Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Władysław Bartoszewski wygwizdany na Powązkach |
Twoja stara bo teraz lubi obciagac international. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Władysław Bartoszewski wygwizdany na Powązkach |
Cholera i dalej nic o korupcji. :))))) Goral naprawdę jest tyle lekarzy, że co Ty masz za problem? U wszystkich ma ordynator odbierać ??? jakaś paranoja. To co pisze doctorr jest ciekawsze :)))) Rachunek prosze ha ha ha
|
|
Lepiej zbieraj kase jak twoja siora bedzie spieprzac w kilka miesicey po slubie, kiedy mezus pokaze swoje rozki.
|
|
Ja jade tedy gdzie twoja stara stoi i kolesiow obciaga.
|
|
Twoja stara, odkad sie uwaza za high class call girl, a nadal jest zwykla zdzira. LMAO! "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Przeczytałem na 4lomza dwa artykuły: pierwszy o budowie 2 nitki Szosy Zambrowskiej i drugi o remoncie drogi na Ostrołęke. Zastanawia mnie jeden fakt. Dlaczego km drogi na Ostrołęke ma kosztować ok. 2,15 mln zł a budowa około 0,5 km Szosy Zambrowskiej 5,3 mln czyli 2,5 więcej. Z drugiej strony po co komu 2-ga nitka Szosy Zambrowskiej i to jeszcze kosztem WIMAXa. Może ktoś z Rady Miasta pomyśli o tym zanim podniesie rękę na jutrzejszej sesji RM.
|
|
TheWiseOne- cały czas podklepujesz bajerę o obciąganiu, jak masz sporo czasu to do rejonu enrgetycznego się jako wolontariusz zgłoś na obciaganie kabli :)
|
|
TheWiseOne- cały czas podklepujesz bajerę o obciąganiu, jak masz sporo czasu to do rejonu enrgetycznego się jako wolontariusz zgłoś na obciaganie kabli :)
|
|
ale original, za duzo spermy sie nalykales powtarzasz sie stary pedale. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Po jaka ....... druga nitka szosy zambrowskiej !! Korkow nie ma, wypadkow tez wiec ? Nie wiedze w tym wiekszego sensu.
|
|
a moze ma to byc jakis fragment obwodnicy?
|
|
Marnowanie pieniedzy... tyle ulic w miescie nie ma jeszcze nawet asfaltu, chodnikow, kanalizacji przeciw deszczowej...
|
|
to niech ja zrobią za te 10 lat. do tej pory zdążą ją ze 2 razy naprawiać jeśli będą jak zwykle smołę z piaskiem mieszać i to wylewać na drogi Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
Witam ...rzeczywiście jeżeli chodzi o bukiety ślubne to Marzenie nie wypada rewelacyjnie...osobiście polecam kwiaciarnię IRYS przy Piłsudskiego...bukiet na życzenie z katalogu + kantadeski w nietypowym kolorze, wszystko zgodnie z życzeniami (bardzo zadowolonej) żony...cena ok. 250 zł...
|
|
...władze miasta chyba uparły się na Szosę Zambrowską...nie tak dawno gruntowny remont a teraz druga nitka?...jest wiele innych "dwunitkowych" ulic w Łomży, które charakteryzują się większym natężeniem ruchu a o wiele bardziej tragiczną nawierzchnią...
|
|
Ja was nie rozumiem. Jak ma gdzie się leczyć to po co chorować?
|
|
hej Scanning 505 zapraszam na czestotliwosc.....1kan FRS ,tam pelnie dyzur.....pozdrowionka i do uslyszenia ........ Piss off !
|
|
TAk jest na każdym rogu.
|
|
...czekam aż pojawi się możliwość robienia zakupów spożywczych online...póki co takich sklepów nie ma za wiele, koszty dowozu są dość wysokie, a i ceny niezbyt zachęcające... ...Allegro...ale tego chyba reklamować nie trzeba...
|
|
jest jeszcze coś takiego jak Visa cash back: http://www.mbank.com.pl/oferta/karty/cashback.html a pieniądze bez prowizji tak jak pisano już chyba wyżej można wyciągnąć z każdego bankomatu: BZ WBK; Cash4You; Euronet; eCard . A potem już tylko google
|
|
Ja tam nie wiem ale radzilbym sie zapytac mojego wujka. Podaje adres www.google.pl
|
|
niegłupi pomysł. albo brajla czy jak to tam się pisze :)
|
|
zaproś do siebie i pokaż jak się w tym pije tommekplet ;) Piss off !
|
|
Najciekawsze że tak na prawde to nie wiadomo kto miał racje czy lekarz z lomzy czy ten profesor... to ze profesor to nie znaczy ze sie nie myli...
|
|
Ale temat powiła goral1624, nie chcesz do niego chodzić to spadaj ale jasne jak się chce zaistnieć na forum to każdy temat dobry!!! od 12 lat jestem pacjentką dr. P... , odebrał 2 moje porody w tym jeden bardzo trudny, miałam moment zwątpienia, ale gdy odwiedzilam gabinety innych lekarzy odechciało mi się zmian. Proszę mnie zamknąć za łapówkarstwo jestem do dypozycji, za to że dałam kwiaty, a może to nie łapówkarstwo a podziękowanie za troskliwą i fachową opiekę. Raczej "kwiatków" nie dajesz przed planowanym porodem lecz po, to co dajesz łapówkę czy dziękujesz. Na koniec w odpowiedzi dla goral1624 odpowiem chwalę dr. P... i wszystkim polecam pozdrawaim
|
|
A co do częstości wizyt goral1624, jeżeli nie zależy ci na zdrowiu dziecka to po co chodzisz do ginekologa idz od razu rodzić do szpitala. Wciągu dwóch tygodni może dojść do bardzo wielu zmian w płodzie, dzięki częstym wizytom i tylko dlatego dziś mam zdrowe dziecko więc sama wyberaj
|
|
...no i pewnie tej wody w końcu zabrakło, coś mi się zdaje :) Piss off !
|
|
Wychu ja jak najbardziej zapraszam na grzybki. Wiadomo, że grzybek lubi pływać, więc i tutaj coś znajdziemy:) Zbierzemy całą przyjaźnie nastawioną "forumowiczowską" brać i balanga gotowa!:)))
|
|
...o to mi chodziło...SUPER...
|
|
Audi jak jest pewne, to ty masz pewnosc ze nie zardzewieje Ci i przez 20 lat, passacik fajny, mialem okaze pare razy jechać ale jak passat to tylko z silniczkiem 1.8T :D
|
|
Przeczytaj to: http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/ceny/news/nigdy-wiecej-volkswagena,980236 Jak dla mnie ani jeden, ani drugi. Audi miało i ma problemy z zawieszeniem, także to skarbonka bez dna, ale jest ciche, choć miejsca nie zawiele. Passat przestronny i wygodny, ale dosyć głośny. Części tańsze niż do audi, jest tego pełno, ale nie mam przekonania. Piss off !
|
|
No a trzeba przyznać że annamira ładnie w okularach wygląda :) Piss off !
|
|
za te pieniądze proponuje ci kupić Mazde 626 Vgeneracje(97-00) 2.0TiTD, autko ładne, ekonomiczne, bezawaryjne, przestronne i części wcale nie są drogie, pozatym to mazda, więc jak już wspomniałem wystąpienie jakiejś kolwiek awarii to pewnie będzie rzadkość w tym aucie
|
|
A4 i Passat zawieszenie mają takie same. To samo tyczczy się silnika 1.9 TDI 110PS AFN na pompie. Audi lepiej wykończone, z lepszych materiałów, aczkolwiek ciaśniejsze. Passat - auto dla ludu troszke gorsze plastiki i materiały, uboga deska rozdzielcza. Musisz rozgraniczyć do czego auto ma Ci służyć i ile osób będzie nim podróżować. Utrzymanie i awaryjność na tym samym poziomie. W obu autach licz się ze sporym przebiegiem. Jeśli auto przyprowadzone z zagranicy dobrym przlicznikiem jest założenie rok=min.30-40tys.km. Mniej km te auta po prostu nie robią.
|
|
najlepszy jest multivan
|
|
budowa nowych sklepów to naprawdę nie powinien być odnośnik do stopnia rozwoju naszego miasta. Moim skromnym zdaniem może warto by było zainwestować w studentów? Mamy państwową uczelnię - PWSIiP - może miasto powinno zainwestować w rozwój szkolnictwa wyższego? Przecież kształcąc młodych ludzi u nas mamy większe prawdopodobieństwo, że zostaną u nas [na naszym terenie]. Jeśli ktoś wyjeżdża na studia do W-wy i ma trochę oleju w głowie, to rzadko wraca z powrotem do Łomży... Druga sprawa. "bulwary nadnarwiańskie" - to naprawdę duża możliwość ściągniecia pieniążków do miasta... Kolejną sprawą byłoby stworzenie Strefy Ekonomicznej... lae to piękne marzenia... A przede wszystkim to proponuję zainwestować w te dzieciaki, które dzisiaj chodzą do podstawówek i gimnazjów. Apel do dyrektorów szkół: więcej zajęć pozalekcyjnych... zamiast peta pod klatką - książka, piłka cokolwiek... pozdrawiam.
|
|
_wowo zawieszenie na oko wygląda na takie same ale poszczególne wahacze z tych aut nie są zamienne
|
|
My tu nie oceniamy człowieka,ani lekarza lecz jego zachowanie. A chyba przyznasz Kulig ,że nie zachował się on w profesjonalny sposób?
|
|
a dlatego, że ten facet dopiero od dziś zacznie na stałe chodzić w okularach i czasami zdarzało mu się żony nie poznawać na ulicy a co dopiero koleżanki hihi :) Nawiasem mówiąc wybrałem Optyka pod filarami :)
|
|
gazela a czy zachowanie i fachowość nie należy do człowieka ,bo z twojej wypowiedzi wynika że mówisz o ufo.Tak właśnie wyglada zrozumienie czytanych postów przez ciebie oj coś nie tak z tobą.
|
|
do chopiniak: ja czytalem ten artykuł: http://auto.gazeta.pl/auto/1,48316,4467486.html
|
|
na przyszłość: maps.google.com Zbych
|
|
trzeba trzeba. a co z dzisiejszym V piętrem? Zbych
|
|
Najwieksza frekwencja na meczu z Kozienicami w 3. lidze - 4500 osób. Wtedy stadion był elegancko wypchany ludźmi.
|
|
fistaszek, LOL :)))))
|
|
oboje macie cos z glowa... Piss off !
|
|
samsungi w Play są juz dostępne! Dzisiaj podpisałem umowę. Mają nawet do wyboru 2 kolory :P Piss off !
|
|
Żeby nie było niedomówień. Są L760 :)
|
|
Slyszeliscie o tej akcji w rybnie? ktos sie juz zglosil??????
|
|
bym chciala w koncu sport to zdrowie ale na te tereny i4km to trzeba miec juz pare w plucach Piss off !
|
|
podobno ponad 300 osob...
|
|
Są są Cleric :) A jutro jakieś będą jeszcze... ?? ;) Piss off !
|
|
Kali - wody, Kali - pić
|
|
heheh KierMek [;)]: O ile wiem to Alfabet Braille'a, to typo podmiana znakow -czyli kazda litera jest zastepowana odpowiadajacym jej symbolem w wymienionym alfabecie :P "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
hej hej nie przesadzaj.. nikt ich nie słucha dlatego posuwają się do odchodzenia od łóżek pacjentów.. a czy szacunek mają osoby które, patrzą na sprawę z jednej strony i tylko krytykują i narzekają...? Ares
|
|
No właśnie kiernek. Można strajkować i rządać jakiejś tam zapłaty i dojść do porozumienia, albo rozstać się z pracą. Natomiast takiego rozumowania jak Grey zupełnie nie rozumiem. To czysta demagogia. Idąc dalej tym tropem, to ludzi należało by zmusić do wykonywania zawodu, bo taka jest potrzeba, a zapomina się o tym, że ludzie idą do pracy przede wszystkim po to, aby zarobić na swoje utrzymanie. W następnej kolejności idzie powołanie i zainteresowania oraz predyspozycje. Powiedzmy sobie szczerze - mało prawników jest dobrych z matematyki, biologii, chemii, czy fizyki. Co do strajku we własnych gabinetach - przecież oni sami są pracodawcami dla siebie i ustalają sobie taką pensję, jaką chcą. Najwyżej pacjenci nie przychodzą. Czy rozróżniasz - Grey - pracę na własnym od pracy na etacie ??? Ile ty masz lat, że takie argumenty rzucasz?
|
|
Kto sie ze mna zgadza ze w naturze musi byc rownowaga, albo zaczyna sie zle dziac? Natura sie broni, wprowadza wirusy, plagii, tornada, trzesienia ziemi etc. zeby ograniczyc populacje ludzi, ludzie tylko ziemie ograbiaja, zanieczyszczaja, wycinaja lasy, wprowadzaja chemikalia w wode i powietrze. Mamy mnostwo wazniejszyzh problemow jak wzrost temperatury na swiecie, dziura ozonowa, topniecie lodow, wycinanie drzew ktore oczyszczaja powietrze ktormy oddychamy... Zamiast wspomagac takie dzialalnosci my sie martwinmy o bezdomne psy. W stanach jest tak ze jak nikt nie zaadoptuje w ciagu 7 dni to usypiaja.
|
|
mogbys napisac do mnie jeszcze raz na gmail. ? pozdrawiam
|
|
zalezy jaka szkola. odezwij sie do mnie na maila
|
|
więc poproszę o maila
|
|
jeszcze go nie otrzymalem. jak mozna prosilbym o numer gg :)
|
|
a gdzie to trzeba sie zapisywac ?
|
|
Łks gol,nie podoba sie nie czytaj
|
|
a jak wyjadą? to ty się będziesz musiał języków uczyć, na początek proponuję rosyjski a w dalszej kolejnosci chiński, no żeby się z personelem medycznym dogadać i żebyś się nie mylił jak będziesz pokazywał na gardło to aby zrozumiał że cię gardło boli a nie harakiri chcesz zrobić, bo wtedy się do Choroszczy odeśle z przeziębiebiem.
|
|
Bzdura!!! A co aż tak się boisz, że wyjadą?
|
|
Słaba prowokacja... Zbych
|
|
w naturze musi istnieć równowaga. markac: a to żeś się wkopał :/ ale faktycznie opcja taka być powinna.
|
|
fermentarzem Buehehe, wracaj do podstawówki pick-nicku. PS. Wlaśnie sprowokowałem Ciebie do wpisu. Zbych
|
|
na miejscu w dzien zawodow od godz13jest rejestracja. To ogólnopolska akcja. Skoro jest juz ze300 osob to fajnie, bedzie kim oczy nacieszyc:)
|
|
sorki ale co wy oceniacie na fotce.pl? jedynie zdjęcie, czyli po prostu wygląd.. a gdzie jest miejsce na charakter? Zbych
|
|
Nic dodać nic ująć. Link nie działa :/
|
|
Jak duzych sklepów nie ma to łomża równa w dół? Nie rozśmieszaj, tak jak napisałem, wsiowa mentalność, ci co tu najwięcej o tym piszą to wcale by z tych sklepów nie korzystali, ale " będzie fajnie"... do kiernek: bronie! a co bronisz?:)
|
|
nie robią łaski. skoro nie życzysz sobie to nie mają prawa zabronić. Nawet w każdym massmailingu masz opcję wypisz się z subskrypcji. Zbych
|
|
rządania markaca uważam za niepodstawne, co prawda to forum może obciążać jego łącze ale sprawa jest podobna do tego, że np. możesz nie życzyć sobie oglądania baneru na 4lomza. wstydź się Mariusz :) a i nie ma czegoś takiego jak reklama GPS bo nikt tu nie podaje konkretnych nazw firm! kierMek: zobaczymy, bo dopiero wstałem a jeszcze zjeść muszę itp. loosac: to kamerkę mi pokażesz jak bedziesz w Łomży florek: dokładnie wszyscy inni: hej wszyscy inni od wszystkich innych: dzień dobry właściciele BMW: lol posiadacze pilotów nastawnych: witajcie żołnierze w iraku: powodzenia żołnierze na grenlandi: ?? użytkownicy gps: NS, NW
|
|
Kiernek ty klepiesz troche bez sensu... założyć własną sieć hipermarketów? piłęś?:) Miejsca pracy twożone w dużym sklepie to strata miejsc pracy w małym sklepie... A miejsca pracy to by się łomży przydały w zakładach produkcyjnym, chociaż już teraz brkuje rąk do pracy... Może i lokalne podtki zapłcą jak lokalni przedsiębiorcy, ale już zyski jak napisałem wyfruwają... A to że ty jeździsz z mamą do marketu w białym to nie cała Łomza...
|
|
I nie bądź wskrajny.
|
|
z tego co się orientowałem to netia oferuję lepsze warunki z tymi parametrami. tylko doszły mnie słuchy że TP pobiera opłatę za udostępnienie lini, a ja niemogę się tego dowiedzieć w netii twierdzą że nie ma żadnych opłat ze strony TP
|
|
loosac specu od języka ma rację. on napisał słownik w 21 językach więc wie co mówi :D Zbych
|
|
nieprawda na trasie lomza olsztyn dostalem znizke 20 % u kierowcy a na trasie olsztyn ostroleka 50 % to zalezy od tego z jakiego miasta jest pks.
|
|
po co GPS, będziemy się orientować za pomocą gwazd. Skorzytamy z oprzyrządowania optycznego ;) Może zobaczymy ufojudki :D "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Czy sa jeszcze wolne miejsca bo nie wiem czy się wybierać?
|
|
ja tez.
|
|
myślisz, że nie orientuję się tym w wszystkim, mylisz się. tylko łomżyński SZPITAL nie wprowadzi reformy w służbie zdrowia. chory nie zastanawia się nad reformami z służbie zdrowia on oczekuje jedynie pomocy ze strony specjalistów i godnego traktowania. lekarze traktują pacjentów w gabinetach jak intruzów. wystarczy wejść do lekarzy okulistów i nie tylko. skoro tak ciężko pracujecie to dlaczego o 14 w waszych gabinetach jest pusto, bo nie chcecie przyjmować pacjentów? MOżE DOKTORKU STANIESZ O 5 RANO W KOLEJCE DO REJESTRACJI DO LEKARZA POSTOISZ PARE GODZIN I ODEJDZIESZ Z KWITKIEM BO WłAśNIE SKOńCZYłY SIę NUMERKI. OGLąDADASZ SZPITAL TYLKO JAKO LEKARZ A MOżE CZASAMI WARTO POCZUć SIę JAK PACJENT?powinieneś być nim chociaż raz.zobaczjak to przyjemnie. a może chcecie sprywatyzować szpital i podzielić się oddziałami, to by wam pasowało nie? najlepiej będzie jak reformą służby zdrowia zająlby się rzad a wy leczeniem pacjentów.
|
|
mnie to tylko dziwi czemu patrzą wyłącznie na zachód. Może czas spojrzeć na wschód i powiedzieć sobie że nie jest tak źle Zbych
|
|
A ja właśnie bardzo chętnie oddałem swój głos na nasze schronisko. Jako cywilizowany ponoć kraj powinniśmy dbać też o czworonogi czy inne zwierzęta. Uważam że człowiek zawsze powinien być na pierwszym miejscu lecz jeśli można pomóc zwierzętom to czemu im tej pomocy odmawiać. Natomiast jeśli kogoś dziwi czemu właśnie naszym zwierzakom się to bardziej należy to odpowiadam że tego typu akcje budzą mój lokalny patryjotyzm i solidarność. Swoją drogą ciekaw jestem ilu z tych co krzyczą o biednych i głodnych dzieciach zrobiło cokolwiek by im pomóc (to tylko pytanie retoryczne)
|
|
Sweet dyshke kto by niechciał dostać ;p haha ,a tak żeby nie było ,że nie na temat,nie wiem po co sie czepiać kurde , kto chce zakłada kto nie to niezakłada proste i logiczne?
|
|
1. VENEDA 2. FORT(d) transit, którym będę dojeżdżał do Venedy. Marzenia, fantazja ułańska, utopia. Tyle wg mnie na temat koncepcji zagospodarowania terenów bawełny. Łatwo sprzedać społeczeństwu marzenia. Ale te plany są tak nierealne, że aż pachnie głupotą. 10 sal kinowych. A kto qźwa będzie do tych kin chodził? Emerytki? Cała młodzieź studiuje w większych miastach albo wyjechała do Irlandii. Pozostali zasuwają z buta do uczelni bo nie mają często na bilet autobusowy. W tym swoim nieudolnym fantazjowaniu autorzy zajęli nawet tereny przeznaczone na specjalną suwalską podstrefę ekonomiczną - żenada i tyle !! Oczywiście projekt dostanie ogromne brawa łomżyńskich kupców, którzy będą chcieli dzięki niemu opóźnić lub nie dopuścić do budowy VENEDY, która zagraża ich interesom. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Codzienna ilość jeżdżących po naszym mieście tych aut z innych miast doprowadza mnie do obłędu.O to mi chodzi! Jakie nasze łomżyńskie drogi są to chyba wszyscy wiedzą?! Co do naszych łomżyńskich "L" nic nie mam Zbych
|
|
,,Szukaliśmy go po lesie przez kilkadziesiąt minut, bez skutku." NIE BALISCIE SIE??:)
|
|
Jestem zainteresowany wyzjadem do USA , czytalem na ten temat na usainfo.pl czy sa tam wszystkie niezbede informacje ktore sa potrzebne do uzyskania wizy? czy ktos z was korzystal juz z uslug tej fomry?
|
|
typowa polska mentalność to właśnie takie gadanie "że pieniądze nie zostaną w kraju" tak samo było z wejściem do UE że Niemcy wykupią całą ziemię itp. itp...ilu wtedy srało żarem że będzie tak strasznie? teraz już ich nie słychać Mi to osobiście zwisa czy będę robił zakupy u Polaka, Turka czy Pakistańca, kupie tam gdzie będe miał bliżej, taniej, wygodniej albo po prostu tam gdzie mi będzie pasowało Zbych
|
|
"Autor: tommeknet (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 24-09-07 12:50 moja koleżanka widziała tam kiedyś człowieka w mundurze wojskowym, to tylko duchy, nic Ci nie zrobią a jak będa chciały Was podglądać to i tak zrobią, następnym razem zajmujcie się sobą nie zwracając uwagi na wszelakie zjawy..... ..... albo zmieńcie miejsce na takie tajne koło fortów" Hehehehehe, pamietam :P Jak ona miala na imie ?
|
|
jak ci się niepodoba laluniu to zacznij chodzić piechotą Polska to wolny kraj i nikt nikomu niezabroni jeżdzić po drogach dzięki "L" kom nasz WORD ma kupe szmalcu i niewyglada tak jak inne dziury zabite dechami.... ciekawe jak ty zdawałaś na prawko... przynajmniej mozemy być dumni z tego że wszyscy chcą przyjeżdzać do Łomży zdawać na prawko :D okaż troche pokory szacunku cierpliwości ludziom którzy ucza się jezdzić..... 5 minut dłużej na drodze cię niezbawi.... zamiast myśleć o sobie pomyśl o innych...... Ares
|
|
Do Cornelii: Cornelio - spójrz na lekarzy też jak na ludzi. Oni też mają rachunki do zapłacenia, też mają rodziny na utrzymaniu i nie wyżywią ich satysfakcją ze swojej pracy! Druga rzecz to to, że każdy chce być jak najlepiej opłacany. Stawki lekarzy w Polsce są skandalicznie niskie. Oczywiście mówię o płacach w placówkach, w których Ty jako ubezpieczony w NFZ masz prawo otrzymać pomoc w ramach tego ubezpieczenia. Trzecia sprawa to zarobki lekarzy ogółem - ok, nie jest tak źle, ale weźcie ludzie przeliczcie to na godziny, albo wyliczcie sobie ile wychodzi średnio godzina pracy lekarza w Polsce. Nawet na tle ogółu są to małe pieniądze. Dopiero prywatnie lekarz zarabia. I jeszcze jedno. Mówisz, że pacjenta nie interesuje reforma, jemu chodzi o pomoc. Strasznie to egoistyczne z twojej strony. Żądasz pomocy, a nie obchodzi cię, co za pomoc otrzyma lekarz i czy w ogóle! Wybrał tak, niech robi za psie pieniądze. Lekarza też to nie powinno interesować, ale niestety nasi rządzący przez tyle lat nie poczynili w sprawie służby zdrowia żadnych istotnych kroków, to lekarze musieli zacząć się interesować. Nie możesz zmuszać ludzi do pracy. Acha - takie podejście - od tego są rządzący - jednak pachnie komunizmem. Tak kończono zwykle próby racjonalnej argumentacj:" A kto ty jesteś, żeby wiedzieć lepiej? Są od ciebie mądrzejsi i oni się tym zajmują." Tak się składa, że Ministrem Zdrowia jest w naszym kraju lekarz (taki głupi zwyczaj się utrwalił) - a co on się zna na zarządzaniu, reformach, planowaniu strategicznym? Jeszcze gorzej wypadł minister, który jest prawnikiem i siedzi w Ministerstwie Sprawiedliwości, bo pomimo ukończenia studiów w tym kierunku wykazał się swoją niebywałą nieznajomością prawa. I oni nami rządzą ! :(
|
|
gfx, nie wiem czy mówisz o dnie w tamtym miejscu, bo nie chodzi mi o te oficjalne miejsce :) opisz o jakim miejscu myślisz to Ci powiem czy to te miejsce, jezdze tam juz 3 lata i nigdy nie stał obok mnie samochód :D a widok i dojazd piekny
|
|
Jak ci zależy na intymności, to po co szukasz miejsc publicznych do intymnych zbliżeń? Jesteś w miejscu, gdzie każdy może przebywać. Jeden uda, że nic nie widzi, inny stwierdzi, że sobie poogląda. Nie rozumiem twojego oburzenia i zdziwienia.
|
|
Fakt Tomku. To miało być coś na Allegro, ale nie dokładnie to :P A to zrobiłem w 5 minut z nudów :-) Mam nawet Twój host i wiem ile masz filmów xxx na dysku :P
|
|
według mnie autorce tematu chodziło o to, że po naszym mieście jeździ bardzo dużo "lelaków" nie z Łomży... Pisz, Mrągowo, okolice Wwy. Zrozumiałe jest, że każdy musiał sie kiedyś nauczyć jeździć i nikt do nikogo nie powinien mieć za to pretensji, ale swoją drogą tych eLek jest zdecydowanie za dużo...
|
|
16:35 13 posterunek - serial komediowy 17:05 Miodowe lata - serial komediowy może jakiś zwiastun dopiero był... koziol0
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |