Wypalanie pixeli to prehistoria a pobór prądu sobie sami policzcie ... Jakość obrazu jest lepsza w plazmie.
|
|
Muzyka. Kobiety bym stawiał w środku stawki.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |