Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Staniszkis bardziej obiektywna |
Oczywiście, że FORT. Tylko taka lokalizacja jest optymalna. Po pierwsze, bo jest z dala od sypialni Łomży. Po drugie łatwy dojad od Ostrołęki i od Zambrowa, Po trzecie, koncepcja z większym rozmachem, więc zatrudnienie większe Po czwarte, to tereny naszych ludzi z Łomży, a nie obcych z Kielc. Po piąte, nareszcie w Łomzy byłoby kino z prawdziwego zdarzenia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Staniszkis bardziej obiektywna |
to jes już chore ostatnio byłem z dziewczyną na zapis na egzamin przez 40 min stojąc w kolejce nie było ani jednej osoby z Łomży tylko Bielsk, Białystok, Wawa, Siedlce (nie mówie o okolicznych mieścinach) bo to normalne że tu zdają, ale ta reszta miast to przesada, każdy z nich dodatkowo pisał podanie o przyspieszenie egzaminu bo dlaeko mieszka a moja dziewczyna jako że jest z Łomży dostała termin za 2 miesiące, a to chyba oni powinni czekać jak chcą zdawać u nas.... Zbych
|
|
moja koleżanka widziała tam kiedyś człowieka w mundurze wojskowym, to tylko duchy, nic Ci nie zrobią a jak będa chciały Was podglądać to i tak zrobią, następnym razem zajmujcie się sobą nie zwracając uwagi na wszelakie zjawy..... ..... albo zmieńcie miejsce na takie tajne koło fortów
|
|
Hehehehehehe :D:D:D Ares
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |