Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Forum Mlodych PiS Zaprasza !!! |
Kaschia wlasnie reprezentujesz jadna z takich dziewczyn tak mowiac. Uwazasz ze jak np. sie ktorejs nie otworzy drzwi przed geba to jest sie hamem itd. Nauczylyscie sie takiego traktowania i teraz sie same tego domagacie. Nie mowie tutaj o wszystkich kobietach ale o tych ktore tak siebie szanuja ze jakbym im nie otworzyl drzwi to by czekaly na innego faceta ktory to zrobi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Forum Mlodych PiS Zaprasza !!! |
Co sądzicie o Świstaku? Wystawiłem tam parę aukcji, ale żadne mi nie schodzą. Na Allegro było lepiej, tyle, że wieszają konta i już z nimi skończyłem.
|
|
Na punkcie czego dziewczyny mają zajoba??? Skromny jestem miałem niepisać, ale chyba na moim punkcie. Nie będę ukrywał
|
|
a ja mam zajoba na punkcie mojego cudownego męża i jeszcze cudowniejszej córeczki i już :-))))))))))))))))))))) ==chcesz rozśmieszyć Pana Boga-powiedz mu o swoich planach==
|
|
prosze o dalsze relacje Pasja
|
|
Moim zdaniem jedno i drugie.
|
|
Jednym słowem Ekonom Feel The Beat
|
|
PS. Przepraszam za literówkę w nazwisku: powinno być:Baudelaire! Yo nigga!!! Aj!!!
|
|
Co to wogóle za (...) login. A jak Wy sądzicie?
|
|
a jak bys chcial wyremontowac silnik od swojego motorowerka to ja Ci to moge zrobic:)
|
|
kur.. chociasz chodzimy na mecze
|
|
a ja plecam dom weselny w morgownikach ,1 km za nowogrodem ,tam jest wspaniala atmosfera a co najwaznieksze wspaniale jedzenie ,zrazy to do zapamietania na cale zycie,sala na 200 osob ,ja mam tam wesele w sierpniu i place tylko 80 od osoby takze goraco polecam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |