środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rząd kupuje sobie nowe audi

potrzebuję fachowca, który naprawi pralkę.
Ile może to kosztować? Czy płaci się za samo przyjście gościa do domu, czy tylko gdy już coś zacznie grzebać? I w ogóle czy w dzisiejszych czasach opłaca się jeszcze naprawiać pralkę kupioną 6 lat temu?
Dzięx za pomoc :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rząd kupuje sobie nowe audi

To tak jak bym napisał, poszukuję gościa który naprawi mi samochód.
Nie podałaś jaka pralka i co się zepsuło, a przynajmniej jakie sa objawy "choroby". A poza tym co fachowiec to inna cena.

Witam...czy moze orientujecie sie w tym w jakim sklepie w łomzy jest najwiekszy wybor laptopow...

nie chodzi o to, ze nie chce mi sie lazic... tylko po co mam jechac na koniec miasta po to, aby zobaczyc jednego notebooka...

z gory dziekuje...

i

pozdrawiam

popartz w ogloszeniach i idz do jakiejs sm i tam mniej wiecej powiedza tobie jakie ceny maja to bedziesz zorientowana/ny

koziol0

co sadzicie o akcji "Idą wybory. Uratuj kraj. Zabierz babci dowód " ??

tomek o kamila czyli ze to pedaly buuu to nie jest slodkie ;/

Przyznaję się, to byłem Ja. Koniec tematu hehe.

Chłopie.....nie wydurniaj się....strasznie cięzko jest wejść na google i wpisać "reprezentacja" ???? Albo chociażby na głupim onet.pl wejść w zakładkę "sport"??? Ale jak masz, aż tak tęgi umysł to masz link : http://www.pzpn.pl/reprez_a.php

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

a ja już wstałem

kierMek: chcecie się całować z loosac'kiem ?

chcesz byc wnukiem firmy?

a czy ktos mi pomoze co do mojej prosby ?

w tym sezonie ja proponuje PISŁAWA zdrobniale PISIA

pozdrawiam i czekam na dalsze propozycje

nie no szczyt głupoty heh

a mnie chodzi o to, ze tego sklepu polecac nie bede:)) raz tam bylem i mysle, ze juz ostatni:)

pozdrawiam

A może Liliputa.

Proponuję jeszcze "Mordzia"

Wy odczuliście to zmianę internetu w Vectrze ? tako normalnie nic nie czuje żebym miał te 1MB . Zastanawiam się czy zmienić na IST za miesiąc czy zostać w vectrze na tym 1MB ?

A jak zrobić, tak żeby był jakiś wyraz, który w sobie zawiera link, jak w niego się kliknie to się idzie do danej strony ?

http://forum.scigacz.pl/faq.php?mode=bbcode#2
Cóż..ja też się poduczyć muszę:D

położne to może na porodówce jednak,
przecież ginekologia to nie tylko porody..

prosisz o odpieprzenie sie od Ciebie ale z tego co czytam to jedyny masz tu jakis problem. To ze podgladal Cie ktoś w miejscu publicznym ?? Rozmowa czasem zmienia tok skoro o twoim podgladaczu zostalo wszystko powiedziane to albo zakonczyc temat mozna albo zmienic konteks ktory przeszedl troche na twoje podejscie do przypadkowo napotkanych ludzi.... trzeba zdjac "klapki" z oczu i nie patrzec tylko prostolinijnie a spojrzec na calosc problemu.... Nie jest nim nawet to że ktoś zajrzał do twojego samochodu bo to ani wykroczenie ani przestepstwo( chyba ze masz szyby pomalowane na czarno) problemem jest raczej twoj problem z radzenieniem sobie z emocjami, stresem i sytuacjami nie zaplanowanymi z twoich wypowiedzi widac ze na wszystko reagujesz zloscia i agresja
- na czlowieka ktory byl w lasku domniewanego "podgladacza"
- na uzytkownikow forum tych co komentuja twoje zachowanie
- na tych co napisza cos o twojej pannie

ale skoro wglebiles ludzi w tak intymne zycie publiczne i nikt tu nie jest podgladaczem, ale sam opowiadasz ze wolicie las jak hotel do zabawiania sie to chyba kazdy ma prawo ocenic wasze zachowanie wedlog przyjetych standardow
twoim zdaniem naganne jest wkraczanie w czyjas intymnosc ale za chwile dzielisz sie tym z tysiacami ludzi czytajacymi to forum opowiadasz w jaki sposob chciales zlamac obowiazujace prawo "dajac komus nauczke"
NIe potrafisz wziasc do siebie slow krytyki bo w tej twojej smiesznej historii zlym bohaterem jestes ty
uzytkownicy forum chca ci przedstawic ze twoje zachowanie bylo nie wpozadku to piszesz ze nie rozumieja i ze pisza nie na temat

chciales tu na forum albo komus zaimponowac pewnie teraz sam juz nie wiesz co chciales osiagnac
ostrzec ludzi przed czym ??
ze mozna kogos spotkac w jednaczewiaku??
sorki ale ameryki nie odkryles
to tak jak bys ostrzegal ze przechodzac przez ulice mozna "spotkac" samochod

chciales powiedziec ludziom ze jak maja zamiar sie "pukac" niech robia to w hotelu albo w domu bo tam nikt tego nie zobaczy ???
no to o tym samym mowi wiele osob na forum ...
ze jak beda w miejscu publicznym to moze ktos to zobaczyc ??? skoro wybieraja takie miejsce to chyba sa na to przygotowani
bo skoro nie sa to pozniej ganiaja ludzi po lasach pisza tematy na forach

IRONIA(tak jak bys sie pytał to nie bierz tego do konca serio)
moze sciagnijmy tam telewizje, kamery na podczerwien wy przyjedziecie bedziecie "zajeci soba" a on moze znow przyjdzie to bedziesz mial to na tasmie wrzucisz na youtobe i zobaczymy czy to podgladacz czy przechodzen ....
albo zrobmy mistyfikacje napiszesz kiedy i o ktorej przyjedziecie do lasku by sie "zajmowac soba" a wtedy urzytkownicy forum przyjada zajma strategiczne miejsca i beda czekac na podgladacza gdy juz sie pojawi zobacza o co mu chodzi zlapia go i bedzie mozna sie dowiedziec co chcial zrobic

tylko co mu grozi za podgladanie w miejscy publicznym ??
wychlostasz go ?? oskalpujesz?? a moze na starym rynku zakujesz go w dyby ??

Hmm... ale bedziemy wtedy pewni ze to podgladacz ....

Moze cos takiego jest warte bedziesz mogl wejsc na neta i napisac ze 100% pewnoscia to byl podgladacz :D

gfx jezeli w moim poscie zawarlem jakis niezrozumialy wyraz nie zajmujcie sie nim z panna ani rodzina po prostu tu napisz ja ci wyjasnie :D

JBB Najlepsze :)

he hehe:)

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Takze mam 2 wolne miejsca do Olsztyn,studiuje zaocznie, i jezdze na weekendy.Najblizszy w ten piatek.

No a jak JBB najlepsze kielbasy i wedliny

Niusia bylas tam ??

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Przychodzi murzyn do lekarza i mówi:
Panie doktorze chciałbym się zbadać,
to prosze się rozebrać-mówi lekarz,
murzyn rozebrał sie naco lekarz,
prosze zrobić tutaj mostek pod tą ścianą,
murzyn wystraszony po co ma robić mostek zdziwiony ale zrobił ten mostek na co lekarz,
no to jeszcze pod tą drugą ścianą,murzyn ciach i zrobił,
no to jeszcze koło tego kaloryferu,murzyn ciach i rozebrany mostek zrobił,
no to jeszcze obok tego krzesła,murzyn ciach i mostek zrobił,
oblatali cały szpital,murzyn zrobił 3000 tys. mostków, i pyta się lekarza:
paniedoktorze a po co ja ćwikam tak te mostki?????
wie pan,kupilismy czarne biurko i nie wiemy gdzie postawić...!!!!!!!!

chachacha......buuuuuułłłaaaaaaa....!!!!!!!

"hehe no ladnie, moze nie macie dziewczyn i nie wiecie co oznacza zajac sie soba, ale nie musicie nadrabiać robiąc z siebie idiotów panowie"

re: nadal nie widze mojego "wysublimowanego bla bla...", mialem na mysli wlasnie nie kojarzenie tego z sexem. Zajac sie soba mozna odczytac jako wzajemne zainteresowanie sie soba, chocby podczas wciagajacej rozmowy...ale widze ze sexualnosc jednak w tym watku najwiecej was bulwersuje...

Mozesz sobie uznawac za chamstwo i debilizm, Twoje prawo... Szkoda, ze nie widzisz, ze wiekszosc wypowiedzi caly czas tyczy sie podgladacza, tyle ze punkt widzenia wiekszosci rozni sie od Twojego i to zdaje sie przekraczac Twoje mozliwosci pojecia. Uwazasz, ze wszyscy sa debilami, bo nie popieraja Twojego sposobu rozumowania. Moze stosunek ilosci osob popierajacych Cie do przeciwnych, powinien Ci dac do myslenia? Pozdrawiam.

re: nie oczekuje poparcia, poprostu nie zycze sobie oceniania mojego zachowania. Dla nie przytomnych: W lasku MOŻE byl/jest jakiś podglądacz wiec 'be carreful'...nie bede sie wiecej rozpisywac

Jakiś mądry człowiek kiedyś powiedział, że jeśli znajomy nam powie, że jesteśmy chorzy, to powinniśmy go zignorować. Jeśli drugi powie to samo, to powinniśmy się zastanowić. Ale jeśli trzeci, to natychmiast pójść do łóżka i wezwać lekarza.

Dedykuję Tę myśl gfx-owi...

re: a ja Twoim rodzicom..wez mnie juz nie wpieniaj stary bo jak nie masz nic do dodania to zamknij puche i sie nie odzywaj.

prosisz o odpieprzenie sie od Ciebie ale z tego co czytam to jedyny masz tu jakis problem. To ze podgladal Cie ktoś w miejscu publicznym ??

re: moj problem to moj problem. jedyny cel umieszczenia tej historyjki na forum to dla ostrzzenia innych. wy robicie z tego problem.

NIe potrafisz wziasc do siebie slow krytyki bo w tej twojej smiesznej historii zlym bohaterem jestes ty
uzytkownicy forum chca ci przedstawic ze twoje zachowanie bylo nie wpozadku to piszesz ze nie rozumieja i ze pisza nie na temat

re: oczywiscie...wybacz wulgaryzm ale juz nie mam siły odpisywac kulturalnie na tak rażąco pieprznięte komentarze...nie widziales/as jak to wszystk osie odbyło - wiec oceniasz wg glupich standardów - on zagladał - wyraznei sie czaił...zreszta nie wazne.

gfx jezeli w moim poscie zawarlem jakis niezrozumialy wyraz nie zajmujcie sie nim z panna ani rodzina po prostu tu napisz ja ci wyjasnie :D

re:idiotą jesteś i to wybitnym. ".przeczytaj wyraznie SŁOWO PO SŁOWIE moj pierwsyz post..zwłaszcza jego końcówke..jak nie łapiesz to zawołaj rodzinę moze razem przedyskutujecie" <--(to moje slowa..)nie jestes na tyle kreatywny zeby wymyslic cos wlasnego?

---------------------JUZ ODPUSZCZAM SOBIE TEN WATEK. WAM TEZ POLECAM------------- to moj ostatni post, ludziom ktorzy cos wniesli w temat dzieki, ludziom ktorzy zajmuja sie ocenianiem mojego zachowania...zwyczjanie nie dziekuje...i polecam zajac sie czyms bardiej kreatywnym. naisalem to z nadzieja ze ktos wezmie do siebie ale oczywiscie banda madrali i cfaniaczkow odrazu zrobila z tego sąd nad moja osoba. Zdecydowanie NIE POLECAM nikomu wypowiadac sie powaznie na tym forum - topici typu "kto ma najwyzsza srednia na fotka.pl" sa tutaj na poziomie...takze walcie śmiało...

ps: teraz madrale i cfaniaki maja pole do popisu. ja tutaj juz nie zajrze - mozecie mi jechac :) prosze bardzo wyzyjcie sie...hipokryci...pozdrawiam hehe

ps2: zyczcie mi powodzenia bo sie zareczyłem. [jezeli mozecie to uszanowac to prosze - nie komantowac tego] [niektorym moze byc przykro]

z wyrazami szcunku, czasami bez, gfx

Puchę, łosiu, to masz sam i od moich rodziców wara, bo ja się ani nt. Twojej kobiety ani Twoich rodziców nie wypowiadałem.

Gotujesz się, że większość forumowiczów robi z Ciebie bekę. Ale w swojej mózgownicy nie potrafisz wyciągnąć z tego żadnych wniosków. Przez myśl Tobie nie przejdzie, że jednak w jednym elemencie postąpiłeś niesłusznie. Nieeeeeeee!!! Pan gfx - alfa i omega.

Pifpaf

Złapałem za najbliższe narzędzie do samoobrony, założyłem buty i wybiegłem za nim. Szukaliśmy go po lesie przez kilkadziesiąt minut, bez skutku.

...", mialem na mysli wlasnie nie kojarzenie tego z sexem. Zajac sie soba mozna odczytac jako wzajemne zainteresowanie sie soba, chocby podczas wciagajacej rozmowy...ale widze ze sexualnosc jednak w tym watku najwiecej was bulwersuje...

haha nie ma ja wciagająca rozmowa o 22 w samochodzie w lasku jednaczewski na bosaka :D

mowisz ze jak sie rozmawia na bosaka to studzi jakie zapedy ?? wogle w czym to pomaga ?? a moze odswierza umysl

ten post nie ma na celu jechana po kims czy co kolwiek innego tylko mnie to zastanawia
wywnioskowalem ze zalozenie butow nie jest synonimem ubrania sie (wiec po co wogle je bylo zdejmowac ??)

jedyny moj pomysl to ze jak wchodzac do domu zdejmuje sie buty ale do samochodu ?? Aby w samochodzie panowala domowa atmosfera to tez je sie zdejmuje ?? whatever

Tylko to jest jednoczesnie chodnik. A chcialbym zauwazyc, ze kierowcy sa tam zobowiazani do nie przekraczania 20km/h. Za to niektorzy geniusze chyba postawili sobie za punkt honoru wjechac z jak najglosniejszym rykiem silnika i z usmiechem na gebie przejechac najszybciej jak sie da. Czasem az mnie podnosi. Tam chodza male dzieci i tylko czekac az kiedys sie cos stanie. Wyleci taki szkrab 3 letni spomiedzy zaparkowanych samochodow i po sprawie. Powinni tam zrobic wiecej progow jak najbardziej. To jakie predkosci tam niektorzy rozwijaja to jest przegiecie. Do tego nawierzchnia bardzo marna, troche rozsypanego zwiru, slaba przyczepnosc, nieszczescie gotowe. Ale u nas trzeba nieszczescia, zeby ktos dupe ruszyl.

Saddam w starym popie mialem aktywowane pakiety minut i smsów.... po przejsciu na Orange Pop tamte pakiety zostaly po prostu uniewaznione... nie pisalo o tym nigdzie ani o tym ze w Nowym Popie czas realizacji zamówienia na pakiet wynosi az kilkanascie godzin!W starym popie pakiet jest aktywowany od razu.... wrrr

"....Wyleci taki szkrab 3 letni spomiedzy zaparkowanych samochodow..." - to już nie pilnujecie takich dzieci ? gdzie wasze rozumy?
Normalnie totalna ignorancja. Jak możecie nie pilnować ?!, przecie takie głupki jeżdzą, jak sami piszecie !

A tak nawiasem to chodnik jest obok... tylko trza się rozejzeć nieco a nie po ulicy poginać i mieć pretensję....

< wieczne im odpoczywanie >

"powstaną ludzie na licencji open source"

a bedzie mozna dostac nerke w wersji OEM?

Kobiety z natury są egoistkami i myślą tylko o sobie...

nie no tragedia :/

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org