poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Niemiecka prasa: warunki w Smoleńsku były skutkiem rosyjskiego partactwa

w klubie garnizonowym zajęcia odbywają się od 2 października

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Niemiecka prasa: warunki w Smoleńsku były skutkiem rosyjskiego partactwa

tak, ale na klatce, niech ci sie w domu zjebie to zobaczysz czy ci naprawi

naprawi.... za gotówkę :)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

oczywiscie ze powinny! i to niemale. zarabiaja smiesznie malo w stosunku do swojej ciezkiej i odpowiedzialnej pracy. na szczescie pielegniarki sa darzone wiekszym szacunkiem niz lekarze. tego mozemy im pozazdroscic choc to my podejmujemy trudne decyzje.

Myślę , żę ten wątek zawierał już argumenty za i przeciw , określał "centrum" itp. http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=89312&t=89278#reply_89312

Ja znam dobrego laryngologa, kiedyś pomogła mojej córce. Prawie codziennie miała krwotoki z nosa, które ciężko było zatamować. Wystarczyła jedna wizyta u pani doktor i problemy się skończyły.
Ta pani to Liliana Lechowicz, przyjmowała u siebie w mieszkaniu kilka lat temu. Numeru tel poszukaj w książce telefonicznej. Ona mieszka na Kazańskiej

Jurand

Napisz tutaj na gg 7024763 chętnie ci pomogę

" Kiedy zorientował się, że go zauważyliśmy spokojnie odwrócił się i poszedł. Złapałem za najbliższe narzędzie do samoobrony, założyłem buty i wybiegłem za nim."

A co ty mu chciales zrobic? Pobic go?

"Autor: Hanes (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 24-09-07 11:56

to jes już chore ostatnio byłem z dziewczyną na zapis na egzamin przez 40 min stojąc w kolejce nie było ani jednej osoby z Łomży tylko Bielsk, Białystok, Wawa, Siedlce (nie mówie o okolicznych mieścinach) bo to normalne że tu zdają, ale ta reszta miast to przesada, każdy z nich dodatkowo pisał podanie o przyspieszenie egzaminu bo dlaeko mieszka a moja dziewczyna jako że jest z Łomży dostała termin za 2 miesiące, a to chyba oni powinni czekać jak chcą zdawać u nas...."

Ty wez sie nie wpieprzaj w interesy Lomzynskich firm. Widac maja renome i rowniez chca zarobic. Chcesz innym dyktowac komu maja sprzedawac swoje uslugi? Idz do przedszkola. W Polsce mamy wolny rynek.

"Autor: nula78 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 24-09-07 11:33

Codzienna ilość jeżdżących po naszym mieście tych aut z innych miast doprowadza mnie do obłędu.O to mi chodzi! Jakie nasze łomżyńskie drogi są to chyba wszyscy wiedzą?!
Co do naszych łomżyńskich "L" nic nie mam"

A co, TIR'ow, PKSow i przejezdnych osobowych mniej niz "L"ek? Wez wyluzuj kobieto. Troche rozsadku.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org