Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MPWIK i ŁSM |
Ciekawe, ciekawe ... ^_^
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MPWIK i ŁSM |
A ja mysle ze chyba jakas taka wymalowana oplaona zgrabna laska olała Cie a ty teraz wsadziles temat na forum zeby sie podbudowac, a co do reszty kazdy ubiera sie jak chce. Pewnie najlepiej by bylo zeby kazda zakladala spodnie z zadlugimi nogawkami do tego jakas bluze zapinana pod szyje wloski krotkie wyczesane w góre i latala po miescie z torba (chyba podróżna) przewieszoną przez ramie . <...>Albo damy radę , Albo jak tynk odpadamy<...>
|
|
Pasja, przesadzasz z tymi współczesnymi kobietami. Owszem są paniusie, pałomaty itp. ale są też i porządne, ładnie ubrane i miłe dziewczyny. Ja znam osobiście wiele takich dziewczyn, a to że któraś się maluje to żle ?? poprostu chce ładnie wyglądać, to chyba nie jest grzechem. Nie myśle że kobiety z lat 50, 60 były bardziej kobiece od tych z lat dzisiejszych, zreszto nie ma co porównywać tamtych okresów. Ps. JarodX, wydaje mi się że pasja to mężczyzna.
|
|
No właśnie. Są dziewczyny typu 'kiwaczek', czytające playboye dla nastolatek, i są normalne dziewczyny .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |