środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Moherowe Guerillas

haha chyba wiem ale poczekam na inne odpowiedzi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Moherowe Guerillas

moze inna zagadka:

5 ludzi zamieszkuje 5 domów w 5 różnych kolorach. Wszyscy palą papierosy 5 różnych marek i piją 5 różnych napojów. Hodują zwierzęta 5 różnych gatunków.

Pytanie : Kto hoduje rybki?

- Anglik mieszka w czerwonym domu
- Duńczyk pija herbatkę
- Norweg zamieszkuje pierwszy dom
- Palacz Rothmansów mieszka obok hodowcy kotów
- Mieszkaniec żółtego domu pali Dunhille
- Niemiec pali Marlboro
- Mieszkaniec środkowego domu pija mleko
- Palacz Rothmansów ma sąsiada, który pija wodę
- Palacz Pall Malli hoduje ptaki
- Szwed hoduje psy
- Norweg mieszka obok niebieskiego domu
- Hodowca koni mieszka obok żółtego domu
- Palacz Philip Morris pija piwo
- Zielony dom znajduje się po lewej stronie domu białego
- W zielonym domu pija się kawę

1. To trzeba bylo napisac, ze chcesz przestrzec, a nie opisywac jak to go ganiales po lesie zeby dac mu nauczke. Nigdzie tu nie widzialem u Ciebie apelu o nie jezdzenie do lasu, wrecz do konca sie upierales o "nie uciekaniu przed problemem" i takie tam...

2. Nie wlazl Ci do tego samochodu. A sprobuj tak pobaraszkowac gdzies na parkingu, to jeszcze ktos zadzwoni po policje i wytlumacz im wtedy, ze to lamanie Twojej prywatnosci... Zycze powodzenia :)

3. Niech Ci bedzie...

4. Oceniamy Twoje zachowanie, na podstawie tego co opisales. Nie wiem co w tym dziwnego. Teraz wroc na poczatek watku i popatrz kto pierwszy zaczal wypisywac jakies madre teorie o innych uczestnikach... Zalosne? :) (moze powinienem jeszcze pare "o" dopisac dla podkreslenia)

5. Sam zaczales naskakiwac na ludzi. A poza tym, to gadasz jak potluczony, co chwila zmieniasz zdanie i wersje, byle tylko obronic swoje stanowisko, a pretensje masz do innych... Nietrudno to przesledzic, wyszystko jest zapisane ;)

1POLAK lol nie bardzoo to chodzilo, to bardziej zadanie niz zagadka, nie zrozumiales o co chodzi

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

pani dyrektor już chyba się udzielała na tym forum. jej syn również?

<jestem neutralny:sp3,pg1,3lo>
:P

Prawie wogóle tam nie bywam ale słyszałem co tam się dzieje. Ale lepszy już lasek jednaczeski niż ławeczka w centrum miasta.

A wiecie miej więcej ile Pan Adam bierze za taką usługę?:)

Filmu nie ogladalem ale o ile sie nie myle to miecyzk popelniles blad PRL- Polska Rzeczpospolita Ludowa, to nazwa panstwa polskiego w okresie od 1952 do 1989 roku, a akcja filmu to wydarzenia z lat 1940-1943 wiec troche trudno o ten "majstersztyk"

film podobno jest świetny, jesli da sie TAKIEGO slowa uzyc do TAKIEGO filmu o TAKIEJ tematyce wiec pewnie w najblizszych dniach obejrze i sam ocenie, pozdrawiam

Malachit: wybacz........... literówkę :))

www.google.com

hahahah zrobcie z tego forum gg

martwi sie o niego;>? jakie to słodkie:)

uuuu aaaacha pedały dwa:)...

polecam salon SONATA na Wyszyńskiego 1 sa 2 dzieczyny, dobrze Ci doradza i nie zedra nie wiadomo ile, ja zawsze tam chodze (gdzies od 1,5 roku) i wiele moich znajomych i wszyscy sa zadowoleni. polecam!!!

ja kupiłam nową i jest spoko.Proponuje pralki firmy LG,obroty minimum 1000,ceny różne

Witam.Kiedy odbęda się najbliższe mecze naszej reprezentacji w piłce noznej? Ile jeszcze meczy nam zostało w tych eliminacjach do mistrzostw europy i z kim???

Boje sie o Franka bo ze szkoly nie wrocil :P

Brawa DLa Nich:D Maja W Dup.. To Co Ludzie MYsla:P

Sklep komputerowy 'Expert' na Broniewskiego.

Pozdrawiam.

pieżpa

Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.

heheh skonstruują heheh no szczerze wątpie chyba że tak jak maclaren załątwili se jakąś wtyczke w ferari

brawa brawa troszke adrenalinki potrzebowali i nowych doswiadczen hehehe

poprostu nie mozna chodzic alejkami ok 22 i nie bedzie problemow buhahaha

ja mam dalej rybki:)

wiem, ze w Nordcom masz kilka modeli, ale jak potrzebujesz to sprowadza szybko, najczsxciej -dzien/dwa i masz. Expert tez posiada kilka na stanie zawsze (chyba nawet wiecej niz NC). Do innych sklepow nie uczeszczam, wiec niehc inni doradza... Jezeli mieszkasz gdzies na poludniu, to do tych sklepow blisko.

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Kolejna glupota marginalizujaca, osmieszajaca i ponizajaca ludzi w srednim wieku

pieżpa

Dodam, ze FORUM POLITYKA jest od takich rzeczy!

Oczywiscie chyba nie musze wspominac, ze utrudnianie albo uniemozliwianie komus glosowania to lamanie prawa. Ta cala akcja to jest zart, jezeli masz zamiar ja wprowadzac w zycie to sie dobrze zastanow.

ktos podpadl? ;)

pieżpa

heh wiesz nie kazdy wchoidzi na forum polityczne chcialem poznac tez wasza opinie na ten temat wiem o wszystkim co napisales i nie wprowadzam jej z zycie tylko pytam o zdanie innych urzytkow nikow forum

Allegro !!!!!! Kupiłem ostatnio tam laptopa. W łomży w expercie wyliczyli mi 8500 zł a na allegro 5600 zł . Jest troche różnicy !!!!

brawo _M_L_ pojechane i dobrze w pelni sie zgadzam z Toba

"Zły", wejdź na ceneo.pl i zamów se laptopa w sklepie internetowym. Zaoszczędzisz jakieś 500 zł w porównaniu z laptopem ze zwykłego sklepu.

Na ceneo.pl jest z czego wybierać. Sam kupowałem przez neta, sklep internetowy dał mi nawet rabat:), wysyłka kurierem, gwarancja. Przyznam, że zakup trwa nieco dłużej niż w stacjonarnym sklepie ale 500 zł zostaje w kieszeni:).

pieżpa

to jakis wiekszy artysta musial robic, pewnie po cwiartce to luske zarzynal ;d;d

dobra...idziemy jak pielgrzymka w nastepna niedziele o 22 na reymonta! co wy na to? :)

ale oco tobie chodzi jakich kilka kat i jakich kilka takich samych tematow?

jaki sprzęt widziałeś ;)

zachęcam innych do poszukiwań

301: nie no co Ty ;) mam kogo całować :P
on zresztą też

Uprzejmie donoszę, że Michał Wiśniewski był już gościem na urodzinach 5-latka w sobotę - 29 września. Całe przyjęcie odbyło się w Hotelu Baranowski w Piątnicy.

krilan no ja powiem tyle, ze w niektorych pizzeriach to bardziej dbaja o swiezosc, niz niejedna osoba w domu byc moze i pewnie bys nawet nie uwierzyl jaki zakladaja czas przydatnosci do spozycia produktow, bo dla niektorych wszystko co zwiazane z Lomza jest "be". Ja tam gdzie daja nieswieze nie jadam, a zalozyc sie moge, ze wlasnie w tych super pizzeriach sieciowych to "swiezosc" jest pojeciem bardzo wzglednym.

Niesmaczny zart. Zalosne.

haha ;) a ja nic nie widziałem a mieszkam drogę od alejek ;p i to musiał być przypadek bo często bywam na alejkach nawet i później i takich rzeczy się nie działy xD

ALMA MATER

rudy błazen z druhem

a co maja odczucia do rzeczywistej predkosci
jest masa stronek ktore to sprawdzaja

Wrangler, Lee, Big Star

loosac na weekend to jak wiosna zimą :D

ja jem co mi smakuje, zebym jadł to co "zdrowe" to bym dawno chorował :)

"krilan no ja powiem tyle, ze w niektorych pizzeriach to bardziej dbaja o swiezosc, niz niejedna osoba w dom" - zgadzam się

Japizta, kajdanka, trucha, albo najlpesze CZUPIKABRA

hehehe dobra

DiDi

na prymie, tzw grzebak:)), na giełczyńskiej dwa obok siebie.
calkiej fajne rzeczy am pani na mickiewicza tam niedaleko ekonomika. taki malutki second hand. pozatym to wedle uznania, jak trafisz generalnie.:))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org