Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Donek znów wyciąga ręce po nieswoje. |
...wiesz Maarcin, powinieneś być w tym domu i to powinna byś Twoja szczęka, chociaż nie życzę Ci tego... Ares
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Donek znów wyciąga ręce po nieswoje. |
...psilociber a czytanie ze zrozumieniem ?. Napisałem że nie jestem pracownikiem szpitala więc dyrektorem też !. Ludzie i to ma być lekarz ?!
|
|
jak bys mial lekarzy w rodzinie ciołku tobyś nie pisał takich bredni na tym forum.
|
|
akurat lekarze z mojej rodziny niekoniecznie muszą popierać obecną formę strajku... rozmawiałem wiele godzin na ten temat i wiem co doskonale co o tym myślą... mniejsza o większość... poza tym nic Ci do moich poglądów... i nie nazywaj mnie ciołkiem, bo mnie to wkurwia... ok?
|
|
...to Ty taki kameleon... z której strony wietrzyk zawieje... Ares
|
|
"do dupy ta dyskusja bo wy sie boicie przyznac kim jestescie." hahahaha uwierz pajacu niedojebany, że nie chciałbyś rozmawiać ze mną teraz (po tym jak mi naubliżałeś) w cztery oczy... wyczerpałeś moją cierpliwość lamusie... poza tym pokazałeś przed chwilą, że to właśnie ty się boisz przyznać kim jesteś...
|
|
Tak to jest jak rodzice pchają siłą na medycynę swe pociechy. Dlatego mamy co mamy. Dzisiejsi lekarze bardziej nadają się na księgowych niż lekarzy. I pomyśleć że jeszcze niedawno lekarze cieszyli się powszechnym szacunkiem i autorytetem. Ale to niestety już tylko historia, dziś to w większości ludzie pozbawieni odpowiedzialności, poczucia obowiązku i przede wszystkim powołania. Swoją drogą skoro to taki mało popłatny zawód i taką biedę klepią to nie mogą się przekwalifikować i zmienić zawodu na lepiej płatny ???? Ostatnio będąc prywatnie za samą poradę skasowano mnie na 60zł, a dowiedziałem się tyle ile sam wyczytałem wcześniej i nie pisze tego złośliwie, bo mam tez wiele wdzięczności dla lekarzy którzy mi kiedyś bardzo dużo pomogli zapewne nawet uratowali mi życie ale byli to krakowscy lekarze. Zgadzam się że za mało zarabiają ale wskażcie mi jedną grupę zawodową, która zarabia za dużo pomijając oczywiście "polityków". Jednak im nie wytłumaczycie że naszego kraju na to nie stać dla nich liczy się tylko kasa. A co mają powiedzieć bezrobotni bez prawa do zasiłku czy Oni nie maja prawa czuć się rozgoryczeni ?? Narażają życie i zdrowie pacjentów w imię kasy i nazywają siebie lekarzami. Powinni zostać pozbawieni prawa do wykonywania zawodu.
|
|
A ja uwazam, ze faktycznie taka forma prostestu jest troche nie w porzadku. To tak jak rolnicy ze swoimi blokadami drog, ile osob sie wtedy wkurzalo... Ludzie maja prawo do spokoju, tak jak pisze Dark, maja male dzieci itd... a pracownicy szpitala oczekuja, ze ci ludzie sie beda z nimi solidaryzowac? Chyba troche nieszczesliwie wymyslili ta forme.
|
|
powiedz co wspólnego ma piłka nożna ze Służbą Zdrowia ?
|
|
powinni ich odrazu wyprosić heheh bycie faszystą i skinheadem jest totalnym dnem i to sie nazywa dopiero upadek człowieka .. no ale oni sa tacy głupi że tego niewidza heheh koziol0
|
|
fajnie by bylo jakby kazda jedna faktura wystawiona na kancelarie sejmu przez kazdego jednego posla/senatora byla widoczna w jego profilu na stronach sejmowy + cala ekstra kasa jaka dostaje z kancelarii jak chocby te doplaty do mieszkan to nasze pieniadze sa wydawane wiec mamy prawo wiedziec na co ida
|
|
z najtańszych dobrze sie sprawuje Noka E 50 tez mozesz w niej zainstalować TomToma
|
|
set bez sęsu zagadka , rybki hoduje ::W zielonym domu pija się kawę , i czy to ma sens??
|
|
Od dluższego czasu zastanawiam się kto pisze teksty na tej stronie... az takich idiotow w Łomży mamy? Pełno tu błedów nie ortograficznych... ludzie nie umieja zbudowac zdań tak aby miały jaki kolwiek sens np. "nie będzie już możliwości przejazdu Groblą Jednaczewską przez Łomżyczkę, zarówno do w kierunku Jednaczewa, jak i Łomży." i to nie jest jedyny błąd jaki juz zauwazylam... moze i szczegółów sie czepiam ale może jednak niech ktoś przeczyta uważnie tekst zanim go opublikuje... Dziekuję za uwagę.... =]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |