Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SEKTA spod Pałacu Prezydenckiego.... |
:) Odpowiedz na Twoje pytanie zapewne wymaga przeprowadzenia ankiety poza forum. Tlumacze sprzysiegli sa w Lomzy od lat, co oznacza, ze prawdopodobnie maja z czego sie utrzymac :) Rzuc okiem na moj portal multislownika (22 jezyki), link na dole.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SEKTA spod Pałacu Prezydenckiego.... |
400-500 zeta, troche tekstów, ankieta, galeria, a co do technologii to się na tym nie znam...
|
|
Nauka jazdy,Szkoła jazdy,"L"ka, i Bóg wie jeszcze jak jeszcze inaczej się nazywają..... Całe miasto "zasrane" takimi pojazdami.Jedna za drugą. Łomża,Kolno,Zambrów,Kętrzyn,Giżycko,Orzysz,Pułtusk....i wiele innych miast przyjeżdża i uczą się na naszych łomżyńskich drogach. Przecież tak nie powinno być. Normalnie nie można jeździć bo pełno jest ich "L" wszędzie. Wkurza mnie to okropnie. Czy Was też?
|
|
:P
|
|
nula ciekawe jaki Ty pokaz dawałas na drodze jak się uczyłaś..
|
|
Następna nawiedzona...A ty to może "L" nie jeździłaś? Precz z kretynami! Mnie wkurzają takie cudowne mistrzynie kierownicy, którym "L" przeszkadzają. Pewnie już nie raz w biedne punto wjechałaś i to z własnej winy, stąd te nerwy.
|
|
ona od urodzenia potrafiła jeździsz. Dzięki temu że urodziła się w samochodzie... w karawanie :)
|
|
taa. jedna a konkretna
|
|
To chyba logiczne że lepiej sie uczyć w mieście w którym sie zdaje, mowię o ludziach z innych miast.
|
|
Chciałem się podzielić pewną historią i dowiedzieć się kto jeszcze doświadczył czegoś podobnego. Otóż kilka tygodni temu pojechałem z dziewczyną do lasku Jednaczewskiego. Godzina 22, całkiem ciemno. Byliśmy zajęci sobą, gdy nagle moja dziewczyna dziwnie popatrzyła za okno, zauważyłem jej minę i natychmiast się odwróciłem. Przez szybę zaglądał do nas jakiś człowiek. Około 45 lat, kilkudniowy zarost, czapka zimowa (z charakterystycznymi uszami). Kiedy zorientował się, że go zauważyliśmy spokojnie odwrócił się i poszedł. Złapałem za najbliższe narzędzie do samoobrony, założyłem buty i wybiegłem za nim. Szukaliśmy go po lesie przez kilkadziesiąt minut, bez skutku. Sprawa wydawała mi się dziwna. Nasz „podglądacz” zdecydowanie nie przypominał grzybiarza (po 22 w „jednaczewiaku?!?), ani na przypadkowego przechodnia. Myśleliśmy, że to pijaczek który zabłądził tutaj lub jakiś bezdomny. Następnego dnia okazało się, że znajoma parka, która też lubi odwiedzać lasek również się na niego natknęła – o godzinie 14, po drugiej stronie lasku. Zanim zdążyliśmy zapytać, okazało się, że „ich” podglądacz również miał zimową czapkę z charakterystycznymi uszami. Gdy go zobaczyli, spokojnie sobie odszedł. Śmieszny zbieg okoliczności? To jeszcze nic - wczoraj wieczorem rozmawialiśmy z innymi znajomymi, którzy RÓWNIERZ BYLI PODGLĄDANI. Nie chcę wprowadzać paniki, ale coś tu śmierdzi :P Jeżeli coś możecie dodać to czekam na posty! Może warto zainteresować tym szersze grono ludzi… Pozdrawiam, gfx Piss off !
|
|
1.drzwi w samochodzie byly otwarte - ale kto by sie spodziewał...nasz bład... 2.no troche balismy ale jednak wku..rzenie wzielo góre.. :P
|
|
800 pln, jezeli jest pan zainteresowany prosze o kontakt - wyslę zrealizowane projekty. Pozdrawiam :) Piss off !
|
|
widocznie nula78 nie jeżdziła L i nie zdawała egzaminu. Tylko kto jej dał prawko?? Zbych
|
|
Ja polecam tego gościa "Tommek" raz skorzystałem z jego usługo. Dla mnie bomba. Tyle mogę skomentować. Ares
|
|
Loosac, a może Ty dasz swoje mapy GPS gdzie w łomży działa bez zabezpieczeń i gdzie w ogule działa. ?? ;)
|
|
Napisałam ten post w obronie Naszych łomżyńskich dróg i co się dzieje...? Dostało się mi ,za to że bronię i piszę o problemie dotyczącego Naszej Łomży i jej dróg. Łomżyńskie "L" ki niech jeżdżą i niech się krztałcą ,ale "L"ki z innych dużych miast,gdzie mają swoje ośrodki egzaminacyjne wcale nie musza jeździć po naszych drogach. A co do naszego WORDu to właśnie Łomża i okoliczne miejscowości powinny mieć pierwszeństwo w terminach egzaminacyjnych Dawno temu kiedy ja zdawałam prawo jazdy jeżdziło się o wiele lepiej i w o wiele mniej zakorkowanym mieście przez "L" ki.
|
|
wejdz na strone ambasady USA i tam znajdziesz odpowiednie druki ktore samemu sie wypelnia. Za wypelnienie tego druku posrednicy garna kase
|
|
hm kolejny pajac.. 1.czytaj uwaznie - szukalem go sam bezposrednio po zdarzeniu...kilka osob potiwerzilo ze cos takiego tez im sie zdarzyło... 2.jak sobie nie radzisz w szkole i masz klopoty w rodzinie to ne znaczy ze mozesz bezpodstawnie obrazac innych wiec proponuje...zamknij sie. 3.dziewczyna nie narzeka :) pozatym 'zajmowac sie' nie oznacza koniecznie TEGO zajmowania sie...ktos wyzej napisał ze jest XXI wiek...a jednak na prymitywa nie trudno trafić :) pozdrawiam ewita
|
|
Zburzmy wszystkie biedronki , i zbudujmy jeden wielki HIPERMARKIET ;D
|
|
Acha, mozna jeszcze dol na wilkolaki wykopac wokol samochodu, tylko nie zapomnij zostawic sobie wyjazdu ;)
|
|
polowe z tych miejsc znam ale dzieki :) pewnie jeszcze dzisiaj je odwiedze hehe wreszcie ktos powiedzial z sensem :) poza mna ktory oczywiscie caly czas pisze z sensem hehe :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
dlatego przyjeżdżają zdawać tu z Białego, Wawy, czy Olsztyna bo Łomża jest małym miastem i nie ma tu jakichś zawiłych skrzyżowań, przez co łatwiej zdać, więc nie ma co się dziwić ilości kursantów
|
|
Ci kolesie tak się lansują tymi furami, że o ja *******ę... :D Zbych
|
|
no tak apostata
|
|
No niestety, taka jest BLMowska Łomża. Łomża BLMkami stoi...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |