Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Anna Mucha bawi się pod krzyżem |
KierMek, lap juz wraca, jak GPS wroci to wroci Wardriving, szykuj transport :) BTW: to musi byc jakis dziwny sprzet: "Search results for "00:10:60" MAC Address Prefix Vendor 001060 billionton systems, inc."
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Anna Mucha bawi się pod krzyżem |
tak mieszkam na poludniu...ale ostatnio sie rozczarowalem przy zakupie z internetu... wiec nie wiem czy az na taki zakup sie zdecyduje...a chodzi o sklepy w miescie to od razu mam gwarancje...nie musze wysylac czy cos w tym stylu...czuje, ze bardziej bede klientem(wasz klient, wasz pan) jeszcze pomyslec
|
|
Który z elektromechaników mógłby sprawdzić komputer w fordzie eskorcie - w miarę za rozsądną cenę??
|
|
_M_L_Ł nie obraaj ludzi bo to brak cooltury! nie jesteśmy pedalami
|
|
Nie ma to jak sie zarejestrowac, zeby zrobic reklame.
|
|
no wnukiem firmy tez :)
|
|
Jan Maria
|
|
Madzius:)
|
|
Spoko, chodzilo mi o maro7, troche mnie zirytowal jego post.
|
|
Genowefa xD
|
|
ta scena rzeczywiscie byla ciekawa....zmiana pozycji z kuchty domowej na pania wieksza od zony generala..ukazana w kilku minutowym dialogu.. nie wiem czy wiecie ale niektore teksy a nawet wiekszosc faktow ktore dotycza faktycznego mordu przez zsrr na polskich oficerach pod katyniem pochodza z odnalezionych osobistych zapiskow przy ekskumacjii tysiecy cial???? w necie mozna odnalezc strony a na nich takowe zapiski,pamietniki itp; jezeli interesuje kogos problem katynia moze sie naprawde duzo dowiedziec...
|
|
Która szkoła języków obcych jest najlepsza według Was pod względem nauki mówienia tzn żeby nauczyć sie dobrze gadać po Angielsku :) tylko to nie chodzi o maturę tylko tak jeśli chciałabym później gdzieś wyjechać :) z góry wielkie dzięki :)
|
|
Bogumiła "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
http://www.otwieramy.pl/?p=69706 można sprawdzić, czy da się na tym zarobić... kliknijcie w link i się rejestrujcie... jak coś zarobię, to dam znać... tu jest jakieś wyjaśnienie: "Właściciele http://www.netpress.pl/ NetPress Digital Poland w którą 1,6 mln zł zainwestował fundusz venture capital MCI, razem z właścicielami wydawnictwa ZłoteMyśli.pl robią projekt. Generalnie z tego co wywnioskowałem to robią program partnerski, w którym będzie można w ramach jednej strony sprzedawać produkty obu tych firm. Nie wiem czy to coś ciekawego bo obecnie najlepszy partner złotych myśli zarabia po 1500 zł miesięcznie, a cała reszta dużo mniej. Netpress obecnie chyba oferuje 5% od zakupu dla partnerów. Ludzie się napalili (mają już chyba kilkadziesiąt tysięcy ludzi zapisanych) ale nie wiem czy dobrze czy to źle (nie ten target). Zobaczymy."
|
|
ja kiedyś miałem skalarki ale zdechły... były ładne
|
|
Idea szczytna, ale możliwości realizacji - okrutne :) Pozdrawiam.
|
|
najlepsze second hand'y / lumpeksy / ciucholandy w Łomży ????
|
|
a ja czuję, że jest szybszy :) wskaźnik aż mi monitor przestawia jak otwieram 4lomza ;) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
ADRES
|
|
IST RLZ! %-)
|
|
omg hahahaha Pifpaf
|
|
I ja odwiedzam Butterfly na Legionów i tam są naprawdę fajne ciuszki z outletu.Ostatnio kupiłam zajefajne leviski nówki w superr cenie. Może nie jest wielki ale za to ok!
|
|
Na malachowskiego powstal cały kompleks szmatlandów:) Calkiem niedawno otworzylo sie 3 i to prawie obok siebie. Pifpaf
|
|
nie jestescie pedalami tylko macie sie ku sobie sorki za brak kultury od teraz bede mowil homoseksualisci lepiej ?? :D
|
|
kuzwa mać IST w siurka leci od września kopali kabel na jantarze i do tej pory nie zrobili i nie wiadomo kiedy będzie net ;/ a bym przeszedł na IST.
|
|
http://www.wrzuta.pl/audio/vVnx4MaE90/
|
|
Post do skasowania. Zmarnowalem pare minut na rozwiazanie testu, zeby sie dowiedziec, ze aby poznac wynik nalezy wyslac 2 smsy, z ktorych kazdy kosztuje 9zl bez VAT... Oczywiscie czesc tej kasy trafia na konto pana Zakwas, bo odnosnik zawiera nr jego konta w serwisie. Ewidentna reklama i niech administrator robi swoje. Zbych
|
|
Szokująca sytuacja-ja osobiście tam nie byłam w tym miejscu,ale jeżeli ta kobieta tam jest to uważam,że należy po prostu zadzwonić jak najszybciej na policję,bo może się ona okazać zaginioną osobą,której poszukuje rodzina... Pifpaf
|
|
Chodzi o to, ze jesli chciales przestrzec, to mogles napisac, ze ktos Was w takiej sytuacji podgladal i zalecasz ostroznosc np ;) Z pominieciem tego ganiania po lesie z pewnoscia. To zakrawalo bardziej na poszukiwanie delikwenta i probe ustalenia kim on jest, byc moze w tym samym celu w jakim go wczesniej goniles. No daruj, ale znow zmieniasz zdanie kolejny raz. Wczesniej pisales, ze nie masz zamiaru uciekac przed problemem i nauczka mu sie nalezy, teraz jako oficjalna wersje przyjales, ze chciales ostrzec, aby nie jezdzic do lasu... To jest forum, tu latwo przesledzic, kto co pisal. Moze i metody o ktorych napisal ADALL sa standardowe, a ile kreatywnosci wymaga wyjazd do lasu? Zauwaz laskawie, ze o hotelu zostalo tu napisane w kontekscie bezpieczenstwa, a to znow Ty wyjechales z jakimis dziwkami i braku szacunku... No to daruj, ale jak widac wiekszosci samochod sie kojarzy jeszcze gorzej, pod tym wzgledem. Tekst o wapniakach, hotelach i kolacjach powala :) Dobrze, ze mamy takiego znawce kobiet tu na forum, widac wiele sie jeszcze mozemy nauczyc ;) Trzeba juz bylo wogole nie poruszac tego watku ;) Bo w kontekscie czepiania sie Twojego podejscia, to chcialbym zauwazyc po raz kolejny, sam zaczales: "hehe no ladnie, moze nie macie dziewczyn i nie wiecie co oznacza zajac sie soba, ale nie musicie nadrabiać robiąc z siebie idiotów panowie" No to co sie teraz dziwisz? Pokazales swoje wysublimowane podejscie do tematu, teraz sie wszyscy smieja. I zrozum wreszcie, ze jesli traktujesz seks w miejscu publicznym jako urozmaicenie jak sam napisales, to przygotuj sie, na obecnosc przypadkowych gapiow. A nie pozniej chcesz ludzi bic, bo masz prawo sobie "pourozmaicac". Nie rob rzeczy na ktore nie jestes psychicznie przygotowany albo nie rob z siebie ofiary pozniej. Sa ludzie, ktorzy takie rzeczy lubia i nie przeszkadza im, ze ktos zobaczy, tylko oni pozniej nikogo nie leja, wiec moze przemysl czy takie urozmaicenia sa na pewno dla Ciebie. Mozesz sobie uznawac za chamstwo i debilizm, Twoje prawo... Szkoda, ze nie widzisz, ze wiekszosc wypowiedzi caly czas tyczy sie podgladacza, tyle ze punkt widzenia wiekszosci rozni sie od Twojego i to zdaje sie przekraczac Twoje mozliwosci pojecia. Uwazasz, ze wszyscy sa debilami, bo nie popieraja Twojego sposobu rozumowania. Moze stosunek ilosci osob popierajacych Cie do przeciwnych, powinien Ci dac do myslenia? Pozdrawiam.
|
|
do przeszukania jest niewielki teren. problem bedie raczej w tym czy lap bedzie wlaczony
|
|
... zaczęła być traktowana przez kierowców jak autostrada. Niestety zapomniano o wykonaniu "leżacych policjantów". A przydałoby się. Tylko patrzeć jak trafi sie nieszczęście. Ostatnio jeden z kierowców bezczelnie trąbił na starszą kobietę idącą tamtędy, a przecież droga ta jest również chodnikiem.
|
|
jeszcze sekretarki medyczne... :)))
|
|
Posłanka Hojarska
|
|
Autor: Maciek773 (---.elomza.pl) Data: 02-10-07 20:29 nikumaty: FIZYCZNIE jest maksymalnie 8mb/s. Fizycznie jest maksymalnie 7,8125 Mb/s = 8000 kbps. pamietajmy, ze MB ma 1024...a nie 1000 koziol0
|
|
Pacjent nie ****, może stać w kolejce cały dzień.
|
|
Tak, byłam tam pośrednio (że tak powiem). Znam szczegóły. Wiśniewski to karzełek ;)
|
|
w 100% popieram... to samo jest z Mazowiecką:(
|
|
a musial? kase wydali i jest gitara;)
|
|
I przeniosą się lanserzy spod statoil, jak kupcy ze stadionu...
|
|
po co Ci korki? chodz na lekcje i fakultety i wystarczy :P Pifpaf
|
|
kupcow ze stadionu przeniesiono wbrew ich woli :)
|
|
skąd wiesz że to odpowiedź z ŁSM?
|
|
no jasne jak się kontaktujesz z kimś z rodziny to w łóżeczku? bo nie rozumiem? :)
|
|
Dodam jeszcze, ze o ile pamietam to kiedys tam samochody nie jezdzily, pozniej tam dorobiono parkingi, wiec z pewnoscia nie byl ten chodnik projektowany jako droga. Dalej popatrz jakie tam sa znaki. Strefa zamieszkania oznacza, ze to osiedle, gdzie mieszkaja ludzie i to kierowca ma obowiazek zachowac szczegolna ostroznosc. To kierowca zdawal egzamin z przepisow, a nie ludzie i ma obowiazek ich przestrzegac. Wiec nie przerzucaj tej odpowiedzialnosci na ludzi, ktorzy maja prawo czuc sie tam bezpiecznie, a nie ogladac przez plecy, czy ich cos nie rozjedzie. Co maja dzieci na rekach nosic, czy prowadzic na smyczy moze, zeby na sekunde nie puscic ich luzem? pieżpa Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.
|
|
Chamstwem jest także to że jak się odkręci kurek od ciepłej wody to trzeba czekać zanim zleci woda zimna i dopiero po około 20 sekundach pojawia sie w kranie ciepła. Płacimy za zlatywanie zimnej jako za ciepłą... W skali miesiąca, kwartału roku to są już pieniążki...
|
|
A mogl by mi ktos dac nr tel te tej pani Jastrzebskiej?...Szukam jeszcze nauczycielki z angola powiedzcie mi kto jest dobry i moglby mnie przyjac na korki?
|
|
Cos Ty Pakero , podpis jest super, Ty zapewne też . Siedź tam jak najdłużej, a jak trochę kasy uzbierasz , to przejedź się po świecie. Wszędzie można pakować, a może w międzyczasie cos jeszcze zobaczysz. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
obslugiwalas pewnie impreze i tera wiem jak wygladasz :) hehehe DO Sumo/malaha: Lubisz jak Ci śmierdzą nogi ?ochyda.mam nadzieje ze jak z ludzmi rozmawiasz nic nie bije po nosie od Ciebie....Pozdrawiam i życzę mniej trafnych określeń swojej osoby Sumo/malaha.
|
|
pierre: a niby po co Panu Jackowi był a by (auto)reklama? :) Zbych
|
|
frertka co pani profesor prace domową zadała??:D "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Jak się żegnają lekarze: Okulista - Do zobaczenia! Laryngolog - Do usłyszenia! A Ginekolog - Jeszcze do pani zajrzę!! *** Przychodzi facet do lekarza i mówi: - Proszę pana bolą mnie bimbały. Lekarz na to, żeby poszedł sobie zrobić wszystkie badania bo tak od razu to nic nie wywnioskuje. Po badaniach facet znowu przychodzi do lekarza i pokazuje mu kartkę a lekarz: - Jezu!!!... - Co się stało? Co mi jest? - Zobacz tu pisze 'ob' - A co to znaczy? - Obciąć bimbały Lekarz znowu: - Jezu!!..... - Co się stało? - Zobacz pisze tu 'Rh+' - A co to znaczy? - Razem z hujem *** Wiejski lekarz pędzi autem 100kmh. Żona prosi: -Zwolnij, bo nas policja złapie. - Nie złapie, dałem mu zwolnienie do końca tygodnia. *** Lekarz do lekarza: -Wiesz, mam na oddziale dziwny przypadek. Pacjent już dawno powinien zejść, a on zdrowieje! Na to drugi lekarz: -No cóż, czasami medycyna jest bezsilna... *** 98-letni staruszek przychodzi do lekarza na badania kontrolne. Lekarz pyta go o samopoczucie, na co staruszek odpowiada: - Nigdy nie czułem się lepiej. Mam 18-letnią narzeczoną. Jest w ciąży i wkrótce będziemy mieć syna. Doktor myśli chwilę i mówi: - Niech pan pozwoli, że opowiem panu pewną historię: Pewien myśliwy, który nigdy nie zapominał o sezonie myśliwskim, wyszedł raz z domu w takim pośpiechu, że zamiast strzelby wziął ze sobą parasol. Kiedy znalazł się w lesie, z krzaków wyszedł ogromny niedźwiedź. Myśliwy wyciągnął parasol, wycelował w niedźwiedzia i wypalił. I wie pan co stało się potem? - Nie - odpowiada staruszek. - Niedźwiedź padł martwy jak kłoda. - Niemożliwe! - wykrzyknął staruszek. - Ktoś inny musiał wystrzelić! - I do tego punktu właśnie zmierzałem. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
swego czasu pracowałam w jednych z biur poselskich (staż) to przychodzili całkiem obcy ludzie i sami sie dowiadywali kiedy będziemy wpisywać kandydatów do komisji, zapisy, losowanie i tak to szło, ale najpierw trzeba ruszyć 4szanowne litery i zawczasu sie zorientować a nie na dwa tygodnie przed wyborami wielkie halo robić zresztą w internecie umieszczony jest harmonogram wyborów i wszystkie daty z nimi związane (między innymi terminy składania wniosków o prace w komisji) a więc może zamiast sie oburzać czasem trzeba troche własnej inicjatywy bo nikt do domu nie przyjdzie i sam nie zaprosi do komisji Zbych
|
|
A uczysz się gdzieś jak tak to w szkole możesz o ile masz tam siłke. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Cytat: Ciekawe. Wpada na forum, rejestruje sie i pierwszy temat promujacy kogos. Kto slucha takiej muzyki? LOL.
|
|
kurde szkoda tej babci :/
|
|
Ja nie przecze ze sie tak czasem ze starszymi dzieje. Jednak to co napisalem latwo zaobserwoiwac jesli ma sie dzialajaca pamiec :> Zbych
|
|
"Autor: basket23 (82.139.181.---) Data: 06-10-07 15:43 thx. tylko wczesniej cos z naglowkami trzeba robic " Jak sie najpierw pomysli to potem nie trzeba sie meczyc :)) PiS to szambo!
|
|
Ale dzieci nie mozna pilnowac 24h/dobe... to by bylo chore, a cos takiego nazywa sie nadopiekunczosc. Napisalem 3-latek, ale rownie dobrze mozna tam wstawic 4,5, czy 6-latek, zaden nie bedzie wystawal znad samochodu... Przeciez to sa osiedla, tam sie dzieci wypuszcza na dwor, zeby sie pobawily. Nie mozna robic drogi 5 metrow od placu zabaw i kazac rodzicom pilnowac dzieci... Gdzie one sie maja bawic w takim razie? Wkurzylem sie, bo mieszkam w poblizu tej "drogi". Wiekszosc tam jezdzi powoli, ale czasem sie krew gotuje, jak sie widzi idiote urzadzajacego tam sobie tor wyscigowy. Teraz przeciez robia na strzelnicy wielki plac zabaw, skate park, sciezka rowerowa itd... Ten chodnik-droga biegnie metr obok tego, ciekawe jak zadbaja o bezpieczenstwo. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
oo fajnie ja też mam akwa :D hehe Zbych
|
|
fLoorek: nie. ale jesteś dość blisko ;) PiS to szambo!
|
|
Howard czuł się winny całe dni. Nieważne jak bardzo starał się zapomnieć, nie mógł. Poczucie winy i wstydu nie opuszczało go ani na chwilę. Nie pomagało, ze cały czas powtarzał sobie: "Howard, nie martw się tym. Nie jesteś pierwszym lekarzem, który sypia ze swoją pacjentką, na pewno nie będziesz ostatnim. Na dodatek nie masz żadnych zobowiązań, więc nie trap się już!" Ale głos wewnętrzny przypominał mu: "Howard, ale ty jesteś weterynarzem..." ---------------------------------------------------------------------------------------------------Do lekarza przychodzi gej: - Panie doktorze zaraziłem się AIDS. Prosze mi pomóc. - Proszę jechać do Meksyku, pić tamtejszą wodę, dużo tequilli, jeść tortillas, chilli, burittos, dużo papryki i pomidorów. - I to mnie wyleczy ? - Nie, ale przypomni pan sobie, do czego sluży ****. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Panie doktorze, do której Pan dzisiaj przyjmuje? - Do tej - odpowiedział lekarz wskazując dłonią na lewą kieszeń...
|
|
Rene23 na pulaskiego mieszkasz tak i pewnie naprzeciwko hurtowni owocow u cykaly trafilem??
|
|
a w zamian? to jak lokata im dajesz więcej tym więcej dostajesz:);) chyba nie muszę się wpuszczać w szczegóły;)
|
|
Słusznie, co racja to racja. Tego właśnie nie wiedziałem.. :-( Ale dobrze sobie wykombinowałem i mam podpowiedź! A podśmiechujki ze mnie przyjmuję z pokorą... Rzeczywiście, ja miałem luźne skojarzenie na taka dziką odmianę tzw. dress-racing. Widziałem coś takiego w sierpniu na Pomorzu Zachodnim. Fajne to, ale baaaaardzo niebezpieczne. Tam to było na jakichś podsuszonych łąkach czy nieużytkach. A że to trzeba całej logistyki do tego - to fakt. No a tereny po poligonie Czerwony Bór to już całkiem są rozdysponowane? Zbych
|
|
kasa %-)
|
|
Kobieta lubi być zaskakiwana. Romantyczna kolacja, jakiś spacer, róża dana zupełnie bez okazji, jakiś miły (niekoniecznie drogi!) prezencik. A mnie najbardziej kręci uśmiech mojego faceta:)
|
|
Miejscówka to jedno, a przychylnośc naszych władz i służb mundurowych drugie. Na dzień dzisiejszy niedoprzeskoczenia!!
|
|
a co myslicie o pani Joanie Kaczynskiej? dobrze uczy?
|
|
Zebrało się na wspomnienia. Muzyka lat 90'. Pamietacie jeszcze tamtych wykonawców i ich piosenki? Podajcie tytuły ;) Rotary - Na jednej z dziki plaż ;) Całę godziny sie jej słuchało. Moja siostra szalała za Just5 albo L.O27 ;P
|
|
scanning505 nie wziOł tylko wziął to po pierwsze :) a po drugie nie Twoj interes czym jezdzi bo dla niego to Ty zapewne mozesz jezdzic rowerem ;) Borys-50
|
|
czy wie ktos moze co robi tp(chyba) na księżnej anny(chyba :P ) tam na przeciwko szpitala (po 2 stronie dwupasmówki ) ??
|
|
lo to sie popisales odpowiedziom
|
|
"a także przed i po" dobrze powiedziane :)
|
|
http://www.hdtv.com.pl/forum/showthread.php?t=16409 "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
yama schodzi na psy bo jest za dużo ludzi i jest zabardzo odjebana, tam jest za sterylnie i np. ja nie mogę się tam wyluzować i poczuć odpowiedniego klimatu. Ale po 5 piwkach dostaję ostrego kopa i zaczynam imprę.
|
|
|
Gryzienie/drapanie kapci/dywanów/mebli i wszystkiego co w zęby lub pazury wpadnie hihi "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
mysle, ze kfc Borys-50
|
|
jak w temacie... < wieczne im odpoczywanie >
|
|
No rzeczywiście, dopiero jak czytam wasze wiadomosci to skojarzylam ze ja tez jak pare razy wrocilam do domku późno to tylko sobie popatrzyłam na prysznic ;), jednym słowem ktoś nas tam rąbie w d...
|
|
Włosy mu sie kręcą
|
|
Jak maja nie brac, jak dostali tylko po 800 zl . Jak bez brania w lapowek maja splacac kredyty na nowe domy nie tylko lomzy . Trzeba tez zabespieczyc byt lekarskiej gawiedzi zeby wyrosly nam nowe zastepy uczciwych nie bioracych w lape lekarzy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |