Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"obońcom" Krzyża- zakaz sakramentów... |
Do Jan_Serce: A dlaczego nie miałoby być tak jak w Warszawie ?. Czy mnogość banków i kościołów w Łomży też Ci zawadza ? Jak nie chcesz to nie chdź tam. Czy Łomża ma równać ciągle w dół ?\ Pozdrawiem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "obońcom" Krzyża- zakaz sakramentów... |
a dlaczego bronisz?
|
|
Bo wolę jak wydawane przeze mnie pieniądze zostają w Łomży, a nie są wyprowadzane za pomocą takich sklepów do niemiec czy izraela:))) rozumiesz już?
|
|
Iwonka - tak z czystej ciekawości daj znać jak już wybierzesz - jaki zespół wybrałaś ? Pozdrowienia Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
do przerwy 0 - 0 :: die Zeitgeist ::
|
|
|
Gazelo tak czasem rzuce okiem na forum, ale rzadko, bo tematy zazwyczaj dla mlodocianych a, i pomylilam sie we wczsniejszym poscie, kolezanka chodzila nie do innego P, tylko do O Zbych
|
|
GOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RAUS STRZELIL 1:0
|
|
popieram, mówi się skrajny a nie wskrajny!
|
|
Popieram i zagłosowałem. Pozdrawiam.
|
|
franio wszystko ładnie piękni, uważaj tylko żeby ci żyłka nie pękła:) różnica między firmami które wymieniłeś jest taka że te nie uderzają w lokalny handel... czy to tak ciężko zrozumieć? jestem często w białym i chodzę sobie do galerii i jakoś na parkingu wcale nie widze tak jak ty tych lomzynskich rejestracji, chyba ze weekendy jest ich wiecej, ale ludzie to lubią, takie wycieczki, zabronisz? to tak naprawde handlowy margines i nic nie znaczy... na jakiej podstawie twierdzisz że Łomża to handlowa pustynia? bo nie ma tesco?:)))
|
|
chodzilbym czesciej ale nietety andrzej uparl sie na gowniane piwo lomzynskie bleeee swinstwo
|
|
Andrzejowi to pewnie obojetne co tam leje, kasa wziela gore i nie ma sie co dziwic
|
|
Do marcel.Im. Będziesz ponosił opłaty z tytułu utrzymania linii, te 36zł. Jednak mało kto wie, bo TP nie raczy o tym informować - można to ominąć i płacić trochę mniej, mianowicie 21zł. Jeśli jesteś posiadaczem telefonu w TP, a niekoniecznie jest Ci potrzebny to możesz zawiesić nr. np. na rok, wówczas będziesz posiadał nr. w TP, który zawsze w dowolnej chwili możesz odwiesić, lub po roku dalej przedłużyć na następny rok. Ja tak właśnie zrobiłem, korzystałem z Neo, ale kończyła mi się umowa i podpisałem umowę z Netią. Szczerze powiem, że jak na razie jest wszystko cacy, z Neostradą właśnie miałem problemy przy prędkości 512, a z Neti mam prędkość -1 i śmiga jak ta lala. Poza tym w Neo za 512 płaciłem 33zł przez pierwszy rok, a po roku 66zł + opłata za zawieszenie tel. W Netii pierwszy rok free, a następne 2 lata 49zł + oczywiście opłata 21zł. dla TEPSY za zawieszenie telefonu. Nie jest to może żadna rewelacja w różnicach cen, ale zaznaczam, że posiadałem prędkość z TP 512, a teraz mam 1mb. Jeśli zdecydujesz się na Netię i zawieszenie nr. tel. w TP to z góry zaznacz by opłatę za zawieszenie rozłożono na raty w przeciwnym wypadku naliczą Ci z góry za cały rok. Robią wszystko by nie wypuścić klientów ze swoich rąk. Oczywiście możesz dokonać opłaty z góry za rok. Pozdrawiam.
|
|
Niebiewsz Neostrady masz wiele możliwości wzięcia z innej sieci
|
|
Qrwa jakie debile żyją w tej Łomży LOL
|
|
daj link bezposredni bo tamten cos nie bangla
|
|
kupuj passata
|
|
tam byl remont prawda? i jak wyglada teraz lokal?:)
|
|
Teraz Lech i Tyskie
|
|
Pewnie znowu nie zapłacił na czas koncesji?
|
|
dzięki wszystkim za informacje. tego sie obawiałwm że trzeba płacić "characz" TP a wtedy inne oferty już nie są tak atrakcyjne.
|
|
tyskie super
|
|
Chętnych zapraszam na porzadną, kompletną diagnostyke TDI. Dodatkowo hamownia dla aut w tiptroniku lub z ESP :D.
|
|
No Tomuś zmiana dziewczyny to koniecznie też auta. Jeśli już masz zamiar kupić sobie nową zabwke to moim zdaniem ładniejszy jest passat. Pozdrawiam Madzia
|
|
:) hamownia u mnie - przenośna, bardzo prosta :D Wyniks są oki, w tolerancji błędu. Sprawdzone już na kilkunastu autach. Niestety tylko auta z tiptronikiem lub ESP.
|
|
kur** kolejny debil... Zbych
|
|
dzięki za sugestie ... domofon jak sie z... to przychodzi gość ze spółdzielni i bez łaski naprawia na szczęście:)
|
|
nie trzeba byc judymem zeby pomagac ludziom. "CZŁOWIEK JEST WIELKI NIE PRZEZ TO CO MA, NIE PRZEZ TO KIM JEST, LECZ PRZEZ TO, CZYM DZIELI SIĘ Z INNYMI" JPII
|
|
ja nie wiem co wam przeszkadza te schronisko, i tak większość z was w geście pomocy wychyli się raz do roku ze złotówką dla Owsiaka a gadacie jak byśce kur.wa codziennie świat ratowali, nie pasuje ci to nie pomagaj ale nie gadaj żeby pozabijać, zaorać itp....
|
|
ale tu wypisałeś tylko punkty które są dobre JEDYNIE DLA CIEBIE czy to nie jest egoistyczne podejście? jest wielu lekarzy którzy tak myślą ale są też(jak wcześniej pisałam) wyjątki. jednak wy, m.in. Ty, kroczycie ścieżkami egoizmu i chytrości. nie jest tak? czy kiedykolwiek pomyślałeś o innym człowieku, który potrzebował pomocy i jej nie uzyskał? jak on może się czuć? postaw sie czasem z czyjejś sytuacji, bo nie wiadomo kiedy ty będziesz potrzebował pomocy. ps. ATRAKCYJNA PRACA NIE POLEGA NA TYM, żE SIę WIęCEJ ZARABIA! ATRAKCYJNA PRACA POLEGA NA PROFESJONALIZMIE ( A TOBIE DO TEGO DALEKO)
|
|
Tomek, przecież wiem, że Ja. Nie twierdzę, że jest inaczej.
|
|
ja jestem tylko pacjentem a Ty jestes tylko lekarzem . od reformowania sluzby zdrowia jest rzad i minister zdrowia. lekarze sa od leczenia. a ja jestem od wykonywania swojej pracy. wszyscy robmy to co do nas nalezy i wtedy kazdy bedzie zadowolony. piszesz o reformowaniu sluzby zdrowia jestes politykiem czy lekarzem? a recepte moge sobie sam wypisac a jak tak to na jakim druczku ?? a jestem chory diagnoze sam mam sobie wystawic i przyjsc po recepte?? czy moze kupic apap ktory dziala na wszystko ?? zapamietaj sobie doktorku: pacjent nie zaglebia sie w reformowanie sluzby zdrowia. Chory czlowiek oczekuje od wizyty u lekarza pomocy. A Ty piszesz jak byś byl tylko lekarzem a nigdy pacjentem. Dla was wypisanie recepty to straszny probelem. lekarz rodzinny nie wypisze recepty np. na leki do oczu, wiec gdzie ten pacjent ma isc. najlepiej jakby stal przed wejsciem do szpitala. miales kiedys w rodzine chorego ?? i musiales prosic o recepty. swojej rodzinie sam zapewniasz opieke lekarska ( wypisywanie recept, zwolnien itp.) a co z innymi ?? nie próbuj sam reformowac służby zdrowia. Gdyby tak wszyscy podchodzili jak Ty to nie byloby komu leczyc ludzi. ale na szczescie sa w tym szpitalu uczciwi i pomocni lekarze, ktorzy nie nadstawiaja kieszeni i nie traktuja pacjentow jak intruzow ale to sa tylko jednostki. Chyle przed nimi czlo.Moze czas zmienic zawod ?? Nie myslcie ze zagranica czekaja na was z otwartymi ramionami. tacy specjalisci bez jezyka, sprzataja szpitale. Dobranoc ;]
|
|
Ryska nie wołaj Maćka bo i tak tego nie czyta :(
|
|
odpadam z wątku :)
|
|
...kolejny geniusz..
|
|
:) ARMEŃSKI MAJĄ,TURECKI,CHIŃSKI,JAPOŃSKI A RESZTA NIE WIEM :D LOL Zbych
|
|
a jakim programie? w interwencji?
|
|
lukasz sprawdz maila.
|
|
ja pier* jak chce to sobie jeździ... co drugi temat na tym forum wygląda tak samo. tamten to ma a ja tak nigdy nie będę miał... ogarnijcie się trochę...
|
|
kogo obchodzi ten skandal wyrzalaj sie gdzie indziej albo powiec im to prosto w oczy anie opierdalacie za plecami cwaniaki pie..przone
|
|
Proponuje założyć KOP czyli Komitet Ochrony Panienek. KOP czyli jeśli facet wozi Ciebie po krzakach, lasach i łąkach i to nie na spacer (dobrze jak na miłą pogawędkę - w co wątpie) to kobieto gdy tylko się taki facet do Ciebie zbliży to kop ile wlezie między nogi. Nigdy nie lubiłem typów, którzy chwalą się jacy z nich romantyczni i jurni a reszta to nieudacznicy. Tak wogóle to co popatrzeć se nie można ? Przecież on stał i patrzył a ty na niego z czymś do "samoobrony" (wolne żarty) wyruszyłeś. Jakbyś go spotkał to pewnie byś go poturbował nieżle. Ciebie się trzeba bać i jak najdalej trzymać - lepiej odrazu się przedstaw bo nie mam zamiaru Ci wchodzić w drogę (dużo strachu i zero szacunku) Ten gość co podglądał wystarczy że obejrzał 997 w telewizji i mógł być nawet przekonany, że jeżeli ktoś nienormalnie odwiedza las po 22:00 a nie jest fotografem ani leśnikiem to trzeba sprawdzić co to za zjawisko. Prawdopodobnie żeby Ciebie tam nie było a błąkał byś sie po lesie z panienką o 22 !!!( no nie powiem co chciałbyś oprócz strachu zaproponować tam kobiecie ????)to samochód miałbyś obrobiony. Tak to już jest miejsca i czas należy dobierać stosownie do okoliczności bo póżniej takie kwiatki się zdażają. To tak jakbyś wsadził do ukropu rękę i był oburzony że się spażyłeś ? ? ? Łomżyniacy jednak mają klasę bo nie przyklasnęli Tobie za Twoje postępowanie wobec kobiety i przypadkowo napotkanego człowieka. Każdy z nas może byc tym przypadkowym człowiekiem więc ludzie uważajcie w lesie na niektórych samochodziaży. Największym wrogiem człowieka pozostał człowiek bo zwierzęta uciekły bojąc się zdziczeć
|
|
Jubei o gustach się nei dyskutuje,poleciłem filmy,które według mnie są warte obejrzenia a Ty od razu że gniot itp,wielu osobom na pewno te filmy się podobały,a co do horrorów w których nie ma krwi...to nie dla mnie więc odpadam
|
|
Nie pisz,że szkoła jest od tego,żeby zapewnić przygotowanie do matury bo tak nie jest :) Zalezy w jakiej szkole sie uczysz,na jakim profilu itp... W technikach głowny nacisk kładzie się na przygotowanie do egzaminu zawodowego,gdyż celem koncowym ukonczenia technikum jest zdobycie zawodu... Licea ogolnoksztalcace glownie przygotowuja do matury,a w jakim stopniu to juz zalezy od szkoly :) Przykladowo uczac sie w Wecie nie mozesz liczyc na zdanie matury na poziomie rozszezonym,gdyz realizowany jest tam poziom z zakresu podstawowego,prawda? Zamiast czepiac sie powinnas podac wiecej informacji o placowce do ktorej uczeszczasz ... ;)
|
|
"Zielona Mila" Stephena Kinga
|
|
Pewnie u irlandzkiego bylo by taniej, tylko jęzora nie znają...
|
|
:) TE LELAKI "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
...pizzę i piwo do tego poproszę.
|
|
ja tez !! Najlepszy był transparent "Lekarze leczcie sie sami " :) hanba normalnie !! maja robote siedza na tyłkach i jeszcze im mało !!
|
|
Witam komp bedzie mial amd athlona XP 3000 1 gb ramu 160gb dysk wiec mozna cos leprzego zainstalowac aco ubuntu nie za specjalnie sie nadaje na serwer
|
|
marcin dobre :) z tego co wiem to nie ma zadnego regulaminu wiec mod moze usuwac co mu sie nie podoba. a jest nim markmarc jak sie nie myle :)
|
|
psilociber, tak się składa że z różnych powodów sporo się kręcę po szpitalu, znam lekarzy, znam pielęgniarki, znam sanitariuszy(ki) i powiem Ci że pierdzielisz takie farmazony że aż przykro czytać. Widzę jak lekarz odnosi się do pacjenta, jak pielęgniarka, a jak sanitariusz. Więc po prostu gościu nie pierd... głupot !!. Ogólnie jesteście zadufane w sobie chamy i tyle. Nawet jeden z drugim 'dzień dobry' nie potrafi powiedzieć wchodząc do pomieszczenia. Ares
|
|
psilocyber wyjdz do nas ,do manifestantów ze swoimi uwagami,taczki czekają przejazdzka za friko.
|
|
Much obliged, morel. A tym co mają tendencje takiego bezmyślnego opluwanie - obojętnie czy to Koziej Wólki, Greenpointu, czy nawet mieszkańców całego któregoś kontynentu - dedykuję jeszcze słowa naszego wieszcza, Juliusza Słowackiego: "I tam są ludzie - i tam mają duszę" Może, a może to ich skłonni chociażby nawet do chwilowej refleksji ... w co jednak wątpię, niestety. wychu "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Łomża górą !!!!
|
|
Bartes: umiesz czytać ze zrozumieniem ?? Napisz czego w tym tekście nie rozumiesz a może spróbuję Ci pomóc.
|
|
SaneOne: "a po co komu taka cegła?" Nie mogę. Znalazł się fan SE. Cegłą to może w głowę dostałeś.? Nie ukrywam N73 nie jest maleńka - ale zauważ jaki to ma wyświetlacz.
|
|
to teraz tylko ich pozwać że Twoje dziecko doznało trwałego urazu psychiki wywołanego tym spektaklem xD:D:D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |