wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dlaczego zagłosuję na Bronisława Komorowskiego

Łomża to Łomża. Nigdzie indziej nie znajdziecie takich rond, nigdzie indziej nie poczujecie tego zapachu z zakladow ziemiaczanych, nigdzie indziej nie ma takiego parku jak małpi gaj ... dużo by wymieniac ... Łomża jest jedyna w swoim rodzaju i z dnia na dzien staje sie jeszcze piekniejsza.

"MOJE MIASTO ŁOMŻA"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dlaczego zagłosuję na Bronisława Komorowskiego

Tak na klawiaturze, chociaż nie na wszystkich jest taki przycisk POWER !!!

oferta super. A ile dają zapomnieli powiedzieć. Hm, za 1100 na rękę na dzień dobry (300 euro, 200 pundów - może źle policzyłem - sorrki) - tygodniówkę robola na zachodzie - a może to prima aprilis ze strony milicji? I jeszcze wymaganka - wyższe wykształcenie - buhhhaaaa. Kolega (19 lat, zawodówka w W-wie na druku na dzień dobry dostał 3000,- zeta, a jak się sprawdzi + 50 procent - i to na łapę).

Ale po zawodówce nie możesz w świetle prawa pałą przylac

czuubek no to goń na Wojska Polskiego bo to chyba ofert dnia.

Moj kumpel w 6 podstawowce mówił ze się enterem włacza...
No ja mam na klawie, taki przycisk ale niestety nie działa...(jest Power, księzyc? i słoneczko?) xD

Tylko powiedz ile ten kolega zarabia brutto. Mam znajomą która pracuje w Wawie w sklepie odzieżowym i zarabia średnio miesięcznie 2,5 tys. tyle że na papierze oficjalnie zarabia 850 zł. Także przyszłościowo to niezbyt ciekawie wygląda.
Praca w policji może rzeczywiście nie jest kusząca jeśli chodzi o zrobki ale ma kilka plusów, przedewszystkim stabilnośc zarobkowa, po 15 latach możesz przejść na emeryturę, i podjąc kolejną pracę (pobirając oczywiście emeryturę) bądź też przejść po 35 latach wówczas masz wyższą emeryturę.
Poza tym do poborów dochodzą wszelkiego rodzaju trzynastki, "mudurówki", premie itd. a jak masz wyższe wykształcenie możliwość szybszgo awansu.

btw. marasklep nie polecam, dlugo przesylki ida, do 3 dni minimum.

kulturystyka.sklep.pl <- ! przesylka kolo 7-8 zl.

btw. otworzyli nowy sklep z odzywkami na krotkiej 10, za olenka w kierunku weterynarza.

Praca dla informatyka.....wymagania niewielkie.... i aż 900 zeta na rączkę. Hi, hi....
http://www.pracuj.pl/oferty/399831.html

Ej ABCD poco przywalić pałą, policjanci umieja sie tylko chować w krzakach i uciekać.

czuubek: tym razem się nie popisałeś. Zawód maszynisty offsetowego (myślę, że o tym piszesz) jest jednym z najlepiej płatnych w Polsce. W tym zawodzie wręcz nie powinno się posiadać wykształcenia innego niż zawodowe. W Łomży też zapewne dostał by bardzo dobrą propozycję finansową. Oczywiście, jeżeli to jego wykształcenie jest zawodowo kierunkowe, poparte odpowiednią praktyką a nie jakieś np. rolnicze.

a która to taka opcja?
ja mam:Zaawansowane zarządzanie energią(APM)
Zasilacz UPS
schematy zasilania
zaawansowane
i Hibernacja
??

matka natura.

Dzięki za wszystkie odpowiedzi.

Również wiele dobrego słyszałem o szkole PJWSTK, jednak to nie na moją kieszeń. Chciałbym koniecznie zacząć studia w tym roku, bo jak sobie zrobię przerwę to na pewno już do nauki nie wrócę. Poklikam jeszcze w WWSI i WIT. Coś muszę wybrać.

Pozdrawiam.

Ostatnio zauwazylem brak jednej z wielu znaczacych postaci na forum. Widzial ktos Mieczkosia997?

A co do bycia policjantem - w stanach mundurowy dostaje 30 dolcow za godzine, a jesli ma przy sobie pistolet (to znaczy wyzsza ranga) to od 30 do 50. To sie przelicza ok 80-140 zl za godzine. Srednio zatem dniowka wynosi ok 850 zlotych.

haha wlacz kompa za pomoca klawiatury ? =D

książe janusz

Cytat:

Puk, puk w główkę..., troszkę trzeba się puknąć. Większość artykułów spożywczych po dodaniu tych 7-8 zł to 100% marża. Ale mimo wszystko jestem zainteresowany bo to jakaś niecodzienna wygoda. Nie będzie niestety wytłumaczenia, gdyż do tej pory można było iść po sól do sąsiadki. Teraz kurier przywiezie.

ADALL - to brzmialo jak Jestem za, a nawet przeciw.

flloorek kochasz USA co ?

dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/

W Olsztynie ???? Trenuję... a czemu pytasz? Studiowałeś w Olsztynie, czy jak???? :-)

the thruth tracker

nudzi mi sie... znacie jakies fajne stronki??

the thruth tracker

Czy ktoś z forumowiczów wie gdzie w Łomży znajdują sie antykwariaty z podręcznikami szkolnymi (m.in. gimnazjum)? Proszę napiszcie, z góry wielkie dzięki

otoworzyli nowy w uzywaku na 3maja, na dmowskiego po schodakch w dol, na roku senatorskiej i gielczynskiej, na poludniu dwa,a tak wiecej to nie kojarze;p

jasne;p

the thruth tracker

w Niedziele na placu koło dworca PKS ( koło DEMARTU) stoją gołębiarze. Część z nich sprzedaje pszenicę.

Film z YouTube pomógł w schwytaniu złodzieja

Film przedstawia mężczyznę, który powoli krąży po sklepie, następnie wkłada pod kurtkę laptopa i wychodzi. Wzbogacony motywem muzycznym z "Różowej Pantery" film zdołał przyciągnąć 500 tys. widzów z całego świata. Wśród nich znalazła się osoba, która rozpoznała złodzieja i zawiadomiła policję.

W czwartek 50-letni Dawson Anthony Bliss przyznał się do winy przed sądem w Greymouth i został skazany na grzywnę w wysokości 2 tys. dolarów nowozelandzkich (1480 USD); musi też zapłacić drugie tyle odszkodowania.

;-)) ten YouTube to niegłupa sprawa ;-)) heh , można powiązać przyjemnie z pożytecznym :-D

Pozdrawiam

bo tam mieszkaja antykwariusze

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

Zadzwon pod 602790248, za 600 masz auto pod domem

Czy to nie parodia? 2 tygodnie? A może tak by zrobili to po lecie kiedy chłodniej będzie?!

a ja mam nadzieje ze przywalilo w ktoregos z naszych piłkarzy

nigdy ci PC-TA podczas burzy nie rozwalilo?

no nie gadaj... LOL

agawa - tak jescze tylko tego brakowało, wcale kadry niezbierzemy na jakiś mecz....

SkalarMPT ma rację. Piorun uderzył w pole między Przykoszarową a Zawadami Pzredmieście. Najlepsze jest to, że uderzył w ziemię a nie w wysokie drzewo, które było obok. Aż mi szyby się zatrzęsły, a w domu zrobiło biało, bo to jakieś 300 metrów ode mnie.
Człowiek zawału mało nie dostanie przez tę pogodę...

Dokladnie... i wez sie burzy nie boj i czuj sie bezpieczny w miescie jak to i tak nie w budynki czy drzewa tylko w ziemie wali...

Ares

wie ktos moze o ktorej to sie zaczyna?? kto tam bedzie gral??

A kiedy to ?

Ja polecam Mio C220 ale nie wiem czy sa mapy polskie. 200 dolarow jak na taki GPS to bardzo tanio.

straszne;/

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Ty SaneOne w jaki temat bym niewszedl to ty po 5 razy sie wypowiadasz gangsterze ty.Wielki z ciebie raper cale zycie przed komputerem filozof uliczny.
pokemonie z wirtualnej krainy...

www.bialekozaczki.pl

...uve uve rozj_ebał kolażówe !!!!!!!!!!!!!!

Z tego co mi wiadomo to w jedwabnym powstał nowy club EXITnight i tam od tej soboty co będzie to mają być imprezy hause i techno a w piątki czarna muza byłem tam klub jest fajny ma swój klimat i jak teraz będzie taka muza to będzie naprawde zajebiście

Dziś Rafał Boguski ponownie grzał ławę rezerwowych Wisły K. Może wiesz "mieszkaniec7" jakie ma dalsze plany lub ewentualnie kiedy będzie obchodził imieniny ?? Bardzo nas interesują te informacje.

bez obrazy ale dlaczego sie czepiacie. w lomzy nie ma za bardzo gdzie wyjsc wiec trzeba probowac czegos nowego chocby w jedwabnego.

"1. Czy będzie tam klimatyzacja? Ew. jakaś wentylacja wyciągająca ciepłe powietrze
2. Czy wpuszczane będą TYLKO osoby powyżej 18 roku życia (jak np. w Yam Caffe gdzie gówniarstwo nie wejdzie)
3. Czy sala jest wygłuszona tak samo jak energe 2000 czy manieczki?
4. Czy ochrona to jakaś profesjonalna firma ochroniarska czy tylko Pan Adaś z Panem Stasiem i Józkiem?
5. Jakiś dokładny monitoring klubu? Jak jakiś dres się spije, ja przyjadę i niechcący się spojrzę na niego to mnie może pobić... a chciałbym mieć jakieś dowody na rozprawie sądowej.
6. Czy będą lampy UV bo jeśli tak to marnej klasy ten klub ;)"

najlepiej pojedz tam i sam ocenisz bo skad niby ktos ma wiedziec co tam bedzie a czego nie? wedlug mnie to dobrze bo cos sie dzieje ktos probuje cos zrobic po co od razu szykanowac??pozdrawiam

papkarol dobra wypili,dali się złapać i wylecieli!Czemu robisz aferę !? Wiesz ilu policja dziennie zatrzymuje pijanych kierowców? takich którzy moga sie pochwalić lepszym wynikiem niż 2 prom. i są to przedstawiciele róznych zawodów,a jak trafiło na policjantów to prowokacyjne mordy juz szeroko otworzyły się... ha krzykacz!

Piss off !

A to............. łobuz.

Rdzawe

imho you don't really understand what I wanted to say...
no comments:))

cieszę się że będzie coś nowego:)

a kogo to....? kolejna dreptanica polaczona z chamskimi wstrzasami:(

haha, w Yamie nie ma gowniarzy :d to dobre

:P

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

Działalność Łomżyńskiego Towarzystwa Wioślarskiego była bardzo znana wśród społeczeństwa Łomży i województwa łomżyńskiego. Osiągnięcia młodych kajakarzy i wioślarzy wzbudzały sympatię. O ich popularności świadczą zajmowane miejsca w konkursach o tytuł "Najpopularniejszego Sportowca Województwa Łomżyńskiego." i innych plebiscytach. Od 1955 r. "Gazeta Białostocka", a później "Gazeta Współczesna" przeprowadzały plebiscyt o tej tematyce. Do 1978 r. wybór dotyczył sportowców uprawiających sport na obszarze województwa białostockiego. W tych konkursach zawodnicy z łomżyńskich klubów nie zajęli miejsc, które wymieniane byłyby w regionalnej prasie. Dopiero w tym roku zorganizowano odrębne konkursy dla trzech nowoutworzonych województw. Początkowo wybierano najlepszych sportowców, później zmieniono nazwę i kibice głosowali na najpopularniejszych sportowców. Od 1980 r. współorganizatorem konkursu została Wojewódzka Federacja Sportu w Łomży. Następujący zawodnicy Łomżyńskiego Towarzystwa Wioślarskiego byli laureatami wojewódzkimi plebiscytu organizowanego przez "Gazetę Współczesną" i Wojewódzką Federację Sportu w Łomży: 1981 rok II m, Teresa Kaczmarczyk, Mirosława Boroń, Elżbieta Walewska, Ewa Kiersztan (kajakarstwo) 1982 rok I m, Elżbieta Walewska; II miejsce Teresa Kaczmarczyk(kajakarstwo) 1983 rok I m, Elżbieta Walewska, IX m. Marek Darkowski (kajakarstwo) 1984 rok IV m, Marek Darkowski; V m, Elżbieta Walewska, VIII m. Jolanta Saraczewska, IX m. Małgorzata Cudnik (kajakarstwo) 1985 rok I m. Małgorzata Cudnik, II m. Marek Darkowski (kajakarstwo) 1986 rok II m. Marek Darkowski, VII m. Bogdan Kordulski, X m. Marek Nitecki (kajakarstwo) 1987 rok VI m. Mirosław Brzeziak (wioślarstwo) 1991 rok V m. Elżbieta Kuncewicz (wioślarstwo).

cdn.
Studia Łomżyńskie nr XI
Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego

< wieczne im odpoczywanie >

Piszcie jakiego chcecie klimatu klubowego czego tak na prawdę pragniecie aby dobrze się bawić i mieć co wspominać

Treść jest ukryta

znam paru ale jeden jest taki że niema co gadać mieszka na południu

techno.... buch cha cha. Pomyśl trochę jeden z drugim fanie weselnych brzmień zanim coś napiszesz.

Piss off !

To samo mialem wlasnie napisac. Niestety nie obrazajac nikogo, taka osoba jest zadnym klientem dla klubu. Jesli kazdy wychodzilby z zalozenia, ze za wejscie placi gora 10zl i wypija max 1 piwo, to nie wiem czy wlascicielowi wogole oplacaloby sie otwierac lokal.
A juz zwlaszcza jesli ten klub ma miec klimat, trzymac poziom itp itd... No to sorki albo trzyma poziom albo stac na niego kazdego obszczymurka. Chyba uswiadamiasz sobie, ze czym nizsze ceny, tym wiecej zleci sie bydla, majacego na celu urznac sie tanim piwskiem, czy obic komus ryj.
Dlatego wlasnie tym bardziej jesli nie pijesz, to cena 30zl za cala noc dobrej zabawy nie powinna Cie odstraszac, zwlaszcza ze uwolni Cie od towarzystwa kolesi, ktorzy gdzie indziej za ta cene beda mieli wjazd + 5-7 piw i to sie dla nich liczy a nie zabawa.

Szkoda i nie szkoda, bo by się cała Łomża skłóciła....to bez sensu...można wymieniać poglądy w ostrzejszy sposób, ale raczej nie przy takim temacie...jak już powiedział kolega

lokkko616

"a poza tym daj tematowi umrzeć śmiercią naturalną i nie prowokuj ludzi żeby się znowu wyzywali..."

Tak dodam, ze niestety sytuacja wyglada tak, ze kazdy ma wymagan od ch... i troche, przy czym to wszystko ma byc po cenach z baru mlecznego. Tym sposobem, to ja nie widze szansy na zadowolenie tak wytrawnych klubowiczow w zaden sposob ;)

Dran, zgadzam sie z Toba w calej rozciaglosci:-)

a pamietacie "Demsi i MEjkpis na tropie" :) ?

lilaaa napisał/a
Ja wiem, ile kosztuja dobre alkohole, wiem ile kosztuje dobry koniak i dobra whiskey. Jesli chodzi o lomzynskie "kluby", to nie ma tam dobrych alkoholi, o ktorych piszesz( np. dobra whiskey)...

Nie to żebym się czepiał,ale whiskey jeszcze w łomżyńskim klubie nie widziałem i pewnie dłuugo nie zobaczę,whisky owszem. I nie chodzi mi o ameryckie bourbony "whiskey" takie jak Jack Daniel's, Jim Beam... Z resztą...

...jeśli chodzi o kluby,to cały klimat tworzą ludzie. To co mają nie tylko w kieszeniach,ale i w głowach etc...
Może to zabrzmi brutalnie,ale ktoś kiedyś powiedział: "z gówna bata nie ukręcisz" hehe

Ja wlasnie wczoraj wrocilem z wsi obok nowogrodu. Nie polecam tam jechac ,chyba ze bardzo dobrze znasz las. Trzeba miec miejsca w ktorych rosna zawsze gryby. Jesli nie znasz takich miejsc nic nie znajdziesz :/ Ja znalazlem jedna gaske :D Jestem z niej bardzo dumny :P Niee no tak powaznie to: nie znasz bardzo dobrze tamtejszych lasow - nie jedz.

tajemniczybyk wel stanisław
mamy rozumieć że zapraszasz wszystkich do Jewabnego do lokalu przez ciebie prowadzonego. Nieawno jeszcze prowadziłeś znany w łomży klub BARBADOS czy tam atlantic a teraz jesteś tam. Na jakich klientów liczysz bo z innego postu wiemy że nie na panienki i lale wypachnione, to chyba trzeba stasiu po wioskach ulotki rozrzucić.

Wedlug mnie to walnelo gdzies w pole miedzy sybirakow a przykoszarowa. Ewentualnie kolo porzeczek, albo na pobliskich osiedlach. Ale grzmatnelo nieprzecietnie :P Z reguly nie boje sie burzy, ale wtedy zamknalem balkon bo az sie z fotela poderwalem :/

mówiem o dwóch (trzech) innych sprawach.
!. Sprawa miała miejsce w Łomży, ta z kiblem.
2. Sprawa miała mniejsce w Białymstoku, ktoś dostał szoku, uciekł z miejsca wypadku i w nagrodę jest szefem.
3. sprawa Kownaty, tylko kolizja i wypad z pracy.
A tak w ogóle halina poszłaś po bandzie. Bo Pan K... o którym mówisz jest Panem, a reszta chołoty - no milki wey

techno to muzyka w ogóle?

No coś ma być jakiś KJS

ahh..
zapomnialem:

zrodlo: pl.wikipedia.org

Dojrzewanie Adrana Mola :)) I kulminacyjny moment na który wszyscy czekali - mierzenie linijką :D

szkoda że dłużej nie wfilmowali. ale na żywo było ciekawiej się wwpatrzeć:)
dla niezorientowanych:
Zbliża się noc spadających gwiazd
Będą spadać gwizady - zbliża się maksimum Perseidów

Z tego co wiem, ogloszenie kadry LKS-u mialo juz miejsce.

Nie bedzie wiec prezentu dla najlepszego pilkarza w tym roku?

SaneOne: starczyło... nie Suzuki ale też japończyk... na LPG w dodatku :)

rudy błazen z druhem

o to ten!!

the thruth tracker

bylam u marty1234 i jestem zadowolona :) polecam naprawde warto a tym bardziej za taka cene. paznokcie trzymaja sie swietnie. dziewczyna naprawde wie co robi a w dodatku jest bardzo mila

ma być koncert? Wow...

Piękne czasy......strach było oddychać podczas ładowania gry....a co dopiero się ruszyć.....ale jak się już udało satysfakcja z grania była ogromna.

tylko kosę do lasu niewygodnie ciągnąć.....

ale jak sie wczujesz w disco polo to i i gps aby wtrafic do domu nie bedzie ci potrzebny =)

szkoda gadać. Im i tak k**** zawsze mało

Glupoty gadacie, w przeciwienstwie do was wiekszosci warszawiakow defilada sie bardzo podobala.

Nie na wzor sowiecki tylko na wzor II RP. Prosze poduczyc sie troche historii.

Po chwalebnej obronie warszawy na poczatku lat dwudziestych z inicjatywy marszalka J.Pilsudskiego doszlo do defilady w Stolicy. Wlasnie tak narodzila sie tradycja defilad wojskowych.

Paplik, ile widziales ze sie madrzysz? Ja tam bylem. W zadnym wypadku nie wygladalo to jak defilada sowiecka. Wszedzie akcentowano tradycje polskie. Zolnierze czesto ubrani byli w mundury

[img=http://foto1.m.onet.pl/_m/966988e7d101a8f81a2eec76057d9add,21,19.jpg]
[img=http://foto1.m.onet.pl/_m/69af52f9be60f1e8724be016345d2155,21,19.jpg]
[img=http://foto2.m.onet.pl/_m/c65588e81ebc366e3fddb440b7ad43a6,21,19.jpg]

Jezeli cokolwiek moglo sie kojarzyc z ZSRR to rosyjski sprzet:

[img=http://foto2.m.onet.pl/_m/ff2f2e785602804e21edaa0fcb8e3a6a,21,19.jpg]

ale taka afera, ze unia to samo zlo...ze bedzie im sie zylo gorzej...teraz gdy poczuli euro to sie odmienilo...a czlowiek z miasta nic nie dostanie...

teraz tylko kupic gospodarke i siedziec na niej...

"daj spokój, do tego gospodarstwa to my tylko dokładamy"

jak zle to niech sprzedaja ziemie i gospodarstwo i sie przeprowadza do miasta...

wpozdrawiam również i ja Ciebie. wWesłoych Świąt

Dran: popieram Cię w całej rozciągłości. Sam bym nie chciał pracować tak jak tam na wsi pracują.

chyba wtropienia w depresje. nadajnik wwsadzic do dupy?

ten temat wjest super.

Barbra dlaczego tak robia? Bo np. jesli nastawiaja sie na hodowle zwierzat, to musza albo z czegos zebrac pasze albo ja kupic. Podejrzewam, ze kupic gotowa bedzie mimo wszystko drozej. A jak ktos zwierzat nie hoduje, to popytaj czy mu sie taka uprawa bedzie dalej oplacac.

Komfort kojarzy mi się raczej z panelami i dywanami a ja potrzebuję COŚ na kapitalny remont łazienki i kuchni.
Mimo to dzięki za odzew :)

gdzie to jest?

oj wisiało i to nie mało ale klima szybko to ogarniała 100% luxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

ale wzamulenie ... wkręcacie takie wygibasy ze wkreca człowieka ;-)

biedna krówka :-( czekała na stopa i musiała z kopyta... Ludzie troche szacunku dla zwierząt! Ja sprawe bym zgłosił do obronców zwierząt Rolnych i list do Andewa L

Signature will be available soon. Please wait ;)

http://rapidshare.de/files/8867458/drogowka_100mb.part1.rar.html

http://rapidshare.de/files/8868728/drogowka_100mb.part2.rar.html

Zbych

oj sura sura :) kończyłeś społeczne LO ?

To ono mnie wykończyło:)

A kto to jezdźi ktoś lomży ?? Z kim to rozmawiać na temat motoccrosu w Łomży

Zbych

Moim zdaniem Doda jest wporządku jak na miasto Łomża !

może tel masz do nich
????

Będzie reakcja jak stanie się jakaś tragedia, wtedy wszyscy mądrzy, a winnnych wtedy znaleźć niijak się nie da. Poczekajmy aż kogoś pobiją, ktoś sobie wybije zęby lub zaczną wyciągać radia z samochodów. Chyba, że jakiś "znajomek" na tym ucierpi to od ręki zrobią...

Zbych

wkończyło chyba :)

mam ale nie jestem upoważniony do podowania jesli chcesz sie z nimi skontaktować to musisz ich złapać i zagadać na Fortach jak będą jeździć.

a 2 września ma być D-BOMB, też na D.... :)

Z tego co się orientuję na wsi zawsze jest w nocy ciemno.

Zbych

oj jacy wy jesteście puści w głowie

powinno być chyba: "oj jacy wy jesteście wpuści w głowie" ;)
dobrze tommek myślę?

kiernek to nie było not funny :-//

w Elytarnym LYYceUm takich słów sie nie używa ;)))

nie. nie znam ich :)

Zbych

To się kiepsko orientujesz...

Ty, niestety Łomża mentalnie kończy się z małymi wyjątkami na obwodówce (Sikorskiego). Dalej mieszkają już "łomżanie" ale nie drążmy już tematu.

Zbych

i zaraz się zacznie...

Brzeczyszczykiewicz masz jakies dokladniesjze info odnoscnie koncertu Braci ?

ciekawe ile osób wypowiadających się w tym temacie było na przystanku.........................?

Siemanko! Mam takie pytanko. Wiecie może ile kosztuje ubezpieczenie i przegląd do malucha?Jak ktoś może wie to z góry dziękuję.

Witam!Jest jeszcze jeden szrot nad narwią niedaleko szkoły budowlanki.Jak sie jedzie na nowy most to przedostatni zakręt w lewo strone i sie jedzie w dół z 500 metrów po prawej stronie bedzie widać.Pozdrawiam

chociaż udało im się wścignąć. Mam nadzieję że nie woszukiwały wpijając soczek z gumiJaGood

http://4lomza.pl/forum/profile.php?f=2&id=4464 a nie w szkole policyjnej?

.

jeszcze jest jeden szrot w Elżbiecinie jest to za Piątnicą około 2 km. jadąc
w kierunki Wizny. waldek27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.

jest jeszcze szrot zaraz za Łomżą jak się jedzie Wojska Polskiego... taki duży dom od razu przy drodze... z prawej strony...

Nie mam, ale jest zawsze w pracy, chyba do 17.00

wwciągnij kreskę

-

aceton czyli normalny zmywacz tak??

Zbych

podobno dobrze mozna zrobic je na palcach :p

nie twierdze że nie jest to tragedia dla rodzin. jest oczywiscie. ale nie jest to tragedia wg mnie ogolnopolska

Ale nie popieram tak sztucznie nagłaśnianych spraw jak czyjaś śmierć - szukanie taniej sensacji w mediach.

urzad skarbowy: to było dobre. ja dodam że najlepiej u palcach u rąk. bo z nogami to chyba ciężko trochę

Zbych

ale miesiąc czasu? Wiadomośc o zaginięciu policja przyjmuje po 24 godzinach, obdzwonić szpitale, znajomych to maksymalnie 2 tygodnie

SoKóŁ999 skoncz kur.. z ta masakra!!! tylko bez sensowne posty nabijasz.

Pamiętacie taki dziwny temat, który rozpocząłem jakiś miesiąc temu pod tytułem: "Łomża, dziura zabita dechami?" , powyższe wypowiedzi są potwierdzeniem mojej tezy iż Łomża pomimo tego że dostała prawa miejskie nie różni się niczym od zwykłej zasranej wioski.

luizfernandez , urzadskarbowy, ptysiu, graboś, papkarol

Dziękuje za pomoc!!! Jesteście super.
Daliście z siebie wszystko by udowodnić że Łomża to wiocha...

pozdro dla Admina za wolność słowa

sa jakies nowe wiadomosci o zaginionych?

Jak jesteś taki ciekawy to sam sobie wygooglaj.

SaneOne dobrze powiedziane. Za taką cenę to się bierze co jest. Najlepsze - "w gazie ????" :):):)

;(

Tu wogle co niektórzy są poje.....(większość) Prawie w każdym wątku poruszacie temat ortografi -_-- Jak ktoś pisze z błędami to tylko jego sprawa. Po kiego h.. sie wtrącacie od tego jest admin.

Widziałem tych kibiców. Uważajcie !

tiaa informatykę na PWSIP :)

Piss off !

będzie 1:3 dla ŁKSu, a z tego co wiem to 2 autokary pojechały

znalazca już pewnie i tak czuje się wynagrodzony hehehe

Piękny dzień, tłumy ludzi, dobry sposób na sierpniową niedzielę.

W porównaniu z poprzednim rokiem, obecna miejscówka jest lepsza - świetny wgląd w większe pole bitwy. Niestety, zabrakło tak ciekawych epizodów, jak forsowanie rzeki i zdobywanie schronu. To ożywiało akcję :-)
Poza tym, trochę za daleko odsunięto publiczność, ciężko o szczegółowe zdjęcia.

Kto lubi militaria, historią, albo po prostu ciekawe zdarzenia - miał co robić.

dzieki za podpowiedzi.skorzystam z waszych rad a wracajac do wspomnianego zakladu na ul .kierzkowej to tez slyszalem najpierw dobre opinie ale jak zobaczylem to mi szczeka opadla i jeszcze ci ludzie ich tlumaczyli z takiej roboty az wstyd ze ktos taka kiczowata robote sprzedaje klientom

W sklepie sportowym na Bernatowicza mają sporyy wybór i przystępne ceny

Doładowanie POP orange GO i inne
0 503 06 66 88
gadu gadu 222 94 95
telekarty@o2.pl

Dokładnie , te "dzieci" fakt bo to dzieci bo lat mają po naście , zero doświadczenia , i bzyczą tymi "kosiarkami" , heh byłem świadkiem podobnego zdarzenia na al.Piłsudskiego tuż przed Rondem Solidarności,jechali sobie jechali i grzmotnęli w tył samochodu jakieś babce ;-)) , skuter podczas walnięcia w tył tego samochodu postawił sie pionowo :D straty? w pierdziawce chłopaki sobie rozwalili przednie świateło (jaki peszek:P) no a na szczeście samochód solidniejszy to nic:)

bez internetu człowiek przeżyje ale bez wody...

Tak jest im coś w kółko nie pasuje. Najchętniej by chcieli z 1500 zł. podwyżki ok mogą chcieć bo płaca w Polsce jest żenująca ale nie powinni odchodzić od swojej pracy a tym bardziej na oddzialke noworotkowym To już jest BANDYCTWO!!!

Maszt to maszt kawal rury...przekaznik to Kratownica...a to jest antena

.

wy jestescie popierdleni wiecie czy nie wiecie??

A skąd wiesz że ta ma 170KM?

...

lapa07: te Twoje beemwu to nawet lanos objedzie buehehe

Zuza1983: ROTFL

.

BRAWO!

Zgadzam się z tym. Ja też akurat robie prawko i denerwują mnie ludzie, którzy myślą, że jak oni mają prawko to już im wszystko można. Lepiej niech przypomną sobie czasy kiedy oni jeździli na eLce...

.

http://photos04.allegro.pl/photos/400x300/248/69/07/248690763_2

Każdy wróg PiS jest moim przyjacielem
a każdy przyjaciel PiS jest moim wrogiem!

Moja piaskownica to:

http://www.forum.lomza.pl/mx/index.php

Przynajmniej tam nie obrażają, i Admin odpowiada na każde zapytanie, a na tym na 4-krotne zapytania, żadnej odpowiedzi.

Treść jest ukryta

Lepszy wróbel w garści, niż gołąb na dachu. W myśl tego przysłowia łapmy to, co bliższe realizacji, czyli Veneda. Wydaje mi się, że Fort to tylko jakieś mrzonki miejscowych "biznesmenów"

Biernaczeto, dzieki, napewno zajżę

To straszne...

ja też jutro o 8 pije kawkę:)

Wychu nie jestes sam . Podzielam Twoje spostrzezenia.
Najczęsciej jest tak , ze osoby słabe psychicznie , żle , albo wogóle nie wykształcone dowartościowuja się w ten sposób.
One jak powiedza , ze ktos jest brudny , to w domysle sami sa czysciochami , jak skrytykuja Greenpoint - to w domysle Oni sa ta cała wielka i wspaniała Ameryka . Takie bzdety.
Greenpoint - nalezy (tak jak wszystko) czuć i rozumieć.
Wiocha pojedzie do upragnionej Ameryki i musi się pochwalić, ze była. Szkoda , ze tak głupio - widac nic nie sa w stanie zrozumiec.
Byłem wiele razy w USA - nigdy nie pracowałem, dlatego może inaczej na to patrzę. Ale gdybym mógł legalnie tam pracowac , to bez namysłu mógłbym od zaraz sie przeprowadzić i zamieszkac na stałe, nawet na opluwanym Greenpoint.
Nowy Jork bardzo mi się podoba, a człowiek na tyle może poznać, odebrać otoczenie, na ile mu rozum pozwala.

Niektórzy twierdza , ze Londyn blisko ha ha ha,
jakie to ma znaczenie w dobie tak rozpowszechnionej komunikacji lotniczej.
kilka godzin róznicy???

Wychodziłś za niego czy za jego babcię ????? Jeżeli za niego to nie widze problemu, a jeżeli chcesz mieć czysta krew to zrób transfuzję !!!!!!

Ludzie to mają problemy :)

Hehe ... z tematu czysto problematycznego dotyczacego niszowego produktu :D jakim jest Windows ... zrobiła się wymiana zdań na temat linuxa, więc pomyślałem że wezme w niej udział( mam spore doświadczenie jeśli chodzi o ten system ;) ), i powiem tylko tyle:

1: Linux jest dla wszystkich - i nie ma co tutaj sie rozwodzić czy jest trudny dla początkujących czy nie
2: Windows też jest dla wszystkich - tyle tylko, że gratis do niego dostajemy 100000000000000000000000000000000000000 ograniczeń + groźbe nerwicy

P.s.:

Mam nadzieje, że nikogo nie uraziłem swoimi pogladami. Pozdrawaim.....Widowsiarzy równierz :)

Jaki z nie go lekarz z tego Psilocyber jak on cały czas na necie siedzi i na posty odpisuje. dlaczego pseudolekarz nie wyszedł na demonstrację jak byli wzywani lekarze. bał się czegoś. wtedy to dopiero byłaby pomoc potrzebna i kto by mu udzielił hehehehe

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

"
Autor: gtw-tomek (---.lom.vectranet.pl)
Data: 28-09-07 17:26

Nie zgodzę się z tym że nie ma życzliwych lekarzy. Są tacy."

Ja rowniez nie twierdze ze sa wsrod lekarzy dobrzy ludzie.

"Jasne, to odpowiedzialny zawód. Ale odpowiedzialność to jedno, roztropność drugie."

Widac, jacy "odpowiedzialni" sa nasi lekarze ze szpitala.

Terrorysci w bialych fartuchach!

Kto był i jak sie podobalo??
zdjecia z biegów http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=12935

Treść jest ukryta

Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe „JAX” Jacek Wrzosek z siedzibą w Ełku, ul. Moniuszki 3 lok. 5

ADALL to jest niemozliwe niestety, bo to trzeba zaplanowac, a to sie kloci z poczuciem romantycznosci u kolegi ;) Romatycznie jest wtedy, jak kogos przycisnie i trzeba pedem pojechac do lasu ;) Ogolnie mamy podobne spostrzezenia ;)

ADALL zachowaj głupie komentarze dla siebie.
Dla mnie temat również nie jest obcy i powiem Ci,że jeśli o mnie chodzi,to wygodniej jest przedstawić całą sprawę takiej firmie i nie zawracać sobie niczym dupy,a po pewnym czasie dowiedzieć się,że kwota taka a taka zostanie dnia tego a tego przelana na moje konto. Ja sie na kruczkach prawnych i ciemnych zaułkach kodeksu nie znam (mam się z resztą zazwyczaj inne rzeczy na głowie),a ludzie którzy te usługi świadczą nie po to studiowali uczyli się wszystkiego przez długi czas i zdobywali doświadczenie,żeby to robić za Bóg zapłać. Z resztą wiem to z autopsji,choć można to również wyczytać z kontekstu wypowiedzi człowieka,że prowizja nie jest sztywna i można negocjować,a jak sam ów człowiek napisał nie przekracza 30%,a co więcej zazwyczaj jest sporo niższa.
Tak więc co kto woli.

tyle sie rozpisujecie ze az mi sie odechciewa czytac...

.

To pewnie gfx! Jutro napisze, że ktoś go podglądał. Ciesz się, że nie gonił za Tobą z... jak to było?... z naprędce znalezionym przyrządem do samoobrony.

http://forum.scigacz.pl/faq.php?mode=bbcode#2/]BBCode
jak by ktoś potrzebował:)

4LOMZA O to Ci chodzi ?
[ url=http://www.4lomza.pl]4LOMZA[/ur l]
Tylko bez spacij :)

Co to za pic na wode?? ;/ Malo tego,ze stracilem wszystkie pakiety to jeszcze na aktywacje nowych czekam juz kilka godzin i nic...
Mozecie podzielic sie wrazeniami odnosnie tego planu taryfowego??

A więc tak:

Pakiet sms:
- 1200 sms-ów, ważny przez 7 dni. Treść Sms-a - SZAL, pod numer 767 cena 6 zł.
- 600 sms-ów, ważny przez 30 dni. Treść Sms-a - GROSZ, pod numer 767
cena 6 zł.

Pakiet minut:
- 120 minut do Orange i na stacjonarne, ważny przez 7 dni . Treść Sms-a - SZAL, pod numer 646, cena 6 zł.

O ile się nie mylę to właśnie takie są komendy, ale w celu weryfikacji prosze wchodzić na stronę Orange i tam szukać dokładniejszych informacji.

Gorąco Pozdrawiam [...Ciekawski...]

hehhe wszyscy sprzedaja nikt nie kupuje:)

Romansowac nie warto.
Ale warto starac się zawierać ciekawe znajomości.
Wierz mi, żony i tak patrzą wilkiem na koleżanki z pracy swoich mężów.
Nawet jeżeli NIC się nie dzieje.

Ale dzieki pracy można poznać kogoś faaajnego !

Pozdrawiam dawnych kolegów z pracy !
Brakuje mi Was !

a ja np radze sobie bardzo dobrze :) to tylko male rondko :)

.

I znowu czytac nie umieja, ADMINIE! ZWIEKSZ CZCIONKE W NAZWACH FORUM! NIEKTORZY NIE WIDZA NAPISU "FORUM POLITYCZNE" i "FORUM OGOLNE"!

Nie lubie Kaczynskich.. ale tych murzynow... bym "rozstrzelal" :/ Bo jakiego Prezydenta bysmy nie mieli... to sami go wybralismy(czyt. Narod) i musimy go bronic, bo to Polski Prezydent. Do czarnych nic nie mam...mam akurat do "tych" murzynow na filmie...

Tyle...

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

Uważam, że aż takie obnażanie się zakrawa na ekshibicjonizm.

yyyyyyyy, ale wejdziesz drzwiami czy wtyczką łącza ?

młody człowieku wyciągasz błedne wnioski, nawet takie staruszki jak ja jeszcze mogą coś złowić...

kiernek jesli nieintereujesz sie kupnem to po *** piszesz posty

jak to grafika to i tak nie naprawią ci tego na miejscu , tylko wyślą do serwisu do Warszawy , czy nie wiem gdzie oni to wysyłają , ale z pewnością namęczysz się dużo i długo naczekasz zanim dostaniesz z powrotem naprawioną kartę .

Co by dzień w pracy taki szao-bury nie był...

Kto zechce na spacer się ze mną przejść,
Posłuchać jak szeleszczą liście pod stopami
A może i.................. a nawet................
Gdy będziemy ze sobą tak zupełnie sami... ;)

Pozdrawiam o poranku :)

Autor: Bartes (---.lom.vectranet.pl)
Data: 25-10-07 00:06

Wy żelowani Benjaminy po nosem mruczą ''Kręć mi du pą '' a one jak widzą $$ pokręcą i taka moda dzisiejsza.

??

to po słowacku czy czesku?

gdzie te klucze myśle,że wpadły w ręce niepowałanej osoby i zostały

poprostu wyrzucone ???

waldek27

Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.

tak powtarzaj powtarzaj - szkoda mi twojego psa!!!

witam a wiec mam pytanie czy jest teraz w lozmy jakas ciekawa sztuka walki oprocz karate i taekwondo.

powinni ustawić go u siebie w przedpokoju

taaa...

jakiego brakuje lokalu,
łks (chociaz temat ginacy)
internet w lomzy

zasady są poto żeby je łamać

chcialabym z nimi "pograć" równiez w tym roku, byłabym wdzięczna za informacje gdzie trzeba się zgłaszać...

cyt.:
"paplik, ja bym zwalił więcej na komunizm jednak za taką mentalność...
jak dla mnie to żadne dziwy, skoro niektórzy Polacy okradają i oszukują na miejscu to czemu na wyjeździe mieli by się zmieniać..."

Janek , Janek - przeciez w naszym kraju jest tak cudownie. To u nas oszukuja ??? okradają ???
Chyba nie Ci przedsiebiorczy, tak jak Ty :)))))
tylko jakieś piwnice , gołębniki, kurniki ;)))))))

qrwa no ajkie typu hehehe załuszcie sobie nowy post do wyzywania się hehehe dobre teksty walicie :D:D LOL

patusiaa92: "zasady są poto żeby je łamać"

No to powodzenia w zyciu, gdzie nie ma zasad...

Tyku-jak zawsze ta sama tylko przeziębiona . Widzisz jaka pogoda.

hehe dobre :-) ja tez bym tak chciała:D:D Tylko kiedy Ty masz czas na np prace bądź naukę ??;-)

Scorpion87 za bardzo ufasz tej niby nie zawodnej technice. Gdyby chodziło tylko o Twoje życie , Twoja sprawa , ale nie jesteś sam na drogach , myśl o innych. No oświeć nas co to takiego i gdzie to cudo instalują.

fajnie mozna posmigac tylko tor nierowny i zarzuca czesto ;) ale urok kartingu mozna odczuc nie to co na torze np w wawie lub w poznaniu :D

BSN zgadzam się z Tobą:) więc możemy uznać iż można zawracać na tym skrzyżowaniu (właśnie chodzi o to , że w opisie sygnalizatora s -3 nie ma mowy o zakazie zawracania)

Wariacje bez powtorzen ? Odezwe sie w koncu, obiecuje ;)

A jakie jest wasze zdanie ? Megan uwaza ze jadac od duzego ronda w ks janusza musze najpierw wjechac na małe rondo a nastepnie w ks janusza. Moim zdaniem mozna jezdzic tak ale mozna jechac tez przez "strzałke".

Nasza -nie zgodzę się z Tobą.Byłem świadkiem jak kierowca lawety<litwin> na prostej drodze pcha się na bezczelnego jak warszawiak a tu naprzeciwko jedzie ktoś normalnie jak należy i co ma zrobić?Walić na czołówę z tirem?każdy
kto ma choć odrobinę rozumu ucieka na pobocze a tu niespodzianka-drzewo!!!
Więc jak chcesz bronić drzewa to przykuj się do nich,może ktoś powie o Tobie-zginął pojeb łańcuchem do drzewa przywiązany.

krew mnie zalewa jak czytam posty tych gamoni co myslą że przez głupote ludzie giną na drzewach!!jesteśćie skonczonymi debilami i tyle w tym twmacie!!!

O to dziwne bo zawsze tam nyła bdb.

swietny program wkoncu moge sluchac radia na kompie

owszem miasto się rozwija ale dzieki komu?????serdeczne podziekowania dla ECHO INVESTMENT,to dzieki ich litosci wczorajszy plac na giełczyńskiej roił sie od łakomej atrakcji młodzieży zadowolonych dzieci i rodziców,,co miasto radni zrobili ku temu aby zorganizować młodzieży taką frajde?zrobiło fakt- ciągłe narzekania że młodzież stoi pod klatkami pabami , jak zawsze,, plany budżetowe ,,nowy basen,,,itd,,,oj ile ja juz się tego nasłuchałem o tych miejskich inwestycjach,,proponuje kolejną sesje rady miejskiej zorganizować własnie na lodowisku ..łyżwy na nogi i jazda,,,może wreszcie ktoś zacznie mysleć o dzieciach i młodzieży z Łomży...

ale co tam robiles? zaspawal ci dziury czy wspawal rure? ja tam tez naprawilem wydechy, mowie jednak o czyms zupelnie innym, nie naprawie a wykonaniu ukladu wydechowego :)

Nie będzie. Będzie działała w telefonie z simlockiem PLAY lub telefonie bez simlocka.

odkrycie ameryki...

Bimbo !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org