Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kiedy rząd ukróci samowolę pracodawców???? |
uhuhuuu... a wy nie możecie się powstrzymac od komentarzy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kiedy rząd ukróci samowolę pracodawców???? |
Może tu detektywa !!?? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Jak niedawno sie dowiedziałem, w Łomży kręcą nową część Szczeki 4 ! Pierwszy obraz z planów
|
|
czym cię denerwuję?
|
|
Ponieważ są tu rczej krytyczne głosy - temat dla odmiany Chciałbym serdecznie podziękować kadrze zarządzającej Browarem za wierne wspieranie ŁKS Łomża Nie sa to łatwe czasy dla klubu , ale mam nadzieję że kierownictwo nrowaru dostrzega zyski wynikajace z inwestowania w reklamę przez ŁKS. W kazdym razie - pragnę poinformować, że choć Łomża nie jest moim ulubionym piwem od czasu informacji o zwiększeniu nakładów na sponsorowanie ŁKS zakupiłem ok. 50% więcej piwa EXPORT niż wcześniej, a niestety kupuję sporo *a może to dobrze w dzisiejszych czasach) Podobnie jak tysiące innych kibiców proszę o konsekwencję w tej działalności. Uważam że taki post należy się firmie dzięki której (w większej części) widziałem w Łomży zespoły o których wcześniej tylko czytałem w gazetach i widziałem w TV. DZIĘKUJĘ DZIĘKUJĘ DZIĘKUJE
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |