Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mamy za mało pieniędzy na nowe autobusy...? |
nawet nie wiem o czym mowisz z tym kakao :)) ale pewnie ty lubisz skoro mi polecasz ;) pa pisiorku
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mamy za mało pieniędzy na nowe autobusy...? |
Nie ma sprawy :) tylko troche sie zdziwilem :) z reszta pozno juz. Nie dziwne, ze trudniej z uwaga i skupieniem, niz w dzien.
|
|
Ile dałbyś za nokie 5500?
|
|
Autor: atbis (---.techtel.pl) Data: 29-09-07 12:22 Przeważnie śpi no chyba że pisz na 4lomza. Widziałeś w nocy lekarza chodzącego po korytarzu chyba że do kibla bo do pacjenta to zasuwa pielęgniarka a felczer jak sie łaskawie pojawi to z takim wyrazem twarzy że ci od razu przejdą wszystkie dolegliwości. A Ty jak bys wyglądał gdyby Ciebie w nocy ktos budził?:PPP
|
|
trzy średnie krajowe? buehehe... jedna sprawa, że to pustosłowie (bo oczywiście pieniędzy na takie podwyżki nie będzie) druga sprawa, że taka płaca to już lekka przesada... trzy średnie krajowe to ponad 7 koła... chyba niewiele ludzi w tym kraju tyle zarabia... "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
płace wszystkich ludzi będą stopniowo wzrastać... a o ile? tego nawet Balcerowicz nie wie...
|
|
puls radio
|
|
P@wcio, jest demokracja, pierdolnij Ty się w łeb. Idź zbierać grzyby albo pomóż mamie przy przyrządzaniu obiadu, jak nie masz co robić, a nie się wypowiadasz na tematy, o których nie masz zielonego pojęcia. Tak w ogóle, wydaje mi się, że takie instytucje jak Kościół, mają niestety zezwolenie na te dzwonki.
|
|
kazdy model nokii z symbianem mozna przerobic na gps. wystarczy dokupic odbiornik np. na allegro
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a mi to zwisa czy lekarz zarabia tysiąc czy pięc czy ma dom, chcą dostawać więcej to niech kombinują i proszą o podwyżki każdemu życzę dobrych domówi samochodów a lekarzom jedynie większego dbania o higienę :) (własną)
|
|
…za 2-3 lata każdy znajdzie swój Londyn w Warszawie, Biłgoraju, czy Łomży. Przecież jasne, że to kiełbasa, a jak pisali ludzie na wp.pl „pasztetówka wyborcza”. Wystarczy pomyśleć, a nie podniecać się, że ktoś powiedział słowo Łomża. Równie dobrze mógł powiedzieć Koluszki, Szczebrzeszyn i Pcim, a i tak byłoby równie głupie jak pierwsze zdanie. Porównywanie Londynu do Warszawy, to jak stawianie obok siebie wozu drabiniastego z nowym autem. Jeśli dziś Polska ma zapóźnienie do najbiedniejszych państw Unii Portugalii, czy Grecji ok. 20 lat, a do Niemiec, czy Anglii ocenia się je na ok. 40 lat, to porównywanie zarobków z przeciętnej legalnej pracy w Londynie do tego, co przeciętnie zarabia się w Warszawie, nie mówię o Łomży, to brednie. Wiedzą o tym ludzie w Łomży, bo pełno ich na Zachodzie. Więcej, jeszcze pamiętam czasy, gdy mówiło się, że Łomża niedługo osiągnie 70 tysięcy mieszkańców. Z tego, co dziś słyszę, ludność miasta spada w kierunku 60 tysięcy, może teraz, coś się zahamowało? Myślący ludzie, wysyłają swoje dzieci na studia do większych miast, a kiedy one kończą już większość do Łomży nie wraca, mając lepsze życie i szanse rozwoju w innych miejscach. Nie jestem miłośnikiem żadnej partii, jeśli jakiś nawiedzony chciałby mi to przypisać, ale takie hasła to czysta demagogia, ot „ciemny lud” ucieszy się i może zagłosuje za partią, która obiecuje takie dyrdymały. A, po wyborach, będzie jak zwykle, złośliwa opinia o Łomży, że nie tylko kończą się tam tory, ale nawet wiatry i wrony zawracają. Bo to, co będzie w Łomży najbardziej zależy od samych łomżan, ich aktywności, a nie obiecanek wyborczych ludzi z zewnątrz. JUTRO TO DZIŚ, TYLE ŻE JUTRO
|
|
kamillo- szpeknij sobie tu http://www.eska.pl/?page=6 to moze cos znajdziesz
|
|
|
>Refren lecial papa paparara czy coś w tym stylu? omgwtflol
|
|
Może to? http://pl.youtube.com/watch?v=QOaqgrtoMGo Co prawda nie ma pararap tylko tarararap, i nie w refrenie tylko na początku i końcu, ale i tak tą nutę uwielbiam :)
|
|
znam ta nute ale to nie jest ta
|
|
MP - Zatkało cię lekarzyku śmieszny... ???
|
|
Popieram !! Powinni wypuścić kolejną partię limitowanej edycjii puszki z logo ŁKS i przelać pieniądze dla klubu. Choćby 10 gr o d puszki to już jest nieźle. Oby więcej takich akcji. JUTRO TO DZIŚ, TYLE ŻE JUTRO
|
|
mnie sie tylko nie podobała wersja portugalska a polecam portal www.nostalgia.pl i tam piosenki Michałków. pozdrawiam ps. co ze zdjęciami?
|
|
nie,to nie jest polska
|
|
Oj Ryska ale żes tu dała linków :) Wszystkie są dobre :D
|
|
to prawda sporo zarabiaja a chca jeszcze wiecej , drugie tyle na lewo biora skladki odciagaja co miesiac a u lekarza jestem 1-2 razy w roku i to jeszcze jak pojde po skierowani to robia problemy
|
|
Hehe aby doświadczyć opiekunczosci,zaangazowania i wlozonego serca w swoja prace ze strony lekarzy wystarczy zlamac sobie noge i isc na izbe przyjec :) Nawet wrogowi nie życze siedzenia pol dnia z obolała noga i patrzenia jak SZ.P doktorek popija sobie kawke :D Szlag czlowieka trafia... Moim zdaniem nie nalezy im sie ani 1zł podwyzki!Chociażby za podejscie do pacjenta i traktowanie go jak szmate... Pozdrawiam
|
|
keep Zgaduj ZGaduLa:) JUTRO TO DZIŚ, TYLE ŻE JUTRO
|
|
mowiac prosciej co moze facet a baba nie?tak mi sie zdaje a dalej niepowiem
|
|
iść do burdelu
|
|
najlepiej zrobic tak: kazdy lekarz bedzie mial swoje 3cienie, kazdy z nich bedzie patrzyl mu na rece przez 8h dziennie(system zmianowy) i bedzie z tego pisac codziennie raport pytanie jak znalesc takich ludzi? sadze ze mozna by to zrobic na zasadzie stazu jakie daje urzad pracy a jak ktos bedzie w tym niezly to dostanie etat pozniej nalezaloby by tez odpowiednio wyposazyc taka osobe w telefon komorkowy i dyktafon i dobry apart fotograficzny. mozna by tez pomyslec o jakims paralizatorze jezeli dany kontroler uznalby ze nalezy postawic do pionu lekarza srodek lokomocji raczej by nie byl potrzebny bo i tak musi patrzec na rece lekarzowi wiec jakby lekarz gdzies jechal to nasz kontroler siedzialby na siedzeniu pasazera skad na to pieniadze? najlepszym pomyslem byloby zlozenie wniosku o dofinansowanie z unii rozwiazanie to oprocz oczywistych korzysci dodatkowo sprawiloby ze w lomzy spadlo by bezrobocie
|
|
to może szukaj na forum wys. maz. , wątpię żeby ktoś z Łomży kończył tamte liceum
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |