środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tusk przerażony kryzysem? Prosi opozycję o pomoc

Do testów !?!?! Jasne, że to bujda !!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tusk przerażony kryzysem? Prosi opozycję o pomoc

Z drugiej strony termin: "przystepna cena" to pojęcie względne heh

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

http://www.mininova.org/tor/792952

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Witam

Pilnie poszukuję osób,które wracają z Niemiec w sobotę wieczorem lub niedzielę(29 lub 30 września).Chodzi o transport dla jednej osoby do Polski. Osoba ta przebywa za Hanowerem w Versmold Loxten. Bardzo proszę o kontakt osoby prywatne lub przewoźników.Kontakt pod numerem 792202572.

Nie ma co karmić trolla. Niektórzy są niereformowalni, niestety. Nie napisał tu żadnego mądrego postu do tej pory a wszystkich stawia przed tablicą i rozlicza z wypowiedzi. Trochę pokory dla starszych stażem użytkowników tego forum !

Jarek

http://lostdownload.blogspot.com/

Ojciec Chrzestny :)

LALKA Prusa :D albo zbrodnia i kara :P hehe lektury

a u was obraz jest płynny czy też tak co kilka klatek przeskakuje?

psilocyber: ja proponuję, żeby lekarze zajęli się raczej leczeniem, a nie projektowaniem ustaw... to zostawcie ekonomistom i władzy ustawodawczej...

Jurand

Droga teściowo, nie masz najmniejszego pojęcia o tym, jaki jestem, na czym mi zależy i czy mam sponsorów. Ale masz rację w jednym: nie wiem, co stanie się z ludźmi, którzy stracą pracę. Domyślam się, że będą musieli poszukać innej. Zarówno lekarze, którzy odchodzą z własnej woli, jak i ci, którzy ewentualnie zostaną zwolnieni przez dyrekcję. Mogę im współczuć, ale taki mechanizm funkcjonuje wszędzie: nie mam pracy z tego czy innego powodu, więc jej szukam. Oczywiście można też zamiast roboty szukać winnych, spisków, układów.
Szanowny ju84: z tego co wiem, lekarze chcieli przyjąć propozycje podwyżek o 800 zł. brutto (mimo, że ta suma ich nie satysfakcjonuje), ponieważ pan Olbryś obiecał, że w ciągu kilku lat ich pensje będą stopniowo rosnąć. Nie chcą już trzech średnich krajowych "od ręki", co nigdy nie było realne. Jednak marszałek uznał, że jego wice nie miał racji i nie zgodził się. I tu nasuwa sie pytanie: czy pan Olbryś miał pełnomocnictwa do negocjacji? Chyba nie, skoro jego obietnice okazały sie niewarte funta kłaków.
A tak w ogóle czy nikogo nie zastanawia, dlaczego gorączkowe negocjacje prowadzi się dopiero w tygodniu poprzedzającym zwolnienia? Lekarze na etatach mają trzymiesięczny okres wypowiedzenia, czyli o ich zamiarach wiadomo było co najmniej od takiego czasu. Najwyraźniej według władz wojewódzkich ten szpital nie jest wcale tak bardzo potrzebny.

10gr/ A4 było na Legionów, w OFFICE CENTER

nad zoologicznym, na przeciwko parku.

Zalezy od zasobow sprzetowych. Jezeli nie sa rewelacyjne polecam slackware. Ogolnie polecam Slackware na takie drobne serwery.

Łomża ma swój klimat dla łomżyniaków = dla innych trudno znaleźć atrakcje.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org