Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
10. Podejmiemy rzeczywistą walkę z korupcją... A fakty? |
Jak zabawne to cos Archera. A jak dobre to np. Harry Angel Williama Hjostsberga albo Klub Dumas Artura Perez-Reverte....książek jest dużo:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 10. Podejmiemy rzeczywistą walkę z korupcją... A fakty? |
Mi sie wydaje ze te testy to tylko podkładka. Kto da takie fury na tyle czasu za darmo na jakąs tam stronke internetowa? Poprostu nie chca zeby ktos sie dowiedzial ze handluja pewnie bez podatkow to wciskaja kit ze niby do testow ! Maja glowy
|
|
Rozmowy z katem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Malachit - nawet dobre to. W takim razie nie pozostało nam, tu w Stanach, nic tylko walić zaraz na: 233 Madison Ave, NYC, NY, (to Polish Consulate - dla niewtajemniczonych) i już w kolejkę po jakąs tam vise czy coś. Tylko mówić, że tylko tak, na wycieczkę aby zwiedzić nasz kraj i nic więcej, oczywiście ..:D. A będąc taką 'udzielną' duszą, załączam jeszcze zdjęcie jak to ten lokal wygląda (to ten palacyk z podwójnym portalem na górze zdjęcia) aby było łatwiej. http://local.live.com/default.aspx?v=2&cp=qsrf7w8v1cp9&style=o&lvl=1&tilt=-90&dir=0&alt=-1000&scene=1472168&encType=1 wychu
|
|
Do Jan_Serce Tylko na obrzeżu... jak w normalnym cywilizowanym kraju. i tu się nasuwa pytanie czemu Złote tarasy w Wawie postawiono w ścisłym centrum stolicy, i obecnie budowane dwa centra w Białymstoku, które są budowane na osiedlach tak jak Łomżyńska Stokrotka, jak postawią te centra w Białym to już w łomży nic nie będzie................... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ma ktos moze lost sezon 1 i 2 najlepiej tlumaczone ,albo skad najlepiej sciagnac?Zgóry dzieki
|
|
ale odp jakby chcieli a nie mogli czlowiek chce sie najesc bo bieda w polsce, wygralam kase w zdrapki a tu anwet niepowiedz agdzie sie najesc dobrze mozna... bo nastepny posilek pewnie w wigilie:(
|
|
a dla mnie coś może skapnie tego piwa.. tylko wolę łomżę..:D "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
moge tylko grupie pielegniarek i sanitariuszom i reszcie pracowników podziekować że walczą o nas o łomżyńskich pacjentów !!!!Lekarze leczcie sie sami!!!!
|
|
dobry mecz Jarek
|
|
A skąd ktoś wiedział, co czuł ten żołnierz przed śmiercią? ;) Strefa 11 Pozdrawiam.
|
|
Z tego, co często słysząłem z ust lekarzy, to przytaczali ile to na zachodzie takiż lekarz zarabia, dziwnym dla mnie jest ze chcą zarabiać jak na zachodzie a wydawać według naszego cennika. dlatego ja wprowadzam cennik zachodni dla lekarzy. Inną sprawą jest jakość usług i kompetencja. To paradoks że w Łomży lekarz zarabia lepiej niż w np Białymstoku, natomiast to właśnie do białego odsyłani są pacjeci z którymi sobie w naszym szpitalu nie radzą, i nie da sie ukryć że jakość usług jest wyższa w Białymstoku, i tam sobie z trudnymi przypadkami radzą. A tak na marginesie w Łomży prowodyrami byli lekarze nie najwyższych lotów i to dziwi ze reszta poszła za nimi jak stado baranów. Dziwi mnie także postawa dyrekcji szpitala, jak widziałem w tv, inne szpitale tej wielkości zatrudniają w granicach 130 lekarzy, u nas zatrudnia się prawie 200,można było zrobić restrukturyzacje jak to się odbyło w kilku szpitalikach w Polsce. a tak na marginesie: ,,...każdy ma obowiązek donieść o przestępstwie o którym wie...", w przypadku zatajenia takiej wiedzy stajesz sie również odpowiedzialnym i podlegasz karze. Łapownictwo to także przestępstwo! Jarek
|
|
Trwały i ładny makijaż w Łomży no i oczywiscie niedrogo to tylko przy nowym cmentarzu.Jeszcze nikt się nie skarżył na usługi firmy pogrzebowej.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |