Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Ewentualnie tylko WSI mogło zabić Kaczyńskiego" |
sciagnij se przeróbke pewnego programisty windowsa xp malcolm IV edition śmiga bez zarzutów ma usuniete różne pierdoły wyglada jak wista zajmuje 400mb i instalka trwa 15 min :P zero stresu zero problemów nawet linux mu niepodskoczy... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Ewentualnie tylko WSI mogło zabić Kaczyńskiego" |
hahaluizfernandez napisał(a): > ukradli ?? hehehe dobreeee !!! >
|
|
jak widać pogoda dopisuje wszelkim rozrywkom sportowym,.. rowerek, rolki, tenis, bieganie, chociazby nawet spacerki
|
|
Pomimo ze od 17 lat (od 12 roku zycia) zyje w Toronto Kanadzie, nigdy nie bylam w New York, ale jak bede to napewno odwiedze Greenpoint. Z wypowiedzi Wychu jest to miejsce ktore powinnam zobaczyc, bedac tak wielkim skupieniem polakow, szczegolnie z Lomzy i okolic. Znalazlam kilka filmikow na 'youtube' jedna para amerykanow nawet poszla do 'Lomzynianki' sprobowac nasze jedzenie i chwaliali i zachecali do sprobowania. Jesli ktos rozumie angielski i chce obejrzec www.youtube.com/watch?v=2pX68r1rHiE Pozdrawiam.
|
|
pld, slackware
|
|
"Autor: mark (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 28-09-07 10:58 (...) służba zdrowia to najgorzej opłacane sektory gospodarki. I lekarze, i nauczyciele muszą się cały czas kształcić, na bieżąco poznawać najnowsze metody pracy." HAHAHHAHAHA, ale ty jestes smieszny! A ktory zawod nie wymaga nieustannego ksztalcenia???? A to ze sluzba zdrowia to NAJGORZEJ oplacane sektory gospodarki to npormalnie bezczelna kpina! KPINA! STOP terrorystom w bialych fartuchach! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Takie rzeczy to tylko w Polsce...i u Ruskich ewentualnie ... :DD pieżpa Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.
|
|
slackware Jarek
|
|
100% ludzi którzy mają problemy z Windowsem mają nielegalne kopie, sam posiadam Winndowsa i nigdy nie miałem żadnych problemów, około cztery lata miałem XPsp2 i tylko jeden format przez cztery lata, teraz mam Viste od marca i jeszcze nie miałem żadnego problemu, a więc może warto zainwestować te kilka stówek na pare lat plus dobry antyvirus i też nie żaden darmowy tylko coś godnego uwagi. Miałem antivirusy darmowe i powiem że najgorszy płatny jest lepszy od najlepszego dema. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Mark wiesz co to kamasze???Obowiązkowe wcielenie do sł.wojskowej za parę PLN żołdu.Tak masz rację nie przysiegali pracować w Łomży,ale przyznaj nie etyczne jest zwalniać się wszystcy od razu.Jezeli nie chca pracować niech odchodzą,zwalniają się,ale selektywnie.Dlaczego przez ich pazerność i brak wyobrazni mają cierpiec setki rodzin pozostalych grup pracowniczych szpitala???Twoje uwagi sa bardzo plytkie i nie na miejscu.
|
|
A propo`s tegoż tematu zakładam nowy temat: Praca w instytucji może będziecie mieli swoje spostrzeżenia. Pozdrawiam
|
|
"Autor: VIP_1 (80.240.164.---) Data: 28-09-07 16:53 100% ludzi którzy mają problemy z Windowsem mają nielegalne kopie, sam posiadam Winndowsa i nigdy nie miałem żadnych problemów, około cztery lata miałem XPsp2 i tylko jeden format przez cztery lata, teraz mam Viste od marca i jeszcze nie miałem żadnego problemu, a więc może warto zainwestować te kilka stówek na pare lat plus dobry antyvirus i też nie żaden darmowy tylko coś godnego uwagi. Miałem antivirusy darmowe i powiem że najgorszy płatny jest lepszy od najlepszego dema." Hahahhahahahah. Rozwaliles mnie tym tekstem :)) Rozumiem, ze jak ty czegos nie widziales to to nie istnieje ? :>> Za kogo ty sie uwazasz? Ja mam legalnego windowsa, nieustannie aktualizowanego. Powiem wiecej: po niektorych aktualizacjach firmowanych przez MS system wyraznie sie wykladal! Koles, skoncz bajki pisac, profesjonalisto od 7 bolesci. Jarek
|
|
W okolicach ulicy Wojska Polskiego zagineły dwa pieski pekińczyki miniaturki. Jeden koloru czarnego (suczka) drugi rudo biały z czarnymi plamkami (pies). Znalazce proszę o kontakt 500 077 132.
|
|
to moze w dziale ogloszenia ?
|
|
dlaczego wyobraznia ludzi jest tak plytka ?
|
|
bylo 848352893748902670932854632096503975623890630 takich tematów
|
|
a na al. legionów 49 jak jest?
|
|
W sumie OK. Teorię prowadzi jakiś były policjant wyższego szczebla. Jedyne co można temu panu zarzucić to sprośne żarty... Przechadzkę po mieście Łomża robi z kursantami żeby popokazywać znaki etc. Ja byłam u pana Witkowskiego na jeździe - świetny instruktor, tylko z tego co widzę zmienił ośrodek szkolenia.
|
|
Też polecem ośrodek KAZK na Dworej 3 :-) Instrukorzy dobrze uczą i mają świetne podejście, a i cena naprawdę jak na kurs prawa jazdy niewieleka :-)
|
|
Prosze odwiedzic schronisko dla psow tam czesto trafiaja pieski znalezione na ulicy:)
|
|
w dziale ogloszenia to mi admin nie chce zamiescic ;[ wiec stram sie znalesc tutaj .........
|
|
Posiada ktos moze na sprzedanie zapalniczke żarową z kolekcji L&M na sprzedanie (taka czerowono-niebieska)
|
|
saneone> po piwie zrobie jej lepiej niz ty bez piwa :)))) a co ma ptasi móżdżku życie zawodowe do dogadzania kobietom? co ty wiesz o moim zyciu zawodowym? do dupy ta dyskusja bo wy sie boicie przyznac kim jestescie. spadajcie mlotki. logout
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |