środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wstrzymać budowę Świątyni Opatrzności Bożej.

Maciek773
nie będę tam szukac :P

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wstrzymać budowę Świątyni Opatrzności Bożej.

...tyle że taki mundurowy (np. policjant) może w każdej chwili dostać kulkę (służba) a lekarz ?!, nawet jak coś spieprzy to koledzy i tak go poprą i jak to widać naokoło, nic mu nie będzie. Czy to jest fair wg Ciebie ?!

JUTRO TO DZIŚ, TYLE ŻE JUTRO

widzisz graboś jak czytam twoj dlugawy i plugawy poscik to sie utwierdzam w swojej opinii na temat sanitariuszy i innych "geniuszy". to ze was od lekarza tylko pieczatka dzieli to juz od dawna wiadomo. tak samo jak to ze wiecie wiecej od kazdego lekarza bo w koncu trenujecie mozgi tego (wiadomo czym).
jak jestes w tym samym stopniu niespelniony co zakompleksiony i zawistny to dam ci rade. zakasaj rekawy i zapier*** do roboty. wez sobie fuche i poloz komus kafelki albo gnoj z obory wyrzucaj, to wtedy bedziesz wiedzial co to jest dorabianie po godzinach. bo z golego etatu, smieciu, to zarabiam niewiele wiecej niz ty.
a jak juz tak sobie wrzucamy bezinteresownie to ja wspomne o stosunku sanitariuszy do pacjenta, ich hamstwie, a wrecz agresji. ja mam wrazenie ze to dla was pacjent jest dodatkiem do waszej pracy, a ruszyc wasze ciezkie dupska z kanapy to jest dopiero wyzwanie...
a jesli masz obiekcje co do wycierania choremu tylka - idz na studia - bedziesz mogl zlecac to komus, matole.

@psilocyber
atmosfera się zepsuła, bo sami ją zepsuliście...
nie dziw się, że pozostałemu poersonelowi (jak to pewien lekarz określił - sierściuchom) się scyzoryki w kieszeniach otwierają - przez Waszą niesubordynację oni teraz nie będą mieli co do garnka włożyć...
zaproponowali Wam 800 zł podwyżki, to czemu jej nie wzieliście?
skoro piszesz, że zarabiasz 1200 zł (oczywiście śmiech na sali), to podwyżka rzędu 800 zł netto to prawie 80% wzrost... mało???
podejrzewam, że każdy by chciał taką podwyżkę dostać...

@graboś
święta racja... podpisuję się pod tym obiema rękami...

dlatego sie tak kończy ,niestety płytko... dosłownie..

Jeszcze jednej piosenki poszukuje aby nie zakladac ponownie tematu- odnawiam ten. Zna ktos moze tytul tej piosenki?

http://youtube.com/watch?v=7OTyeSJcDAg

Z gory dzieki

dobra fota :)

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

ten tez ma kamerki i wszyscy chuczą bo znana postac z telewizji i z zamachow na samoloty hahaha

Jarek

to widocznie praujemy w roznych szpitalach.
bo w tym w ktorym ja pracuje sanitariusze tez nie mowia dzien dobry.
a ty malachit sie krecisz po szpitalu ot tak czy sam jestes sanitariusz? bo sadzac po tym jak cie to ubodlo to chyba to drugie
i nikogo nie obrazam piszac prawde. jak juz tak sobie szczerze dyskutujemy. zreszta moglbym napisac sporo ciekawych rzeczy rowniez na temat pielegniarek ale zachowam dla siebie. na razie.

Sorry ale ja sie nie smieje z sytuacji..? Tylko z tego , że poprostu nie mają co już fotografować tylko , szczękę leżącą na ziemi... dajcie spokój ...

@psilocyber:

czy ty przypadkiem nie nadajesz z dyżuru, CIOŁKU?
patrząc po Twoim IP, to tak właśnie jest hahaha

"[saneone@mordor ~]$ ping szpital-lomza.pl
PING szpital-lomza.pl (80.240.162.99)"

ja *******ę... teraz to jesteś dla mnie śmiesznym człowiekiem...

albo jeszcze podaj nazwisko i numer PWZ (żebym wiedział, że nie zmyśliłeś nazwiska)...
zadzwonię do szpitala i się zapytam czy przypadkiem nie masz dzisiaj dyżuru...

chyba, że tchórzysz...

a ty mi podaj numer do twojej kobiety to zaraz podjade i sie nia zajme...

Zwracam honor loosac !. To ja źle przeczytałem. Oczywista że w tym kontekscie nie odnoszę swej wypowiedzi do Ciebie !.

Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

podjedziesz? po piwie?

coraz ***** lepiej hahahaahah

jak, powywijasz fallusem jak sznureczkiem? Skoro nie potrafisz w zyciu zawodowym stanac na wysokosci zadania, to jak chcesz dogodzic kobiecie?

już Ci proponowałem...
podaj nazwisko i numer Prawa Wykonywania Zawodu... zadzwonię do szpitala i spytam, czy nie masz aktualnie dyżuru...
wtedy się wyjaśni...

a z resztą **** Ci w kakao... tak jak zapewne lubisz...

Oj, a dostaloby sie frajerowi. Za narazanie zdrowia ludzi tez.

to sie bedzie dzialo, a potem mamy plan chyba na yamke ruszać :D

dobranoc idę spać

tommeknet: a ty tylko o yamie :P kiedy nie gadac o imprezie -zawsze yama :P

hahhaha

Jarek

Lekarzu pokaz co masz w garazu!!!!!

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

a ja postaram się o dobre buty z cholewkami, bo przecie Oni nie mają czym jeżdzić...

0:0

Sony Eriscon k508i w stanie wyśmienitym(lepiej niż bdb) wizualnym i technicznym. Ma wszystko co powinna mieć koma. Sprzedam ci ją za 200 zł

atbis,
na jakiej podstawie sądzisz, że którykolwiek lekarz jest konowałem, znasz zaczenie tego słowa, czy używasz go w "zaczeniu potocznym" jak Przemysław Gosiewski? Uważaj, on już ma sądowy nakaz publicznego przeproszenia człoków PO za nazwanie ich grupą przestępczą, jak się później tłmaczył, użył tego terminu w "znaczeniu potocznym"!

1.czy wiecie, że za kadencji dyr Jaszewskego o ponad 50% wzrosła ilość etatów w admiistracji a ilość lekarzy (i pielęgniarek) prawie się nie zmieniła? nic dziwnego, że nie ma pieniędzy dla białego personelu.
2. czy wiecie, że likwidacja oddziału zakaźnego była przewidywana już od kilku lat i aktualna sytuacja tego oddziału ma niewiele wspólnego z aktualym strajkiem.
3. lekarze nie walczą o większe pieniądze w ogóle, tylo o to, by zarabiać tyle co teraz, ale w 160 godzin miesięcznie, a nie w 260 - 300 (a w sezonie urlopowym więcej)

ADALL oczekiwałeś że ktoś wyciągnie dla Ciebie odszkodowanie od ubezpieczyciela za darmo? Albo może za kilka marnych procent? Nie rozumiem Twojego podejścia w tym momencie. Jak ja chce zarobić to ok,ale jak ktoś to już nie dobrze. A czy Ty użerałbyś się miesiącami z ludźmi,prowadził dokumentację,jeździł na placówki i po sądach,zbierał materiały dowodowe,zatrudniał ludzi,inwestował w sprzęt,utrzymywał biura i pracowników za darmo? Wystarczyło by Ci na to 5% prowizji? A gdzie zysk i motywacja do dalszej działalności? Załóż taką firmę i spróbuj podziałać na rynku to Ci te "hahahahaha" raz dwa z posta zniknie,zobaczysz. Z takim podejściem zapewne sam sobie np. zoperujesz wyrostek jak przyjdzie co do czego,bo po co dździercom płacić za zabieg,nie? Niektóre rzeczy są praktycznie nie do zrobienia bez pewnych instytucji,a płacisz dlatego,że one mogą w przeciwieństwie do Ciebie,ale przecież nikt Cię do tego na siłę nie zmusza.Proste. I jeszcze jedna oczywista rzecz: im większa ściągalność pieniędzy w bardzo krótkim czasie,tym większa renoma etc,a za to (głównie) też się płaci.No chyba,że się myle,w co nie wierzę w tym przypadku...

No no no jaaaasssnneee, że jestem. Cześć tomek nie pisz <zegarek>

Chyba nie poszedłeś spać?? Co??? <ziewa>

no trza było komure wyciągnąć i nasze miasto było by sławne heheh :D lepszy film by był niż z 3lo hheheh

raco a tobie to przeszkadza sam fakt odbycia stosunku w miejscu publicznym czy "niecywilizowana" pozycja ??

@xxxANGELxxx
Film ma popularność niezłą i jest już nominowany do oscara, a to mówi samo za siebie :-P

Nie jest nominowany tylko jest polskim kandydaten do Oscara. A to różnica.

apostata

W pełni popieram akcje ;)

URATUJ POLSKĘ - schowaj babci dowód w dniu wyborów! ... i dziadkowi tez - tak na wszelki wypadek :P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org