wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tragiczny stan dróg w Polsce. Gorzej niż w Bangladeszu

w sumie zgłodniałem.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tragiczny stan dróg w Polsce. Gorzej niż w Bangladeszu

koniu - Ty 'światowy' człowieku - sam Twój post mówi duuużo o Tobie i chyba nie wymaga już dalszego komentarza.

wychu

trzeba było robic to w domu przynajmniej by was nie podglądali :)
ciekawy był facet co i jak :D

Wychu a Ty co tak bronisz tej "Twojej Fameryki" , koniu ma rację teraz to chyba ostatni idioci wybrali by USA na miejsce pobytu zarobkowego, robić tam za białego murzyna nikt nie chce, a i kurs dolara teraz taki że lepiej nie mówić.

Mogl poprosic o wskazowki..tak z patrzenia to nie wszystki niuanse wychwyci :) Poza tym ludzie... troche spontanicznosci a nie dom i dom...

Nie, to nie jest DynoMet :D Hamowałem się też na takiej hamowni i wyniki są bardzo dobre, porównywalne z MAHA.
Mam inne oprogramowanie. Tylko dla rodziny VAG i niestety tylko dla aut z tiptronikiem i/lub ESP. Przynajmniej na razie :)

powwiem Ci ze jestem klientem tego biura od 3 lat.cala moja rodzina tlumaczy tam wszystkie dokumenty, samochodowke, akty zgonu, akty urodzenia termin to 1 dzień przy dokumentach tzw. SPECJALISTYCZNYCH

Bardzo mądra wypowiedź Pawel_W. gfx, czy ten las jest Twoją własnością, że latałeś z jakąś pałą w poszukiwaniu tego gościa? A nie przyszło Ci do głowy, że to Ty może zakłóciłeś mu jakieś codzienne czynności? Czy on przyszedł do Ciebie na podwórko czy to Ty przyjechałeś na jego podwórko? Zapewne jakis bezdomny albo chory psychicznie - to najprostrze wyjaśnienie. Ja jak miałem tyle lat co Ty i chciałem pooglądać naturystki to nie nakładałem w lecie na plaży futrzaną czapkę tylko zdejmowałem gacie i kładłem się obok.

Piss off !

Napewno wszyscy w Anglii siedza za biurkiem w białej koszuli !
W Anglii jest taki sam syf jak USA i taka jest prawda.

Gdzieś na Starej Łomży przy Szosie. Tomek lepiej się będzie orientował, On mnie wywiózł :-) A ta krówka to przy zalewie :]

gfx a może jak sobie na Ciebie popatrzył i zobaczył że "to" nic wielkiego to se poszedł....
...bez obrazy proszę ! :)

nula80 w czym dokładnie ci przeszkadzają te ''L'' ki z po za miasta?
Co myślisz,że przez takich sto samochodów osobowych (elek) zniszczy się droga? :/ niesądze.
To nie ciężarówka,która waży parę ton.
Każdy z nas zdawał egzamin jeżdżąc taką ''elką'' albo będzie zdawał i tego nie zmienisz,sama też chyba zdawałaś.
A propo tych ''elek'' już taki temat był,proponuję Ci nula80 przeczytać posty użytkowników forum jak się wypowiadali.

P.S proponuję przesiąść się na rower ;)

re:Van_Loosen:
1.prawda, ale i tak nie wesoło
2. szukam szukam
3.jakies konkrety ? :)

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

to zainwestuj w nowe oprogramowanie ;)
zapewniam Cię, że będziesz miał klientów :)
najbliższa hamownia w wwie...

Ja do L-ek nic nie mam, w końcu trzeba się gdzieś nauczyć jeździć. A trudno żeby L-ki jeździły tylko po nieuczęszczanych drogach, bo w ten sposób nikt nic nie pojmie...

Ale temat przypomniał mi śmieszną sytuację z całkiem niedawna, kiedy to 6( słownie SZEŚĆ) L-ek stało NA rondzie H.Bielickiej(tym od Giełczyńskiej)... A stały bo... kursantce w pierwszej L-ce silnik zgasł :P I tak dobre 5 minut. Na prawdę komicznie wyglądała taka karawana pojazdów z L-ką na dachu :P

ja wlasnie nie bardzo :/

loosac napisał:

Ty wez sie nie wpieprzaj w interesy Lomzynskich firm. Widac maja renome i rowniez chca zarobic. Chcesz innym dyktowac komu maja sprzedawac swoje uslugi? Idz do przedszkola. W Polsce mamy wolny rynek.

Co ty gadasz? przecierz te osoby spoza Łomży robią kurs w swoim mieście i w dupie mają renomę Łomżyńskich firm, przyjeżdzają tu tylko na egzamin bo łatwiej zdać tu niż w Wawie

Łomżyńskie "L"ki niech sobie jeżdżą ,a inne z miast które mają swoje ośrodki egzaminacyjne niech jeżdżą po swoich drogach w swoich miastach.
Wrrrrr

porez w O-ce podobno jest, ale jakaś ch...owa chyba, jak słyszałem o kosmicznych wynikach, które wypluwa...

wowo: ogarniaj sprzęt, bo parę osób na bank się będzie chciało zhamować :) jakie koszty przystosowania tego urządzenia pod samochody nie-VAG?

Witam !!!
Co się stało na ul Al.Legionów przed godz.17

Kołac z Piątnicy ten to dopiero lubi buraczyć ......

W każdym bądź razie. - do tego który założył to forum. WIESZ CO TO JEST HANDEL SAMOCHODAMI ??

Malachit - Ty żes ujął to calą sprawę dość dosadnie (zresztą jak zwykle :D).

Według mnie to 'wszędzie pięknie gdzie nas nie ma', albo jak to sie tu mówi - 'beauty is in the eyes of the beholder'.

floorek - ditto! - czyli: wzajemnie pozdrawiam! ... tak po tutejszemu.

wychu

buahahahaha, buahahaha, spadłem znowu.............. :D

czerwona Calibra - ok. 15 spoilerów, siatek i nalepek podobno nieźle zapier....

"parodia co?" - jaka parodia ? to proste jak spędzanie czasu w Lasku Jednaczewskim :P - chcesz mieć ciepłą wodę po 23 to albo sam zbierasz opinię mieszkańców w swoim bloku lub (co jest prostsze) pisemnie zlecasz zebranie opinii przez spółdzielnię - jeśli większość mieszkańców wyrazi zgodę (z pełną świadomością, że uruchomienie cyrkulacji c.w. po 23 zwiększa koszty dostawy ciepła do całej nieruchomości) to masz ciepłą wodę całą dobę ... chyba że nie chce Ci się tyłka ruszyć żeby sprawą się zająć. Możesz być pewien, że nikt w spółdzielni nie zamierza dręczyć Cię brakiem c.w. w nocy - pamiętaj jednak że mieszkasz w budynku wielorodzinnym i większość decyduje. Zatem Tomku do dzieła :)

I tak jest ten co czasami sie pojawia na BKLu co ma orzelka na masce i diodowe "neony" Buhahahah

Jeku kurde poto jest te forum żeby się pytac itp. LOL

Uprzejmie informuję, że w tym tygodniu zajęcia dla grupy młodzieżowej - czyli do 15 roku życia - odbędą się wyjątkowo w piątek o godz. 16.
Serdecznie zapraszam.

Monisia,wielkie dzięki:)a słuchaj,czy niewiesz skąd mozna ściągnąć podkład w formacie mp3?Bo midi to tak troszkę dziwacznie brzmi...:)

przed tymi komputerami dostaniecie garbów. Każdy taki temat do kasacji. Na mecz a nie wzrok psuć. Wielcy kibice internetowi.

Widze tego gościa często na ulicach Łomży.
Nissan Primiera kombi ciemna zieleń,przyciemniane szyby :P

GREENPOIN TO NIE SA CALE STANY ZJEDNOCZONE

poza tym, jak sie mieszka w piwnicy, to faktycznie niewiele widac;)))))

Stałem obok zdarzenia. Awionetka faktycznie na szrot. A chłopak obolały i chyba z połamanymi nogami. Sanitariusze zakładali mu "kijki" usztywniające nogi. Niestety - rozwagi nigdy dość !!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org